Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Seseliai naujos kolekcijos tai tikrai grazus,ypac coffe kazkuri spalva wub.gif
Atsakyti
seseliai tai grazus, bet bronzine pudra tai doh.gif kazkokia tatali nesamone, tokia naudoti tai nebent vasara, arba vakare i koi kluba, vakareli einant. Vien auksinis blizgesis doh.gif
Atsakyti
na va, siandiean akropolio eurokose maciau tuos creamylicious seselius... spalva faina, tik tie blizguciau man nelabai prie sirdies... blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors is bandziusiu galetu pakomentuot makiazo pagrinda clear &matt? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 06, 17:59)
Gal kas nors is bandziusiu galetu pakomentuot makiazo pagrinda clear &matt? aciu smile.gif

as naudoju... is tiesu tai man patinka, nieko blogo pasakyt negaliu... lengvai dengiasi, neblizga oda uzsitepus, naturaliai veidas atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 10 06, 21:26)
as naudoju... is tiesu tai man patinka, nieko blogo pasakyt negaliu... lengvai dengiasi, neblizga oda uzsitepus, naturaliai veidas atrodo...  thumbup.gif

svarbiausia kad veidas neblizga ir neatrodo kaip kauke, is jusu pasakymo suprantu, kad jinai atitinka mano reikalavimus, ir as nematau reikalo pirkt kokia brangia pudra kad matiskumo suteiktu, o sita nusipirksiu, ir bus gerai smile.gif o antibakterine kompaktine pudra gal esat maciusios kur nors? g.gif
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Spamas, komercija ištrinti
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 06, 21:37)
svarbiausia kad veidas neblizga ir neatrodo kaip kauke, is jusu pasakymo suprantu, kad jinai atitinka mano reikalavimus, ir as nematau reikalo pirkt kokia brangia pudra kad matiskumo suteiktu, o sita nusipirksiu, ir bus gerai  smile.gif  o antibakterine kompaktine pudra gal esat maciusios kur nors?  g.gif

as irgi naudoju sia kremine pudra,labai maloni tekstura,pamaskuoja irgi neblogai... atroda naturaliai, o ir kaina toli grazu nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka soft&natural kreminė pudra smile.gif Nors ir nerašo, kad pasižymi matiniu efektu, tačiau ja pasitepus oda tikrai atrodo matinė, ilgai išlieka, gerai maskuoja ir spalva natūrali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 10 06, 23:52)
as irgi naudoju sia kremine pudra,labai maloni tekstura,pamaskuoja irgi neblogai... atroda naturaliai, o ir kaina toli grazu nesikandzioja  thumbup.gif

dekui uz atsakyma, tikrai gundaus, rytoj jeigu turesiu laiko nueiesiu i eurokosa ir nusipirksiu sita pudra ax.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2009 10 07, 10:21)
Man tai labai patinka soft&natural kreminė pudra smile.gif Nors ir nerašo, kad pasižymi matiniu efektu, tačiau ja pasitepus oda tikrai atrodo matinė, ilgai išlieka, gerai maskuoja ir spalva natūrali thumbup.gif

manau, kad visos pudros yra cia neblogos, nors kaina maza 4u.gif mano pussesere naudoja kompaktine, sake, kad geresne uz visokias kitokias, brangesnes, tai dar neaisku, ar kokybe, ar vardas itakoja kaina g.gif
Atsakyti
Man zinokit kai kas itakoja, pvz, essence mineraline pudra labai pigi , bet man superine thumbup.gif nu bet blizgesiai essence tai doh.gif bandziau kokius 4, nu visiskai nesilaiko, labai jau skysti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 07, 19:15)
Man zinokit kai kas itakoja, pvz, essence mineraline pudra labai pigi , bet man superine thumbup.gif  nu bet blizgesiai essence tai  doh.gif  bandziau kokius 4, nu visiskai nesilaiko, labai jau skysti schmoll.gif

as turiu saldanti blizgesi melyna is ibiza lounge serijos, tai man normaliai laikos, ir saldo ne per stipriai, tai maloniai smile.gif o siaip kad ilgiau laikytus tai as visada patepu lupas vazelinu kad padrekintos butu, ir tada maloniau visi blizgesiai tepas, ir ilgiau laikos smile.gif
Atsakyti