Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 11 25, 22:21)
o as nemegstu, kai dovanoja knygas  blink.gif Gerai, kad tik karta gyvenime teko gauti tokia dovana  blink.gif  Uztat juokinga buvo, kai mano buvusiam brolis padovanojo knyga, kuria pats mielai po to skaite, t.y. padovanojo savo stiliaus knyga broliui, nors puikiai zinojo, kad jis tokiu neskaito  lotuliukas.gif  tai taip ir liko pas ji jinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na o daugiau kaip ir nebuvo tokiu nelabai kokiu dovanu  g.gif  Dazniausiai megstu viska ka dovanojo, arba tiesiog gerai uztaiko, nes zino, kad dovaneles megstu, ir megstu, kai ju buna daug  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Laukiam Kaledu dabar, dovaneliu keitimosi metas  thumbup.gif

Dar cia apie sarasus skaiciau, tai siaip ideja nebloga is esmes  g.gif  Tik atsiminiau, kaip mama pasakojo..  bigsmile.gif  Jos drauges drauge tokia yra, kuri gimtadieniui sudaro toki sarasiuka nebloga dovanu, viskas butu gerai, bet kad visos dovanos prasideda nuo 300lt sumos  doh.gif  Ir taip kiekvienam isaiskina ko noretu: va sitai pasakiau, kad pinigais atnestu, nes dovanas nekokias nuperka ir pan..  lotuliukas.gif  ziauru  doh.gif

Kad man kas knygu padovanotu bigsmile.gif daug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 25, 22:30)
Kad man kas knygu padovanotu bigsmile.gif daug rolleyes.gif

na, knyga knygai nelygi doh.gif Gali toki slamsta padovanot, kad tiks tik senelei nuvezt nama pakurent sode lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo, mano anyta mums su vyru ir mėgsta knygas dovanot, bet tokias, kur patys gyvenime nesugalvotumėm nusipirkt doh.gif O mano vyras tai iš viso nelabai skaito, bet vistiek gauna tų knygų smile.gif
Atsakyti
Geriausia dovana, kurią esu gavusi - nuo piršlių vestuvių proga. Tiesa, aš nežinau, kas tai, nes jie pasakė, jog pamiršo namie ir mums paskui perduos. Nuo vestuvių praėjo 2,5 metų. Matėm juos tris kartus ir visus žadėjo užsukt dovanos atiduot smile.gif Beje, piršliavimo išlaidas mes jiems padengėme avansu ir dar per vestuves įteikėme padėkos dovanėlę už piršliavimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 26 lapkričio 2009 - 15:09
QUOTE(Alvyda @ 2009 11 26, 17:08)
Geriausia dovana, kurią esu gavusi - nuo piršlių vestuvių proga. Tiesa, aš nežinau, kas tai, nes jie pasakė, jog pamiršo namie ir mums paskui perduos. Nuo vestuvių praėjo 2,5 metų. Matėm juos tris kartus ir visus žadėjo užsukt dovanos atiduot smile.gif Beje, piršliavimo išlaidas mes jiems padengėme avansu ir dar per vestuves įteikėme padėkos dovanėlę už piršliavimą smile.gif

Tai galit ir nebesulaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 26, 15:10)
Tai galit ir nebesulaukti    blush2.gif

Tai mes ir nebesitikim lotuliukas.gif Jei duotų - nebeimtume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 11 25, 11:55)
Labas
gavau vieną kartą tokią dovaną su Kalėdom iš savo anytos... doh.gif Tada dar nebuvau ištekėjusi ir ji dar nebuvo anyta,bet jau bendravom, man gal apie 23 buvo tais metais. Žodžiu ji man padovanojo kremo nuo raukšlių - nežinojau kaip net sureaguot, tai kažkaip niekaip nesureagavau smile.gif
O mano vyras nuo savo draugo gimtadienio proga yra gavęs tokį kaip mini servizėlį: du puodukai ir dvi lėkštutės, bet mažiukai tokie, kaip expreso kavai - kažkaip vyrui nuo vyro tokia dovana keistai man pasirodė.
Šiaip tai ir nepatinka visokie ale suvenyrai, niekučiai, blizgučiai, jei jau nesugalvoji nieko, tai geriau nieko nedovanotų. Buvo minčių perdovanot, bet kai kurie daiktai atrodo tokie beverčiai, kad gėda kam nors nešti  doh.gif

Mano didziausias netaktas - padovanojau mb kaip dali dovanos priemone nuo plauku slinkimo kitu akivaizdoje... kazkodel iki dovanojant nesusimasciau, o jau kai isvydau mb veido israiska buvo per velu. blush2.gif Na bet prie jos buvo pripakuoti bilietai i koncerta, tai nors tiek.
O is mb dovanotu dovanu nelabai dziaugiausi marskineliais su mano pacios nuotrauka ant ju. Net nezinau, kur juos kist nes devet marskinelius su savo pacios veidu ant pilvo kazkaip schmoll.gif . Tai taip ir guli jie jau kelis metus stalciuje.

O siaip nemegstu visokiu statuleliu ir niekniekiuku, kurie tik dulkes renka. Jau geriau tada padovanotu skanu sokolada ar geros arbatos.
Atsakyti
Namuose, būdama su juo dėvėk smile.gif Aš norėčiau visai su savo nuotrauka.

