idomu butu isgirst atsiliepimus ir kaina mazdaug?
gal kas nors bandete nagu lako korektoriu is essence?
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 11, 20:48)
Dar norejau del sio paklaust kas bandzisios esat
jis pvz viska taip gerai uzmaskuoja, kad pudros po to net nebereikia, ar vis del to dar ir pudros reik?
Man ta priemonė 'Forget It' kažkokia labai riebi. Ir paakius maskuojant nelabai lygiai pasidengia. Šiaip tikrai ne stebuklingai maskuoja, tačiau visgi užmaskuoja kažkiek. Galima naudoti, bet TIKRAI yra ir geresnių maskuoklių. :}
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 20, 16:03)
Dar norejau del sio paklaust kas bandzisios esat
jis pvz viska taip gerai uzmaskuoja, kad pudros po to net nebereikia, ar vis del to dar ir pudros reik?
Pudros tikrai reikia... nes matosi kai uzmaskuoji, gana storai tepasi
Vakar nusipirkau kompaktine mineraline pudra, siandien bandysiu. Parduotuveje nepastebaju, bet kai atsinesiau namo, ziuriu truputi lyg su blizgesiu
o gal nesimatys ant veido.
Pudryte visai patiko
Jeigu naudoti teptuka, tai labai svelniai "atsigula", beveik nemaskuoja, tik truputi pagrazina oda, bet paskui dar perdraukiau rutuliukais tai buvo
, o siandien bandziau kempinele naudoti (minusas kad dezuteje jos nera). Tai kam reikia, tokiu budu labiau maskuoja ir spalva sodresne.
Mano oda nesirebaluoja ir oras saltas, tai negaliu pasakyti kaip ji tiks riebiai, ar kombinuotai (misriai) odai.
Jei kokia kita nesusigundysiu isbandyti, tai pirksiu antra karta, patiko.
Pudryte visai patiko
Mano oda nesirebaluoja ir oras saltas, tai negaliu pasakyti kaip ji tiks riebiai, ar kombinuotai (misriai) odai.
Jei kokia kita nesusigundysiu isbandyti, tai pirksiu antra karta, patiko.
Vakar nusipirkau Essence lupdaziuka 03 spalva, visai nieko, tik gal blizgesio per daug
o man visiskai nepatiko rozinis makiazo valiklis
labai greitai susinaudojo,nors ne kasdien akis dazausi
ir siaip ryte tekdavo valyti ar karta,nors is vakaro tikrai kruopsciai bandziau nugramdyti tusa
nebepirkciau niekada..uztat bronzatas SUN (kazkoks) labai patinka
be blizguciu ir naturaliai pasidengia ant veido(jei daug netepi)
O man rozinis akis griauzia
vakar nusipirkau lupu blizgesi is essence, vadinasi XXL SHINE (nr. 02) nu ir likau labai patenkita
labiausiai patiko sepetelis, jis toks kaip teptukas, tai labai tolygiai padengia, ir gan ilgai islieka sakyciau, na dar tik pora kartu tepiaus, tai negaliu lb daug papasakoti apie tai...bet kaina tai tikrai nedidele (atrodo 8.90), o produktu likau suzaveta
kaip kasdienai tai tikrai fainas
gal kazkuri taip pat bandete si produkta?
atrodo dar nr. 04 graziai turetu atrodyti ant lupu- rising star vadinasi. gaila , bet jau ne visi numeriukai buvo like..tik testeriai...
gal kazkuri taip pat bandete si produkta?
atrodo dar nr. 04 graziai turetu atrodyti ant lupu- rising star vadinasi. gaila , bet jau ne visi numeriukai buvo like..tik testeriai...
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 25, 22:04)
ir man grauzia, ir nuvalo prastai
Gundausi isbandyti ir ta melyna blizgi, but idomu palyginti su gerokai brangesniu, kuri dabar naudoju
turiu essence tusa multi action, blizgesi saldanti, labai smagus dalykelis, pigus, bet vistiek nesuzavejo taip, kad atsisakyciau savo dazanciu blizgesiuku
o siaip megstu as essence kosmetika panaudot, ji labai tinka kaip "tarpinis variantas", kai reikia rinktis brangesnes kosmetikos priemones, ir nori likt grazi, bet uz mazesne kaina
nu nusvaigau kazka
vienu zodziu, buvau ir busiu istikimesne kokybiskesnei kosmetikai