Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2009 05 30, 00:45)
atėjau pasigirti  blush2.gif 
user posted image

kaip minėjau anksčiau įsigijau šitą, bet jei pilnai voką nori padaryti smokey tai nlb kas gaunasi  g.gif  nes po kiek laiko visas tas smokey subgėga į voko raukšles  doh.gif
bet įsigudrinau ir dažau tik išorinį voką ir l. thumbup.gif  gaunasi, bet o, dar pritaikiau, nereik šešėlių antakiams, kadangi pas mane jie nėra labai juodi, turėtų būti pilki, bet vasarą pablunka, tai l.tinka padažyti antakių plaukelius, kadangi jis l.minkštas tai lengvai padažo būtent plauką, o ne oda po antakiais  thumbup.gif

toki pati juoda turiu, bet irgi jis man greit subega, tai ant jo visada seselius tepu, tai gan gerai laikosi
Atsakyti
Visą laiką ieškojau normalaus blizgesio lupytėm ir užėjau į Euroką pasižiūrėt Essence tų 'Cream Gloss' blizgių. Ir nusipirkau su macademia nut. Grįžusi iškart pasitempiau - tiesiog pasaka. Skaisčiai taip užtepė ir ryškiai nesigavo, kaip seniau iš Avon esu pirkusi tokį... Labai patenkinta likau 4u.gif
Atsakyti
man is essence labai patinka tusas "3in1" ir saldantis blizgesys, is senesnes linijos melynas, tai tikrai fainai blizga ir saldo, malonus toks, o kitu net nebandzius, nes kitokius perku
Atsakyti
As tai turiu kelionine dilde ir dilde 6in1 bei lupas putlinanti blizgezi. Man jie labai patinka ir ketinu pirkti jos daugiau sunglasses2.gif biggrin.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
as turiu maskuojamaja priemone 3 in 1 (gorget it), taiji visai nieko. susideda is zalio (raudoniui maskuoti), rausvo (tamsiems paakiams maskuoti) ir rudo (spuogams). Geras dalykas, bet po to butinai reikia tepti pudra, nes veidas buna spalvotas. Raudoni gerai nuima ir paakius uzmaskuoja. Jei nenoriu tepti pudros, tada naudoju tik ruda priemone ir viskas gerai buna. thumbup.gif
turiu ju blkastienu tusa: magic design. Tailabai blogas. raso, kad waterproof, bet greitai pradeda begti, byreti, beto negraziai padazo. Bet uz tokia kaina nereikia ir daug noreti. schmoll.gif
Turiu ir lupa balzama, kuris pasidengia kaip blizgesys (glossy lipbalm)m tai man jis labai patinka. Ir kvapas geras (pas mane braskinis) ir graziai atrodo. blush2.gif
Dar prisiminiau, kad turiu lupdazi, sparkling delight vadinasi. tai visai nieko spalva ir toks blizgus, kremines konsistencijos, tik, kad labai nesilaiko unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 06 rugsėjo 2009 - 13:56
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 09 06, 14:55)
as turiu maskuojamaja priemone 3 in 1 (gorget it)

as sita noreciau pabandyti bet vis neuzmatau niekur.... g.gif beje kokia jo kaina?
Atsakyti
gal kas matėte ar atsirado jau šita kolekcija creamylicious? smile.gif
ir toks dalykas: user posted image
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2009 09 12, 23:29)
gal kas matėte ar atsirado jau šita kolekcija creamylicious? smile.gif
ir toks dalykas: user posted image

bigsmile.gif Kazin ji matine bus?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 13, 17:22)
bigsmile.gif  Kazin ji matine bus?

kiek zinau, yra 4 spalvu seseliai, dar nemaciau, bet noreciau... labai jau pavadinimai gundo... chocolate shake, coffee cream, iced chai latte ir wild berry sorbet wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai va, siandien buvau savanoriu pr. eurokose ir nemaciau essence tu nauju seseliu, pudru ir pan. unsure.gif
Atsakyti
isigyjau mineraline pudra,tai esu labai patenkinta thumbup.gif visa diena gerai ishsilaike bigsmile.gif
Atsakyti
Gal jau matet ar yra prekyboje Made with love kolekcija? g.gif
Atsakyti