Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Melajja @ 2009 06 18, 11:44)
ju internetiniame psl yra visu gaminiu sudetis, mineralines pudros sudetis tikrai labai gera be jokiu s, jei gerai pamenu 4 mineralai ieina i sudety...

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tiesa šiandien pirmą kartą išbandžiau mineralinę pudrą, ilgiau pažaidus puikiai užmaskavo visus veido defektus, tik kažkaip per greitai susiriebalavo veidas, bet įtariu dėl to, kad per riebiu kremu buvau pasitepusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 18, 22:43)
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Tiesa šiandien pirmą kartą išbandžiau mineralinę pudrą, ilgiau pažaidus puikiai užmaskavo visus veido defektus, tik kažkaip per greitai susiriebalavo veidas, bet  įtariu dėl to, kad per riebiu kremu buvau pasitepusi ax.gif

su ja man irgi greičiau T zona pradeda blizgėt, bet šiaip patinka ji man thumbup.gif karts nuo karto nusiperku ją
Atsakyti
O be mineralinės pudros essence dar kuo nors natūralaus prekiauja, ar į visą kitą produkciją jau įeina visokie "blogiečiai" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 birželio 2009 - 15:38
Gal kas matet ar jau yra prekyboj tokiu blizgiu?
user posted image
Atsakyti
O pas jus Eurokose yra essence sun club serijoss? As noreciau to rudinamojo kremo ax.gif ir siaip ten tame puslapy yra daug naujienu bigsmile.gif o pas mus net nera tu naujoviu doh.gif beveik viskas tas pats
Atsakyti
na va susigundziau ir nusipirkau mineraline pudryte ir bronzine dar nail.gif tik kazkaip nemoku as jom naudotis doh.gif mineraline emiau tamsiausia,seip paabejojau bet konsultante siule imti tamsiausia,atrodo nedaug daziausi bet rudas veidas doh.gif palyginant su kaklu biggrin.gif nezinau nieko stebuklingo dar kol kas nepastebejau biggrin.gif gal kas patars kaip man jom naudotis? lotuliukas.gif mineraline kiek zinau galima teptis tiesiai ant kremo taip? nes nemegstu apkrauti veido,ypac vasara kai norisi tik sulyginti spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 07 20, 17:49)
na va susigundziau ir nusipirkau mineraline pudryte ir bronzine dar nail.gif  tik kazkaip nemoku as jom naudotis doh.gif  mineraline emiau tamsiausia,seip paabejojau bet konsultante siule imti tamsiausia,atrodo nedaug daziausi bet rudas veidas doh.gif  palyginant su kaklu biggrin.gif  nezinau nieko stebuklingo dar kol kas nepastebejau biggrin.gif gal kas patars kaip man jom naudotis? lotuliukas.gif  mineraline kiek zinau galima teptis tiesiai ant kremo taip? nes nemegstu apkrauti veido,ypac vasara kai norisi tik sulyginti spalvyte 4u.gif

youtube daug filmuku kaip teisingai uztepti mineraline pudra 4u.gif
man essence netiko vien del atspalviu- visi perdaug raudoni ir tamsus doh.gif nors pati pudra patiko.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 19, 23:06)
Gal kas matet ar jau yra prekyboj tokiu blizgiu?
user posted image

pirmo ir antro spalvytės thumbup.gif
nors essence bizgiai džiovina man lūpas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 21, 09:05)
pirmo ir antro spalvytės  thumbup.gif
nors essence bizgiai džiovina man lūpas  unsure.gif

Labai tikiuosi kad sito melsvo blizgio efektas bus toks pat kaip seniau essence turejo melynaji blizgi wub.gif Tik dar neaisku kada pas mus pasirodys doh.gif
Atsakyti
Gal Eurokos nuolaidu yra siai kosmetikai? smile.gif Beje, gal galit ideti tos mineralines pudros nuotrauka 4u.gif Galvoju isigyti ta isgirtaji tusa bet bijau kad ir tie 12 lt bus kaip i bala.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 21, 14:37)
Gal Eurokos nuolaidu yra siai kosmetikai? smile.gif  Beje, gal galit ideti tos mineralines pudros nuotrauka 4u.gif  Galvoju isigyti ta isgirtaji tusa bet bijau kad ir tie 12 lt bus kaip i bala.... unsure.gif

šiaip tai buvo rodyta šioj temoj daug kartu, beto essence turi savo tinklapį, galų gale googlas yra, bet tiek to, parodysiu
user posted image

o tušu tai l.patenkinta, dbr kaip daugiau panaudojau, tai išviso thumbup.gif blakstienos iki daugaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 21 liepos 2009 - 13:56
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 21, 14:37)
Galvoju isigyti ta isgirtaji tusa bet bijau kad ir tie 12 lt bus kaip i bala.... unsure.gif

Turiu ta isgirtaji tusa thumbup.gif kol naujas, tai teko pasikankinti su dazymu (cia man su kiekvienu nauju tusu, nes skysti buna),o dabar tai tikrai superinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti