Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 26, 22:36)
na ir dar nusipirkau essence kabuki- man tai jis visai nieko toks- isbandziau su MF creme puff kompaktine- tai padenge tikrai labai gerai- jis toks tankus ir man rodos pagriebia daugiau pudros nei su kempinele tepant. norejau ir mineralke pabandyt, bet 2 numerio nebebuvo, o 1 ir 3 man netiko cool.gif  ir siaip atspalviai tokie ryzoki sakyciau- tai dabar lauksiu everyday minerals siuntinuko, ir tada jau kabuki isbandysiu pagal jo paskirti tongue.gif

o dabar po savaites naudojimo su everyday minerals pudra savo nuomone apie si kabuki pakeiciau- nebepatinka man jis doh.gif kazkaip kai bandziau su lengvute pudryte ir netryniau odos, tai dar puse velnio, bet vat mineralke taigi itrint reik- tai jis man toks siurkstus pasidare blink.gif nebegaliu- atrodo visa veida braizo, apie oda aplink akis net nebesneku doh.gif nors padengia tikrai puikiai- bet to pojucio ilgiau neistversiu- labai tikiuos kad po keliu dienu sulauksiu savo EM sepetelio unsure.gif
Atsakyti
Is to ka bandziau is Essence, susidariua asmenine nuomone.

Lupdazis sidabrineje pakuoteje- spalvos neblogos, padengia irgi gerai, bet nepatinka kad turi kazkoki specifini kvapa.
Tusas Magig design- nelabai patiko. Gumuliuojasi, kietos blakstienos padazius tampa. Panaudojau kelis kartus, voliojasi kosmetineje.
Seseliu pagrindas( blizgus)- visiska nesamone- riebus kazkoks, seseliai daug prasciau su juo laikosi, nei be jo. kandidatas siuksliadezen.
Pudros rutuliukai- patiko. Beveik kaip meteoritu pigioji versija.
Mineraline pudra( 3 nr)- gera, tik galetu maskuoti labiau. Nors...gal biski poras kemsa? arba gal tik man pasirode. Bet tikrai sunaudosiu.
Krempudra tuteleje . pavadinimo neprisimenu. dar turiu kazkur , tingiu ieskoti.Sausina oda, ir nelygiai dengiasi.
Nagu dailes lipdukai- patiko, grazus.
Lakas Multi dimension. Nelabai, nes man ilgai dziusta, ir nelabai laikosi.
Dvispalviai sseseliai- neblogi, tik biski tie blizgiukai ant zandu nubyra.
Daugiau neprisimenu, bet atrodo, dar kazka buvau pirkus.
Kiek cia gaunasi litu- 70- 80? Nu blyn, uz tiek geriau viena labai gera priemone nusipirkti g.gif Tik is kur zinoti, kad ta gera priemone tikrai tiks? Kartais ir geros firmos gaminiai, oi , kaip nepateisina lukesciu. blink.gif

Atsakyti
o man patinka ir mineralkė (nr. 2 ) ir jos kabuki (šiurkštokas, bet man l.gerai paskirsto pudrą)
ir odelių pieštukas
ir šešėliai (dvispaviai) ir vienspalviai
tušas nepatiko (lash mania)
perlai patiko
skaistalai gal ir nieko, tik truputį per tamsią spalvą pasiėmiau, bet dabar l.fainus iš catrice nusipirkau multicolor
daugiau kaip ir nieko nebandžius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 15:01)
o man patinka ir mineralkė (nr. 2 ) ir jos kabuki (šiurkštokas, bet man l.gerai paskirsto pudrą)
ir odelių pieštukas
ir šešėliai (dvispaviai) ir vienspalviai
tušas nepatiko (lash mania)
perlai patiko
skaistalai gal ir nieko, tik truputį per tamsią spalvą pasiėmiau, bet dabar l.fainus iš catrice nusipirkau multicolor
daugiau kaip ir nieko nebandžius  g.gif

ai dar prisiminiau doh.gif
turiu lūpdažį - salvytė labai wub.gif ypač vasarai buvo, tik va gaila trumpai laikydavosi, ir truputį lūpas džiovino unsure.gif
mėlyną blizgį thumbup.gif
ir vyšninį (nelabai aš jį naudoju blush2.gif kažaip daug geresnių turiu )
Atsakyti
Essence tai visi lupu blizgiai man thumbup.gif Ir oranzinis, ir melynasis, ir braskinis wub.gif
Atsakyti
Ar kasnors naudojote priemone antakiams?Kokie atsiliepimai?
Katik nusipirkau butent ja ir melynaji lupu blizgesi.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 13, 11:59)
Ar kasnors naudojote priemone antakiams?Kokie atsiliepimai?
Katik nusipirkau butent ja ir melynaji lupu blizgesi.

As naudoju priemone antakiams, siaip graziai naturaliai tepasi, grazios spalvos, tik tas teptukas nelabai patogus, tai truputeli nubyra ant skruostu ir kaskart tenka pavalyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 13, 14:19)
As naudoju priemone antakiams, siaip graziai naturaliai tepasi, grazios spalvos, tik tas teptukas nelabai patogus, tai truputeli nubyra ant skruostu ir kaskart tenka pavalyt doh.gif

Va as jau irgi pabandziau, spalvos labai patiko smile.gif bet del sepetelio tu teisi, ir dar jis man kazkoks per kietas tai tikriausiai tepsiu kokiu kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 13, 15:12)
Va as jau irgi pabandziau, spalvos labai patiko smile.gif bet del sepetelio tu teisi, ir dar jis man kazkoks per kietas tai tikriausiai tepsiu kokiu kitu smile.gif

Na paskui laikui begant jis paminksteja, bet vistiek nelabai kazkaip, tik tiek, kad tas sepetelio kietumas leidzia isgauti tikslesne forma unsure.gif
Atsakyti
Aš naudoju mineralinės 3 nr, maniau žiemai ji man bus per tamsi, todėl nusipirkau šviesesnį, nr.2, bet jis man per šviesus... Tai jei kam reikėtų, galėčiau pigiau perleisti, naudota kartą ar du. Daugiau kol kas nieko iš essence nesu išbandžiusi, ai va dar blizgesį sugeriančius lapelius, tai šie man labai tiko thumbup.gif žinau, kad yra ir geresnių, bet ir kaina ženkliai "geresnė".
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 30, 16:04)
Gal galima placiau? Kaip suprast ta dali "lyg is pradziu nieko ta pigesne kosmetika"? o tai kas paskui pasikeicia?

nuo mineralines oda sauseja, traukia, net serpetot eme ir pan. be to ir dengimas nelabai, per diena ne vienos korekcijos reikia. dziaugiuos kad seseliu nepirkau
Atsakyti
Turbūt nuo odos priklauso, juk visų skirtinga. Merginos, juk ne karvę kainuoja, kas vienai netinka, gal tiks kitai, aš džiaugiuos, kad pabandžiau:) Tepu drėkinamo kremo ir viskas OK. O jei kartais kokie bėrimai, tai tada matinis kremas, vos vos maybelline makiažo pagrindo, kur 50 proc.vandens, sveikas odai, nekemša porų...ir tada dar šiek tiek užberiu essence. Labai natūraliai atrodo, gal kad nedaug visko dedu smile.gif plius užsimaskuoja smile.gif
Atsakyti