QUOTE(Juxt @ 2008 12 15, 12:57)
kažkur skaičiau kad sudėtyje esantys elementai su galūne -one yra negerai, na dar parabenų matau
ši pudra kimš poras, nes yra keletas medžiagų jas kemšančių pvz. DIMETHICONE
bet ko norėt kai tokia kaina, tikrai nebus gera sudėtis

ši pudra kimš poras, nes yra keletas medžiagų jas kemšančių pvz. DIMETHICONE
bet ko norėt kai tokia kaina, tikrai nebus gera sudėtis

Persigandusi pasiskaitinėjau internete apie šį ingredientą, kuris gali, pagal Tave, Juxt, kimšti poras. Dimethicone - minkština ramina ir drėkina. Štai taip buvo parašyta...

Saičiau čia.
QUOTE(Rose. @ 2008 12 16, 00:13)
Persigandusi pasiskaitinėjau internete apie šį ingredientą, kuris gali, pagal Tave, Juxt, kimšti poras. Dimethicone - minkština ramina ir drėkina. Štai taip buvo parašyta...
Saičiau čia.

Saičiau čia.
va čia turiu tokia info atsispausdinus, neatsimenu kokis šaltinis tai rašo taip:
Medicinos mokslų kandidatas Aleksandras Melnikovas pateikia kosmetikos komponentų sąrašą, kurie gali skatinti spuogų susidarymą:
Acetylated Lanolin Alcohol
Hexylen Glycol
Decyl Oleat
Dimelficone
Isoparaffin
Isopropyl Lanolate
Isostearic Acid
ir t.t. (visų necituosiu)
o kaip yra iš tikro tai nžn

Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2008 12 16, 11:13)
va čia turiu tokia info atsispausdinus, neatsimenu kokis šaltinis tai rašo taip:
Medicinos mokslų kandidatas Aleksandras Melnikovas pateikia kosmetikos komponentų sąrašą, kurie gali skatinti spuogų susidarymą:
Hexylen Glycol
Decyl Oleat
Dimelficone
Isoparaffin
Isopropyl Lanolate
Isostearic Acid

Hexylen Glycol
Decyl Oleat
Dimelficone
Isoparaffin
Isopropyl Lanolate
Isostearic Acid

beje šiame tavo nurodytame tinklapyje nei apie vieną produktą nėra blogų atsiliepimų

citata iš tavo pateikto tinklapio
Mineral Oil (mineralinis aliejus) - skystas angliavandenilio mišinys išgaunamas iš naftos produktų. Efektyviai nuvalo riebalų perteklių, nešvarumus, makiažą nuo odos.
mano info (neatsimenu šaltinio

Mineral oil (mineralinis aliejus) - techninis aliejus, naftos chemijos atliekos. Užklijuoja ir dusina" odą. Sulėtina jaunų ląstelių augimą. Didina dehidrataciją ir mažina barjerinę odos funkciją. Dažniausia alerginių bėrimų ir inkštirų priežastis. Alerginės reakcijos (naftos chemijos alergija) gali sukelti artritus, migreną, epilepsiją, diabetą. Sudėtyje didelis kiekis kancerogenų - medžiagų galinčių sukelti onkologinius susirgimus.
nu bet čia jau off topinam

QUOTE(Rose. @ 2008 12 13, 17:21)
O galbūt kas nors naudoja ar bandė Essence skystą pudrą 'Clear & Matt'? Būčiau labai labai dėkinga jeigu parašytumėte atsiliepimus. (:

Nebandziau, bet bent as stengiuosi makiazo priemones, kurios skirtos visam veidui, pirkti brangesnes, kazkaip turiu toki isitikinima, kad pigios skystos pudros, makiazo pagrindai ir pan nelabai gerai veikia oda...
QUOTE(mecia @ 2008 11 14, 15:46)
sitas ir daugelis kitu sitos firmos laku yra skystoki, pakankamai ilgai dziuna ir bent jau man labai greitai nusilupa 

turiu viena colour and go laka, man taip pat nusilupa jau kita diena....

