Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2009 03 24, 10:43)
čia turbūt kalba eina apie jelly baby kolekciją?  ax.gif

Tikriausiai, nepastebejau kaip vadinasi tik maciau kad nauji gaminiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 03 23, 20:11)
o kokia kaina ju? g.gif

apie 9 lt
Atsakyti
prisiskaiciau apie mineralines pudras. uzsireike ir man biggrin.gif galvojau kuria pirkti ar artdeco ar essence, nes abieju geri atsiliepimai.. parduotuvej ir viena pabandziau ir kita. tai pradziai nusipirkau pabandyti essence mineraline pudryte, kaip uz tokia juokinga kaina galiu pasakyti kad tikrai labai gera. esu sviesiaode, bet pasirinkau #3. galvoju vasara netoli sunaudosiu. tai taip graziai dengiasi. pasipudravus atrodau taip kaip anksciau kai eidavau i soliariuma ir taip naturaliai atrodo thumbup.gif

bet zadu dar ir artdeco isigyti,noriu pabandyti, kaip ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 25 balandžio 2009 - 08:51
QUOTE(inetule22 @ 2009 04 25, 09:47)
tai pradziai nusipirkau pabandyti essence mineraline pudryte, kaip uz tokia juokinga kaina galiu pasakyti kad tikrai labai gera.

as irgi likau ja patenkinta, kartais net nedengiu viso veido, o tik vokus papudruoju kaip matiniais seseliais arba vietoj skaistalu, gerai issilaiko visa diena thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau šitą pieštuką, pasidažyti labai lengva, bet tik kad subėga greitai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Sita kosmetika prasta, esu daug ka isbandzius, kokybe prasta kaip pabandziau maybelline, bonquirs ner ka lygint
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 04 27, 16:28)
Sita kosmetika prasta, esu daug ka isbandzius, kokybe prasta kaip pabandziau maybelline, bonquirs ner ka lygint

aš kaip tik nusivylusi tokiom kosmetinėm priemonėm kaip lorial, maybelline, manhatan ir t.t. kokybė ir sudėtis l. panaši į tokias kaip essence catrice ir t.t. tik pastarosios daug pigesnės, nes už reklamą mažiau mokam tongue.gif
Atsakyti
Essence ta visa kosmetila atrodo tokia labai traukianti nes pakuotė graži,spalvos ir t.t. bet kokybė iš tiesų tai prasta prasta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2009 05 09, 13:18)
Essence ta visa kosmetila atrodo tokia labai traukianti nes pakuotė graži,spalvos ir t.t. bet kokybė iš tiesų tai prasta prasta  verysad.gif

kokias priemones naudojote ir netiko?
Atsakyti
Jau du sunaudojau, nerealiai patinka thumbup.gif Nepralenke ne vieno brangiausio, geros firmos tusho. Be abejo, cia tik mano nuomone. Nors, dar ir ne viena drauge naudoja, ir labai patenkintos visos smile.gif

user posted image

Bei dar nenusivyliau, patenkinta esu issukamu juodu akiu piestuku. Man, kaip be igudziu, tai labai lengvai ir graziai pasidazo su juo.

Drauge siandiena nusipirko krempudra, lauksiu is jos ispudziu smile.gif Dar pati kadaise buvau nusipirkusi lupu blizgesi essence, man isbere lupas, bet tikriausiai cia nieko blogo, nes manosios jautrios ir alergiskos daug kam doh.gif bet va neprilipo sis visiskai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 12 gegužės 2009 - 21:54
Naudoju sia pudra user posted image
Patinka 4u.gif
Atsakyti
visos taip giriat šitą bigsmile.gif
user posted image
reiks kiba ir mn nusipirkt g.gif
Atsakyti