ar jau atsirado kur tie nauji šešėliai? Įdomu kokia kaina jų?

o gal kuri galėtų palyginti šią mineralinę su kitomis. Pvz everyday minerals, ar bare minerals?
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 01, 00:17)
o gal kuri galėtų palyginti šią mineralinę su kitomis. Pvz everyday minerals, ar bare minerals?
zymiai prasciau maskuoja ir laikosi negu EM ,maziau blizga ,zymiai matiskesne negu BM
na ne sh...daugumai patinka seip,ir sudetis sako lb gera. Man lb patinka su ja pakoreguoti parsisiustu pudru spalvas nepataikytas,pasviesint ar patamsint,tikrai nepagadina,taciau geriausia man EM matine formule:)
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 01, 09:50)
Kinder?
na ne sh...daugumai patinka seip,ir sudetis sako lb gera. Man lb patinka su ja pakoreguoti parsisiustu pudru spalvas nepataikytas,pasviesint ar patamsint,tikrai nepagadina,taciau geriausia man EM matine formule:)

kinder

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 01, 15:06)
kinder
na bet jei maskavimo nėra, ir jei visiškai matinė matiškesnė už bm, tai man netiks, nes bm ir nenaudoju šiuo metu vien dėl matiškumo. Iš em original glow, semmi matt super. Man em tobula.
Manau gaunasi tas ant to pačio, as už 3indelius su siuntimu už 60lt pirkau, su visom nuolaidom. Tai tas pats kas ir essence, įskaičiavus išlaidas iki parduotuvės, atgal, plius sugaištą laiką 

Aj jei nori perlamutrinio tokio spindesio kaip original glowtai essence visiskai nepatiks. o man atvriskciai patinka,kuo matiskiau

na essence tai ~11lt dabar akcija ~7lt, iki parduotuves su lektuvu skrendi? Gal tada ir taspats iseitu

isbandziau visu isgirta tusa,tai ka galiu pasakyti,jokio stebuklo
ilgina,atskiria,bet man per mazai tankina
gal reikia palaukti kol siek tiek padzius
bet kaip uz tokia kaina tai visai geras

QUOTE(Apvalute @ 2009 09 14, 00:30)
as irgi vakar spoksojau i nauja kolekcija internete. Kuri uzmatys Vln, skambinkite visais varpais 

As maciau eurokose,bet ne Vilniuj

QUOTE(diamondness @ 2009 10 03, 17:30)
Kaune irgi dar nera

QUOTE(Apvalute @ 2009 09 13, 23:30)
as irgi vakar spoksojau i nauja kolekcija internete. Kuri uzmatys Vln, skambinkite visais varpais 

Siandien maciau nauja kolekcija vilniaus siaures miestelio eurokose

QUOTE(moliugele @ 2009 10 03, 23:43)
dekui, tik laiko iki ten nusigauti dabar nera

QUOTE(Apvalute @ 2009 10 04, 13:03)
Siandien dar nauja kolekcija ir Ozo eurokose maciau, tai manau ir kokiam Big'e bus