Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

ar jau atsirado kur tie nauji šešėliai? Įdomu kokia kaina jų? g.gif
Atsakyti
o gal kuri galėtų palyginti šią mineralinę su kitomis. Pvz everyday minerals, ar bare minerals?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 01, 00:17)
o gal kuri galėtų palyginti šią mineralinę su kitomis. Pvz everyday minerals, ar bare minerals?

zymiai prasciau maskuoja ir laikosi negu EM ,maziau blizga ,zymiai matiskesne negu BM
Atsakyti
na ne sh...daugumai patinka seip,ir sudetis sako lb gera. Man lb patinka su ja pakoreguoti parsisiustu pudru spalvas nepataikytas,pasviesint ar patamsint,tikrai nepagadina,taciau geriausia man EM matine formule:)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 01, 09:50)
Kinder?  smile.gif

na ne sh...daugumai patinka seip,ir sudetis sako lb gera. Man lb patinka su ja pakoreguoti parsisiustu pudru spalvas nepataikytas,pasviesint ar patamsint,tikrai nepagadina,taciau geriausia man EM matine formule:)

kinder biggrin.gif na bet jei maskavimo nėra, ir jei visiškai matinė matiškesnė už bm, tai man netiks, nes bm ir nenaudoju šiuo metu vien dėl matiškumo. Iš em original glow, semmi matt super. Man em tobula. wub.gif Manau gaunasi tas ant to pačio, as už 3indelius su siuntimu už 60lt pirkau, su visom nuolaidom. Tai tas pats kas ir essence, įskaičiavus išlaidas iki parduotuvės, atgal, plius sugaištą laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 01, 15:06)
kinder biggrin.gif  na bet jei maskavimo nėra, ir jei visiškai matinė matiškesnė už bm, tai man netiks, nes bm ir nenaudoju šiuo metu vien dėl matiškumo. Iš em original glow, semmi matt super. Man em tobula. wub.gif  Manau gaunasi tas ant to pačio, as už 3indelius su siuntimu už 60lt pirkau, su visom nuolaidom. Tai tas pats kas ir essence, įskaičiavus išlaidas iki parduotuvės, atgal, plius sugaištą laiką  lotuliukas.gif

Aj jei nori perlamutrinio tokio spindesio kaip original glowtai essence visiskai nepatiks. o man atvriskciai patinka,kuo matiskiau biggrin.gif
na essence tai ~11lt dabar akcija ~7lt, iki parduotuves su lektuvu skrendi? Gal tada ir taspats iseitu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau visu isgirta tusa,tai ka galiu pasakyti,jokio stebuklo hihihi.gif ilgina,atskiria,bet man per mazai tankina g.gif gal reikia palaukti kol siek tiek padzius unsure.gif bet kaip uz tokia kaina tai visai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 09 14, 00:30)
as irgi vakar spoksojau i nauja kolekcija internete. Kuri uzmatys Vln, skambinkite visais varpais smile.gif

As maciau eurokose,bet ne Vilniuj cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 03 spalio 2009 - 15:30
QUOTE(diamondness @ 2009 10 03, 17:30)
As maciau eurokose,bet ne Vilniuj  cool.gif

Kaune irgi dar nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 09 13, 23:30)
as irgi vakar spoksojau i nauja kolekcija internete. Kuri uzmatys Vln, skambinkite visais varpais smile.gif

Siandien maciau nauja kolekcija vilniaus siaures miestelio eurokose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 10 03, 23:43)
Siandien maciau nauja kolekcija vilniaus siaures miestelio eurokose  4u.gif

dekui, tik laiko iki ten nusigauti dabar nera doh.gif Gal kuri Big'e uzmate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 10 04, 13:03)
dekui, tik laiko iki ten nusigauti dabar nera  doh.gif Gal kuri Big'e uzmate? g.gif

Siandien dar nauja kolekcija ir Ozo eurokose maciau, tai manau ir kokiam Big'e bus 4u.gif
Atsakyti