Mėgstu, kai dovanoja kvepalus, tik dovanotojas turi žinot, kokių aš tuo metu noriu lotuliukas.gif
Dabar pagalvojau, kokių dovanų nemėgstu- tiesą sakant, nesu tokių gavus g.gif Gal geri draugai-žino mano skonį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 06 19, 13:07)
Mano sūnus paauglys man mėgsta tokias dovanas teikti. Vaikas taupo pinigėlius iš savo kišenpinigių, o paskui bac kokia proga dovanoja man kokią molinę angeliuko statulėlę, dramblį žvakidę ar kilograminę spalvoto stiklo žuvį  doh.gif  Beje paskui kariaujam, kuriam eilė  valyti dulkes nuo sekcijos, apsatytos tomis grožybėmis  doh.gif 
Reikės vaikinui atsargiai užsiminti, kad niekas moterų, tame tarpe ir mamų, taip nedžiūgina, kaip gyvos gėlės  rolleyes.gif

Oj, prajuokino. lotuliukas.gif
Prisiminiau, kaip vaikystej su broliu pinigus taupem ir pirkom mamai kaledom dovana - didziule keramikine sraige. Mums ji toooookia grazi atrode. Dar ir dabar ji stovi namuose - pilkai rusvai gelsvas daiktas. Tik tas grozis jau dabar kitaip atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Breta6 @ 2009 11 27, 11:59)
Namuose, būdama su juo dėvėk smile.gif Aš norėčiau visai su savo nuotrauka.

Mėgstu, kai dovanoja kvepalus, tik dovanotojas turi žinot, kokių aš tuo metu noriu lotuliukas.gif
Dabar pagalvojau, kokių dovanų nemėgstu- tiesą sakant, nesu tokių gavus g.gif Gal geri draugai-žino mano skonį smile.gif

Mama man kiekvienais metais kvepalus dovanoja kaledoms arba gimtadieniui, bet dazniausiai zino, kokiu butent noreciau arba pataiko, nes skoni jau pazista.

O viena karta exas buvo kvepalus padovanojes, tai nors imt ir eit ziurkiu jais nuodyt. lotuliukas.gif Tokie saldus, kad net sleikstu. Nu neapsakomo kvapo. Del jo kelis kartus buvau jais pasikvepinus, tai teko drabuzius kelis kartus perskalbt, kad tas kvapas isnyktu.
Atsakyti
Mano vyras pats blogiausiais dovanotojas kokį pažįstu- esu nuo jo gavusi pliušinių žaislų, Kalėdoms- nailonines pėdutes, tokias kur bobutės mėgsta- aš jų gyvenime nenešiojau schmoll.gif baisią metalinę apyrankę su vorais, kurią tik tą vakarą ir panešiojau ....
paskutiniu metu aiškiai pasakau ko man reikia, nes žinau kad geriausiu atveju tada gausiu kokių nors keistų gėlių ir vyno kurio nemėgstu ir kartu reiks išgert doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 27, 11:56-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 11 27, 11:56)
Mano vyras pats blogiausiais dovanotojas kokį pažįstu- esu nuo jo gavusi pliušinių žaislų, Kalėdoms- nailonines pėdutes, tokias kur bobutės mėgsta- aš jų gyvenime nenešiojau  schmoll.gif baisią metalinę apyrankę su vorais, kurią tik tą vakarą ir panešiojau ....
paskutiniu metu aiškiai pasakau ko man reikia, nes žinau kad geriausiu atveju tada gausiu kokių nors keistų gėlių ir vyno kurio nemėgstu ir kartu reiks išgert  doh.gif

Saunuole...bent ta vakara panesiojai...
biggrin.gif as ..jei gaunu man nepatinkancia dovana,negaliu neparodyt nepasitenkinima...labai negaliu pakest kai man dovanoja grandineles,auskarus..ir t.t. papuosalus.(nemegeja papuosalu) padovanojo man anas kaledas grandinele... OMG... susiraukiau kaip uzpakalis.. biggrin.gif negalejau nparodyt ,kad esu patenkinta..net neuzsidejau..guli voliojasi kitaip saknat kazkur.Nuo MB gavau pilos,kad taip elgtis negalima..tipo reikejo bent ta vakara uzsidet..nu jei mane tai diorgina..negalejau.padejau tegu guli biggrin.gif
O seip su kitom dovanom... drauge padovanojo rankinuka drugeli ..tipo grazi...negaliu pakest...ir perdavot negaleciau..in man baisi.. sukandus dantis pasakiau...WAAAAw kokia grazi... fui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 27 lapkričio 2009 - 14:14
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 21:03)
Supratingus draugus ir artimuosius turiu karsta.gif - visada pasiklausia ko man reikia. O jei nepasakau(arba jie nepaklausia), tada dovana būna piniginės išraiškos  mirksiukas.gif

Man labai įdomiai atrodo,kai žmogus užsiprašo konkrečios dovanos biggrin.gif O gal dovanotojas planuoja išleisti visai nedidelę sumą dovanai,o čia užsiprašysiu nežinia ko... Pvz.anyta šiemet užsiprašė kvepalų,kurių kaina tokia ohoho,tikrai neplanavom tiek leist pinigų Kalėdinėms dovanoms,taigi... Arba dar kitas variantas,kai gauni daiktą lyg ir tą, kurio prašei,bet tikrai ne tokį kokio tikėjaisi . Visada stengiuosi bent suvaidint,kad džiaugiuosi,bet ne visada pavyksta unsure.gif
doh.gif Netgi iš MB nereikalauju kažko konkrečiai.Kas per dovana,jei žinai kas tai bus doh.gif Jei man kažko reikia,tai pati ir nusiperku. Pats geriausias variantas,kai gauni pinigais arba dovanų čekį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 27 lapkričio 2009 - 19:10