Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Vieną kartą gavau pliušinį meškiuką su kalėdine kepure, suprask Kalėdoms. Aš pana jau didelė, 20 metų biggrin.gif ir nuo suaugusio žmogaus gavau. Tiesą pasakius, ir taip nemėgstu pliušinių žaislų, man jie dulkes kaupia ir tiek,o čia gavau tokį. Padėkojau, pasidžiaugiau, bet grįžus namo nežinojau kur dingti, nes pasimečiau ir nesupratau kame reikalas. Dabar jis ir tūno kamputy. Manau, kad atiduosiu krikštasūniui, jis mažiukas, gal patiks paglamžyt smile.gif
Atsakyti
artėjančių švenčių proga, pratęskit savo temą smile.gif
Atsakyti
Na,kaledom mes dazniausiai apsiribojam smulkiom dovanelem,tai kad ir puodelis,suvenyras ar dar kokia smulkmena.Va o jeigu koks gimtadienis tai paskutniu metu visad nesu geliu ir vokeli su pinigeliais.Kazkaip klausti zmogaus ka nori dovanu man nepatogu.
Atsakyti
Labas
gavau vieną kartą tokią dovaną su Kalėdom iš savo anytos... doh.gif Tada dar nebuvau ištekėjusi ir ji dar nebuvo anyta,bet jau bendravom, man gal apie 23 buvo tais metais. Žodžiu ji man padovanojo kremo nuo raukšlių - nežinojau kaip net sureaguot, tai kažkaip niekaip nesureagavau smile.gif
O mano vyras nuo savo draugo gimtadienio proga yra gavęs tokį kaip mini servizėlį: du puodukai ir dvi lėkštutės, bet mažiukai tokie, kaip expreso kavai - kažkaip vyrui nuo vyro tokia dovana keistai man pasirodė.
Šiaip tai ir nepatinka visokie ale suvenyrai, niekučiai, blizgučiai, jei jau nesugalvoji nieko, tai geriau nieko nedovanotų. Buvo minčių perdovanot, bet kai kurie daiktai atrodo tokie beverčiai, kad gėda kam nors nešti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 21, 22:03)
Supratingus draugus ir artimuosius turiu karsta.gif - visada pasiklausia ko man reikia. O jei nepasakau(arba jie nepaklausia), tada dovana būna piniginės išraiškos  mirksiukas.gif

Mano irgi smile.gif
Atsakyti
Nekenciu žvakiu,varpeliu,krepšeliu ir panašaus,dulkes renkancio,slamsto schmoll.gif Nemegstu,kai dovanoja kvepalus-vistiek nepataiko
Atsakyti
Geriausia,jei nezinai ka zmogus megsta, dovanu ceki dovanot arba pinigais.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 25, 11:24)
Nekenciu žvakiu,varpeliu,krepšeliu ir panašaus,dulkes renkancio,slamsto schmoll.gif Nemegstu,kai dovanoja kvepalus-vistiek nepataiko

O zvakes man labai sueina.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2009 11 25, 12:51)
O zvakes man labai sueina.... bigsmile.gif

As megstu pati ju nusipirkti.Daznai padovanojamos "cheminio" kvapo nesamones schmoll.gif As megstu naturalaus vasko arba su kavos pupelemis biggrin.gif cia kaip su kvepalais,bent jau man,geriau pirktis paciai rolleyes.gif
Atsakyti
As megstu gauti tik praktiskas dovanos, nemegstu jokiu statuleliu, remeliu ir pan. Ir manau, kad jei jau sunku nuspresti, ka pirkti, geriau padovanoti dovanu ceki arba tiesiog grynus pinigelius ir geliu puokste... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nemėgstu kai dovanoja kokias statulėles doh.gif Nėra kur man jų dėti, nu kažkokia nesąmonė, o dar jei ji marga tai visai doh.gif Jau geriau nieko nedovanotu, nei kokia nesąmonę.
Atsakyti
o as nemegstu, kai dovanoja knygas blink.gif Gerai, kad tik karta gyvenime teko gauti tokia dovana blink.gif Uztat juokinga buvo, kai mano buvusiam brolis padovanojo knyga, kuria pats mielai po to skaite, t.y. padovanojo savo stiliaus knyga broliui, nors puikiai zinojo, kad jis tokiu neskaito lotuliukas.gif tai taip ir liko pas ji jinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na o daugiau kaip ir nebuvo tokiu nelabai kokiu dovanu g.gif Dazniausiai megstu viska ka dovanojo, arba tiesiog gerai uztaiko, nes zino, kad dovaneles megstu, ir megstu, kai ju buna daug ax.gif ax.gif ax.gif Laukiam Kaledu dabar, dovaneliu keitimosi metas thumbup.gif

Dar cia apie sarasus skaiciau, tai siaip ideja nebloga is esmes g.gif Tik atsiminiau, kaip mama pasakojo.. bigsmile.gif Jos drauges drauge tokia yra, kuri gimtadieniui sudaro toki sarasiuka nebloga dovanu, viskas butu gerai, bet kad visos dovanos prasideda nuo 300lt sumos doh.gif Ir taip kiekvienam isaiskina ko noretu: va sitai pasakiau, kad pinigais atnestu, nes dovanas nekokias nuperka ir pan.. lotuliukas.gif ziauru doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 25 lapkričio 2009 - 21:24