Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2009 05 14, 10:33)
visos taip giriat šitą  bigsmile.gif
user posted image
reiks kiba ir mn nusipirkt  g.gif

tikrai neblogas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2009 05 13, 12:56)
Naudoju sia pudra user posted image
Patinka  4u.gif

o kuo pudrytė taip patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2009 05 13, 12:56)
Naudoju sia pudra user posted image
Patinka  4u.gif

O blizgesys greit išlenda? Kaip su maskavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura5566: 17 gegužės 2009 - 15:37
QUOTE(Laura5566 @ 2009 05 17, 16:37)
O blizgesys greit išlenda? Kaip su maskavimu?

Na maskuoja vidutiniskai, taciau naturaliai ant veido atrodo, man tai patinka. Be to, blizgejimo ilgai neatsiranda, nebent po ilgos dienos vakarop T zona... Kaip uz tokia kaina tikrai sia pabaigus pirksiu dar wub.gif
Atsakyti
Turiu Essence mineraline pudra. Na pasaka kaip patinka! Jau kokia as reikli kosmetikai, bet prie sito produkto negaliu prikibt. thumbup.gif
Reikes dar kanors pabandyt. bigsmile.gif
Atsakyti
Mineraline pudra retai naudoju vien del to, kad labai sunku ja tolygiai paskirstyti, tenka ilgai prie veidrodzio stoveti doh.gif Bet siaip patinka ir dar net gi maskuoja siek tiek.
Taip pat buvau nustebinta tusu tuo kur juodoje pakuoteje su roziniu, pirksiu dar karta, skaistalai taip pat labai patinka, dar nusipirkau juoda akiu plunksnele bet visai nemoku su ja pasidazyti blush2.gif
Seseliai nepatiko nes greit subega, tusas oranzineje pakuoteje taip pat labai nepatiko.
Atsakyti
O man su kabuki sepetuku mineraline pudra nuostabiai lygiai padengia veida. Gerai pamaskuoja trukumus. Ir dar pastebejau kad spuogiukai nauji nebeatsiranda, nesikemsa poros. thumbup.gif
FoxLady, zinai kaip tept mineraline? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2009 05 18, 20:27)
O man su kabuki sepetuku mineraline pudra nuostabiai lygiai padengia veida. Gerai pamaskuoja trukumus. Ir dar pastebejau kad spuogiukai nauji nebeatsiranda, nesikemsa poros. thumbup.gif
FoxLady, zinai kaip tept mineraline? mirksiukas.gif  4u.gif

Na as pudruoju su paprastu erdesa sepetuku, kaip kad paprasta kompaktine pudra blush2.gif Kiek girdejau atsiliepimu tai essence labai siurkstus tas kabuki
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 22:51)
Jau du sunaudojau, nerealiai patinka thumbup.gif Nepralenke ne vieno brangiausio, geros firmos tusho. Be abejo, cia tik mano nuomone. Nors, dar ir ne viena drauge naudoja, ir labai patenkintos visos smile.gif

user posted image

o kas jis daro? as megstu tusus kurie daug koses pritepa biggrin.gif ir kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarbonke: 19 gegužės 2009 - 17:36
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 19, 18:36)
o kas jis daro? as megstu  tusus kurie daug koses pritepa biggrin.gif ir kokia kaina?

aš ir vis gundausi ir nedrįstu nusipirkti, gal kas galit palyginti su maxfactor masterpiece max, ar bent kažką panašaus padažo blush2.gif
user posted image
nors šiaip tai nebrangus, bet vistiek ir tie 12 lt šiais sunkmečio laikais pinigas tongue.gif nes man kolkas geriausias maxfactor, o be to vieną essence buvau pirkus lash mania berods tai labai nusivyliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 20 gegužės 2009 - 09:25
QUOTE(Juxt @ 2009 05 20, 09:22)
aš ir vis gundausi ir nedrįstu nusipirkti, gal kas galit palyginti su maxfactor masterpiece max, ar bent kažką panašaus padažo  blush2.gif
user posted image
nors šiaip tai nebrangus, bet vistiek ir tie 12 lt šiais sunkmečio laikais pinigas  tongue.gif nes man kolkas geriausias maxfactor, o be to vieną essence buvau pirkus lash mania berods tai labai nusivyliau

Tokio neturejau, bet galiu palyginti su maxfactor 2000, kadangi as turejau su lenktu sepeteliu tai jis labiau pakeldavo blakstienas, bet sis essene labiau storina blakstienas, o daugiau viskas tas pats. Turejau essence maximum definition tusa, tai jis visiskai nieko nedare blakstienom buvau nusivylus, bet kai pamaciau drauge pasidaziusia blakstienas siuo multi action tusu tai ir as uzsinorejau tokiu ispudingu blakstienu ir vel nusipirkau essence:D bet mano blasktienos labai trumputes tai nei vienas tusas stebuklu nepadaro...
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 19, 18:36)
o kas jis daro? as megstu  tusus kurie daug koses pritepa biggrin.gif ir kokia kaina?

normaliai patepus tai ir košės gali pritept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 05 20, 17:48)
normaliai patepus tai ir košės gali pritept biggrin.gif

uzknisa rytais prie veidrodi pusvalandi braukyt tas blakstienas biggrin.gif noretusi kad perbraukus jos imtu plevesuot kaip veduokles lotuliukas.gif kaip jis tiksliai vadinasi? blink.gif
Atsakyti