Bet vat siandien surizikavau paimt antakiu zele (fiksatoriu) ir piestuka manikiuro "klaidoms" taisyti

antakiu ir blakstienu zele sudety taip pat buvo parabenu visokiausiu

Papildyta:
o gal kas bandete prancuzisko manikiuro rinkini ?

spalvos labai grazios, bet speju nesilaiko ant nagu kaip ir kiti essence lakai...

dar yra toks dalykas: tip painter - taip pat baltas, su plonu teptuku, prancuziskam manikiurui. Parasykit prasau, jei kas turejo - ar patiko ?

QUOTE(lisik @ 2009 01 26, 01:24)
turiu viena colour and go laka, man taip pat nusilupa jau kita diena....
daugiau neimsiu.
Bet vat siandien surizikavau paimt antakiu zele (fiksatoriu) ir piestuka manikiuro "klaidoms" taisyti
na bet gal nelabai kenksminga bus 
Papildyta:
(triju spalvu lakai)
spalvos labai grazios, bet speju nesilaiko ant nagu kaip ir kiti essence lakai...
dar yra toks dalykas: tip painter - taip pat baltas, su plonu teptuku, prancuziskam manikiurui. Parasykit prasau, jei kas turejo - ar patiko ?

Papildyta:

man nepatiko tas baltas lakas su plonu galiuku,ne tik kad nelaiko bet man visai nepatogus,jei reik pataisyti tai turi iskart valyti nes kazkaip storai tepe..nu zodz,kaip tik siandiena ji ismeciau,nes nors pirktas rudeny,bet jau atsiskyre i balta mase ir skysti..
QUOTE(lisik @ 2009 01 26, 00:24)

Nusipirkau ir aš jį, pritariu dilgelyt, kad kažkoks keistas daiktas... Sudėtinga su juo lakuoti, reikia labai gerai nuvalyti, nes kitaip tokie dideli lašai pradeda ristis nuo viršaus (na kažkaip labai daug to lako susirenka prie pat dangtuko) Ir dar pastebėjau, kad su juo padoriai galima pasidaryti prancūzišką manikiūrą nebent trumpiems nagučiams, na bent jau man tai per daug sudėtinga pasirodė su juo ilgesnius galiukus lakuoti

Cia gal jau mano kalte, bet man su juo imanoma tik viena ranka garziai pasidaryti, ir teisingai pastebeta,kad su tokiu plonu teptuku, padengti didesni plota nago galiuko neimanoma preciziskai...
Bet nagu dailei ,manau,visai jis tiktu
Bet nagu dailei ,manau,visai jis tiktu

nerekomenduociau antakiu zele
kazkaip papilkina naturaliai tamsius antakius.
Stiprios fiksacijos nesuteikia, tik sushukuoja ir kiek pakietina....
kitasyk imsiu kitos firmos - nesigundysiu pigumu

kazkaip papilkina naturaliai tamsius antakius.
Stiprios fiksacijos nesuteikia, tik sushukuoja ir kiek pakietina....
kitasyk imsiu kitos firmos - nesigundysiu pigumu

visai neseniai pirkau mineraline pudra, tai is pradziu buvau nusivylus, nes emiau ta sviesiausia spalva, o jinai truputeli i morkavuma
bet dabar kai ismokau nepadaugint tos pudros, tai visai nieko, sueis
dabar tik idomu, gal kiti atspalviai butu buve geresni
, siaip nebrangu, galim butu pabandyt, bet nenoriu apsikraut tom priemonem

QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 09, 12:38)
visai neseniai pirkau mineraline pudra, tai is pradziu buvau nusivylus, nes emiau ta sviesiausia spalva, o jinai truputeli i morkavuma
bet dabar kai ismokau nepadaugint tos pudros, tai visai nieko, sueis
dabar tik idomu, gal kiti atspalviai butu buve geresni
, siaip nebrangu, galim butu pabandyt, bet nenoriu apsikraut tom priemonem 

pasiziurek Catrice mineralines purdros spalvas - ju sviesios be to morkavumo
isbandziau ir as sia firma
turejau TOP SPEED laka, na pirmas sluoksnis, tai tikrai greitai dziusta, bet spalva tokia "skysta" kad tenka det antra... o kol sis isdziusta... vienintelis dalykas kas patiko tai dildes