Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 05, 21:47)
as esu baltaode ir nekenciu oranzinio ir ir ruzavo atspalvio pudrose!!!tragedija man  tada betkaip gali tepti ta pudra bet vistiek balti odos plysiai islys, ir  vaizdas tragiskas.
Ziurejau tas essence bet kad ir kokia sviesi bebuciau man ju pirmas numeris nepatiko,naturalesnis antras,bet kadangi ir sis pasirode ruzavokas nejamiau ir jo...
as irgi laukiu every day  mineralkiu  atvaziuojanciu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
man lygiai taip pat.
pirmas numeris kad ir sviesesnis bet vis tiek kazkoks nenaturalus doh.gif ir su visom pudrom man ta pati problema, tik is lumene esu atradus tinkama spalva, nu ir su EM atrodo neprasoviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 05, 21:23)
drinks_cheers.gif
man lygiai taip pat.
pirmas numeris kad ir sviesesnis bet vis tiek kazkoks nenaturalus doh.gif  ir su visom pudrom man ta pati problema, tik is lumene esu atradus tinkama spalva, nu ir su EM atrodo neprasoviau ax.gif

lumene jooo drinks_cheers.gif , as kelis atspalvius turiu vienas buvo vasarai kitas ziemai,bet dabar makaluoju abejus ir man abeji tinka,nes jie tokie i pilkuma labaiu o ne ta dirbtini ruzavuma ar gelsvuma doh.gif

o every day gal su b.e palyginti galetum? emei matines,orginalias ar intense?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 05, 22:44)
lumene jooo drinks_cheers.gif , as kelis atspalvius turiu vienas buvo vasarai kitas ziemai,bet dabar makaluoju abejus ir man abeji tinka,nes jie tokie i pilkuma labaiu o ne ta dirbtini ruzavuma ar gelsvuma doh.gif

o every day gal su b.e palyginti galetum? emei matines,orginalias ar intense?

b.e. nesu turejus ax.gif EM mano pirmoji mineralke ir man labai patinka bigsmile.gif na oda mano siuo metu ne itin problemine, bet si mineralke tikrai graziai islygina veida, o concealeris ir spuogiukus pamaskuoja ax.gif emiau pusiau matine, matine ir original glow, dabar dar laukiu intensive formules, bet nelabai as per dvi dienas pajauciau skirtuma tarp pusiau matines ir matines(nes glow formulej labai spalvos nepataikiau tai net nebandziau)- abi po kazkiek laiko blizgesiuka praleido- pastebejau kad praktiskai labai gerai veikia uztvirtinimas kokia nors uzbaigiamaja pudryte- tada makijazas beveik visa diena thumbup.gif
Atsakyti
as tai tikrai neatkalbinejau nuo essence pudrytes ax.gif tik sakiau kad sau tinkamos spalvos neradau tarp tu triju, o del kokybes nieko negaliu pasakyt nes nesu bandzius- gali but kad ir visai thumbup.gif bet pudroje gi spalva praktiskai svarbiausias dalykas, ir jei sau rasi tinkama tai kodel gi neisbandyt essence- gi tik 10lt kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
skaitau ir taip keista g.gif man essence nei kiek i joki ruzavuma, oranzuma nepanasi g.gif ar cia kazko nesuprantu biggrin.gif jus apie mineraline? su ja isvis sunku koki atspalvi isgaut, nebent jau labai daug pritept g.gif na, gal dar priklauso nuo odos spalvos g.gif
maniskes numeris 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 rugsėjo 2008 - 09:58
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 06, 11:55)
skaitau ir taip keista g.gif  man essence nei kiek i joki ruzavuma, oranzuma nepanasi g.gif ar cia kazko nesuprantu biggrin.gif jus apie mineraline? su ja isvis sunku koki atspalvi isgaut, nebent jau labai daug pritept g.gif na, gal dar priklauso nuo odos spalvos g.gif
maniskes numeris 3.

