Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Norejau paklausti gal kuri nors turite siu paveikslu schemutes 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 08 22, 20:28)
Norejau paklausti gal kuri nors turite siu paveikslu schemutes  4u.gif

Čia Maziukas

O čia dar šiek tiek Nimue

Giedresss, o ant to virselio, iš kurio siuvinėji ispanę pamačiau zylutes prie lesyklėlės. Kaži, jei taip jos schemutę...? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 22, 11:53)
o dar geriau, gal kuri esate kur mačiusi tokių mažučių virvučių, kurias galima prikabinti prie mobiliako

tikrai mačiau pirkti Vilniuje Heyshey karoliukų parduotuvėje Trakų gatvėje, tik nepažiūrėjau, kiek kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 22, 21:20)
Giedresss, o ant to virselio, iš kurio siuvinėji ispanę pamačiau zylutes prie lesyklėlės. Kaži, jei taip jos schemutę...?  g.gif  blush2.gif

jeigu palauktum pirmadienio ax.gif turiu tik žurnalą, o skaneris darbe ax.gif Na dar nebent fotografuočiau... bet tikrai nužtikrinu kokybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 22, 18:57)
Beje, paukščiuk, labai graži tavo kanva, kur drugelis siuvinėtas. Kas per produktas? blush2.gif

Čia reiktų klausit winios, nes nuo jos gavau ją dovanų. Ji labai smulkutė ir šampano spalvos thumbup.gif

QUOTE(winia @ 2008 08 22, 20:07)
o aš būtent tokius lankelius naudoju, jie man geriausi, nors lūžta kas kelis mėnesius smile.gif bet lab gerai įtempia smile.gif

Ir aš tokius naudoju, lūžta tai po gi dažnai doh.gif

O mano gėlytė niekam nepatiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 22, 21:58)
Čia reiktų klausit winios, nes nuo jos gavau ją dovanų. Ji labai smulkutė ir šampano spalvos thumbup.gif

aciuks.gif reiks nepamiršt pasidomėt biggrin.gif

gėlytė labai graži thumbup.gif thumbup.gif tik kad po to sekė klausimas apie drugelį, tai niekas ir nepagyrė ax.gif
Atsakyti
ačiū giedress, pakėlei ūpą didis.gif Jau buvau bepradedanti galvot, kad nereiktų jos draugei dovanot unsure.gif

Nusipirkau gražų rėmuką drugeliui, gal pasirodysiu kai įėminsiu smile.gif
Papildyta:
Be je ačiū už nuomones dėl drugelio 4u.gif
Atsakyti

18 kanva, ecru spalvos hihihi.gif

man gėlytė patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 22, 22:15)
18 kanva, ecru spalvos  hihihi.gif

o jos būna pvz. GA? Ar reikia internetu užsisakinėt?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 22, 22:22)
o jos būna pvz. GA? Ar reikia internetu užsisakinėt?

Pirkau ją GA Vilniuje, bet prieš kokį šimtą metų smile.gif

šiaip ecru visad būdavo, kai dar kanvą pirkdavau smile.gif
Atsakyti

Ir aš tokius naudoju, nors dar nei vienas nelūžo. O aš kažkaip visada galvojau, kad čia tie ir yra vieninteliai, kad kitokių ir nėra, tik vis galvodavau, o kam tas kabliukas, už kurio taip siūlai kliūna. Bet gal šitas lankelis jau ir per daug įtempia medžiagą, ir tepa šiek tiek, po to labai sunku siuviniuką baigtą sutvarkyti.

Oi, patiko patiko, tik kad tikrai, po to sekė tiek drugelių, kad nespėjau ir pagirti. Net ir pavadinimą jos žinojau, labai graži thumbup.gif Beje, ale ir tempai tavo, paukščiuk doh.gif Kasdien po darbelį thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2008 08 22, 21:33)
jeigu palauktum pirmadienio ax.gif turiu tik žurnalą, o skaneris darbe ax.gif Na dar nebent fotografuočiau... bet tikrai nužtikrinu kokybės 4u.gif

Palauksiu palauksiu, kuo puikiausiai, po to prašom į dkuliesiene@gmail.com oro_buckis.gif
Atsakyti