Merginos ar bandet ta Essence pravedima akims kaip flomasteris? Idomu kaip laiko? Kiek laiko jo uztenka?

QUOTE(Bananamio @ 2008 09 15, 15:52)
Merginos ar bandet ta Essence pravedima akims kaip flomasteris? Idomu kaip laiko? Kiek laiko jo uztenka? 

turejau, nepatiko... kazkoks uzdziuves pasitaike turbut, nes nelygiai peckeliojo

Papildyta:
QUOTE(night_ @ 2008 09 14, 09:55)
Aš naudoju mineralinės 3 nr, maniau žiemai ji man bus per tamsi, todėl nusipirkau šviesesnį, nr.2, bet jis man per šviesus... Tai jei kam reikėtų, galėčiau pigiau perleisti, naudota kartą ar du. Daugiau kol kas nieko iš essence nesu išbandžiusi, ai va dar blizgesį sugeriančius lapelius, tai šie man labai tiko
žinau, kad yra ir geresnių, bet ir kaina ženkliai "geresnė".

papasakokit apie ta mineralke, kas ten per dalykas

Nusipirkau nagu laka... daugiau Essence laku nebepirksiu - galai nusilupo ta pacia diena, nors jokiu darbu nedariau 
spalva tai labai grazi, gaila, kad taip prastai laiko...
bandysiu su keliais sluoksniais apsauginio top coat, gal bent kelias dienas palaikys...

spalva tai labai grazi, gaila, kad taip prastai laiko...

bandysiu su keliais sluoksniais apsauginio top coat, gal bent kelias dienas palaikys...

Jau isbandziau essence multi action tusa ir esu patenkinta. Nera super stebuklingas, bet gerai atskiria blakstienas, nesulipina. Kaip uz tokia kaina tikrai vertas demesio

QUOTE(Zakkis @ 2008 09 15, 16:17)
Jau daug pridiskutuota, bet galiu trumpai:
Tai biri pudra, kurios sudėtyje nėra talko, visokių parabenų, naftos ir t.t. Žodžiu sudėtis labai gera odai. Plius natūraliai atrodo, gražiai padengia, kaina apie 10 lt, gal su kapeikom

Gal kur Vilniuj matet Essence zaliaji valikli valyt akiu makiazui? Neradau nei akropoly, nei vcup'e

QUOTE(Mintee @ 2008 10 05, 19:18)
Gal kur Vilniuj matet Essence zaliaji valikli valyt akiu makiazui? Neradau nei akropoly, nei vcup'e 

Niekur nera nei zalio nei rausvo

QUOTE(Tučka @ 2008 10 06, 14:02)
Niekur nera nei zalio nei rausvo
As sutikciau bet koki pirkti, jei tik rasciau
Tikrai gal kas dar matet bet koki valikli is Essence 

Pries savaite maciau rozini valikli seskines 'eurokos'
Man tai labai essence mineraline pudra patinka, seseliai, piestukas baltas nagam ir lupu blizgis...

QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 11, 14:14)
Man tai labai essence mineraline pudra patinka, seseliai, piestukas baltas nagam ir lupu blizgis...

O ką daro baltas pieštukas nagams, gal galiukus balina?

QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 12, 22:38)
taip, galiukus balina