aisku kad nuo odos spalvos priklauso 4u.gif uz tai ir sakau, jei tinka spalva- kodel neisbandyt. ant mano odos praktiskai visos pudros per daug oranzines ar ruzavos pasidaro doh.gif visi beige atspalviai jau is tolo man ryzi pasidaro- na zinai- sunku rast beveik balta bet siek tiek gelsva pudra unsure.gif tai ir sakau is skystu esu radus tik lumene nu ir dar maxfactoriaus viena spalvyte- bet sita labai poras kimso, tai naudot nebegaliu doh.gif o is EM man tiko golden fair ir buff fairly light neutral- dezutese jos tokios vos ne dramblio kaulo spalvos atrodo - vat tokios pudros man ir tinka- o essence vistik atsidarius dezutes as iskarto matau tuos sau netinkamus atspalvius kurie deja dominuoja praktiskai visose LT rinkai skirtose pudrose- matyt daugeliui kaip tik tokie atspalviai ir tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 06, 11:02)
aisku kad nuo odos spalvos priklauso 4u.gif  uz tai ir sakau, jei tinka spalva- kodel neisbandyt. ant mano odos praktiskai visos pudros per daug oranzines ar ruzavos pasidaro doh.gif  visi beige atspalviai jau is tolo man ryzi pasidaro- na zinai- sunku rast beveik balta bet siek tiek gelsva pudra unsure.gif  tai ir sakau is skystu esu radus tik lumene nu ir dar maxfactoriaus viena spalvyte- bet sita labai poras kimso, tai naudot nebegaliu doh.gif o is EM man tiko golden fair ir buff fairly light neutral- dezutese jos tokios vos ne dramblio kaulo spalvos atrodo - vat tokios pudros man ir tinka- o essence vistik atsidarius dezutes as iskarto matau tuos sau netinkamus atspalvius kurie deja dominuoja praktiskai visose LT rinkai skirtose pudrose- matyt daugeliui kaip tik tokie atspalviai ir tinka 4u.gif

is tokio detalaus aprasymo susidariau vaizda, kad ir as tokia pat baltaaode, bet daznai kazkaip dirbtinej parduotuves sviesoj atrodo atspalvis tinka, o va naturalioje sviesoje visas baisumas islenda doh.gif sunku man, ne viena pudra del to esu jau ir tamsesnes odos savininkems atidavusi blush2.gif neatkalbinejot, aisku, manes, bet teisiog padejot apsisprest mirksiukas.gif ir aciu uz tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 09 06, 10:55)
skaitau ir taip keista g.gif  man essence nei kiek i joki ruzavuma, oranzuma nepanasi g.gif ar cia kazko nesuprantu biggrin.gif jus apie mineraline? su ja isvis sunku koki atspalvi isgaut, nebent jau labai daug pritept g.gif na, gal dar priklauso nuo odos spalvos g.gif
maniskes numeris 3.

drinks_cheers.gif visiškai sutinku, spalva labai natūrali, man labai patinka, jos tepti reikia labai mažai, ir natūraliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
illiusion81 ir dilgelyt gal jūs galėtumėt į Lumene temą įdėti savo naudojamų pudryčių foto ir spalvos numeriuką, kurį naudojat, nes pas mane oda taip pat labai balta ir kartais paberia. Kaip tik dairausi naujos pudros.

Ar yra bandžiusių Essence perlus? Kokie atsiliepimai?
user posted image

Neseniai įsigijau nagų odelių aliejuką pieštuko pavidalu - NEGALIU ATSIDŽIAUGTI, kvepia kokosu ir 100% natūralus (taip parašyta sudėty), svarbiausia, kad buvau nusprendusi nebekarpyti odelių, nes atauga dar baisesnės ir netyčia aptikau šitą gėrį, dabar jau tikrai nebekarpysiu, o tepsiu ir tepsiu aliejuku ax.gif . Kaina juokinga - 10lt.
Nuotraukoje ne tas, bet atrodo taip biggrin.gif , tik žydros spalvos.
user posted image

Mane jau domina ir šios firmos tušai, matau, kad gerų atsiliepimų pilna bigsmile.gif.
Ar niekas dar nenusivylė?
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2008 09 09, 13:57)

Ar yra bandžiusių Essence perlus? Kokie atsiliepimai?

Neseniai įsigijau nagų odelių aliejuką pieštuko pavidalu - NEGALIU ATSIDŽIAUGTI, kvepia kokosu ir 100% natūralus (taip parašyta sudėty), svarbiausia, kad buvau nusprendusi nebekarpyti odelių, nes atauga dar baisesnės ir netyčia aptikau šitą gėrį, dabar jau tikrai nebekarpysiu, o tepsiu ir tepsiu aliejuku ax.gif . Kaina juokinga - 10lt.

apie essence perlus jau daug buvo diskutuota, pati turiu, man patinka wub.gif
turiu ir tą odelių priemonę, irgi labai patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 09, 14:22)
turiu ir tą odelių priemonę, irgi labai patiko  thumbup.gif
user posted image

Na as irgi sita priemone turiu, bet ar tik man vienai pasirode, ar tikrai yra taip, kad jei to aliejuko ant nago galiuko papuola, tai ir naga suminkstina blink.gif Siaip geras daiktas, bet bent jau man tai daznai ji tept reikia, kad grazus naguciai butu doh.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkt visų išgirtą žalią akių makiažo valiklį, tik va bėda tokia, kad aplankiau šiandien pora eurokos pardų ir nė vienoj nebuvo schmoll.gif . Gal matėt kurioj pardoj(kaune) jo yra 4u.gif
Atsakyti