Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Merginos ar bandet ta Essence pravedima akims kaip flomasteris? Idomu kaip laiko? Kiek laiko jo uztenka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 09 15, 15:52)
Merginos ar bandet ta Essence pravedima akims kaip flomasteris? Idomu kaip laiko? Kiek laiko jo uztenka?  bigsmile.gif

turejau, nepatiko... kazkoks uzdziuves pasitaike turbut, nes nelygiai peckeliojo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(night_ @ 2008 09 14, 09:55)
Aš naudoju mineralinės 3 nr, maniau žiemai ji man bus per tamsi, todėl nusipirkau šviesesnį, nr.2, bet jis man per šviesus... Tai jei kam reikėtų, galėčiau pigiau perleisti, naudota kartą ar du. Daugiau kol kas nieko iš essence nesu išbandžiusi, ai va dar blizgesį sugeriančius lapelius, tai šie man labai tiko thumbup.gif  žinau, kad yra ir geresnių, bet ir kaina ženkliai "geresnė".

papasakokit apie ta mineralke, kas ten per dalykas g.gif smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau nagu laka... daugiau Essence laku nebepirksiu - galai nusilupo ta pacia diena, nors jokiu darbu nedariau smile.gif

spalva tai labai grazi, gaila, kad taip prastai laiko... doh.gif

bandysiu su keliais sluoksniais apsauginio top coat, gal bent kelias dienas palaikys... smile.gif
Atsakyti
Jau isbandziau essence multi action tusa ir esu patenkinta. Nera super stebuklingas, bet gerai atskiria blakstienas, nesulipina. Kaip uz tokia kaina tikrai vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 15, 16:17)
papasakokit apie ta mineralke, kas ten per dalykas g.gif  smile.gif

Jau daug pridiskutuota, bet galiu trumpai:
Tai biri pudra, kurios sudėtyje nėra talko, visokių parabenų, naftos ir t.t. Žodžiu sudėtis labai gera odai. Plius natūraliai atrodo, gražiai padengia, kaina apie 10 lt, gal su kapeikom smile.gif kaip už mineralinę labai nedaug:) tepu tik ant kremo, galiu pasakyt atsigavo mano oda... ir dar gavau pagyrimų kaip sakiau, kad atrodo natūraliausiai, kokias tik esu pudras turėjus smile.gif
Atsakyti
Gal kur Vilniuj matet Essence zaliaji valikli valyt akiu makiazui? Neradau nei akropoly, nei vcup'e verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 10 05, 19:18)
Gal kur Vilniuj matet Essence zaliaji valikli valyt akiu makiazui? Neradau nei akropoly, nei vcup'e  verysad.gif

Niekur nera nei zalio nei rausvo schmoll.gif As sutikciau bet koki pirkti, jei tik rasciau doh.gif Tikrai gal kas dar matet bet koki valikli is Essence bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 06, 14:02)
Niekur nera nei zalio nei rausvo  schmoll.gif  As sutikciau bet koki pirkti, jei tik rasciau  doh.gif  Tikrai gal kas dar matet bet koki valikli is Essence  bigsmile.gif

Pries savaite maciau rozini valikli seskines 'eurokos'
Atsakyti
as turiu rusva essence akiu makiazo valikli su ramunelem thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai essence mineraline pudra patinka, seseliai, piestukas baltas nagam ir lupu blizgis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 11, 14:14)
Man tai labai essence mineraline pudra patinka, seseliai, piestukas baltas nagam ir lupu blizgis...  ax.gif

O ką daro baltas pieštukas nagams, gal galiukus balina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 12, 22:38)
O ką daro baltas pieštukas nagams, gal galiukus balina?  blush2.gif

taip, galiukus balina mirksiukas.gif sausas, tai greit nubyra, bet jei paslapini su vandeniu, tai patinka man... ax.gif anksciau kiek maciau diskutuota buvo apie jy ax.gif
Atsakyti