Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(Medinis @ 2010 02 20, 01:08)
Neklystate. Tuomet vėl vyktų teismo procesas pagal kažkurio iš jūsų arba kreditoriaus ieškinį. Baigties nedrįsčiau spėti.
Teismo apgavystė įmanoma, tačiau kaip ir bet kokia kita apgavystė dažnai atsisuka prieš pačius "gudručius".

doh.gif nu grazu butu... Tikiuos taip nenutiks nei vienai is besiskirianciu poru, melas juk slykstu.dekoju Jums .

Medini, jus teisininkas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 19:13)
Nenorėtumėt investuoti keletą šimtų litų ir kreiptis į teisininką?

noreciau, tik nezinau patikimo/nebrangaus teisininko.
Atsakyti
Sveiki, na va as jau issituokusi biggrin.gif 11 prasidejo o baiges 11/05 biggrin.gif biggrin.gif paprasta ir be streso. paklause ar tikrai skiriames abu pasakem taip... ir viskas teismas patenkino prasyma skirtis. dabar po 30 d i rastine dokumentu pasiimti 4u.gif 4u.gif

Visiems besiskiriantiems , kantrybes ir kuo maziau streso 4u.gif 4u.gif

kainavo mums su viskuo -289lt 4u.gif

Nu gal dar pskui kokias teismo islaidas gausim bet sian jokiu mokejimu nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 23 vasario 2010 - 12:30
Taip, skiriantis bendru sutarimu paprastai viskas susitvarko gana greitai. Teismo išlaidų daugiau neturėtų būti. smile.gif
Atsakyti
galiu pasakyti apie skyrybas bendru sutarimu:
1.reikia paruosti prasyma teismui, ir sutarti del santuokos nutraukimo pasekmiu.Sablonu pilnas internetas.Taigi jeigu netingite ieskoti galite paieskoti.
paskui atspausdinti tai, padaryti pasu,vaiko gimimo liudijimo kopijas.Paprasyti registru centre pazymas del bendro turto, regitroje pazyma apie auto.Ir nunesti viska i teisma.Po 30 dienu jus isskirs ir nemokamai.Aisku kils problemu jei turite kreditu ar bent vienas is sutuoktiniu, tokiu atveju reikia prasyti is banku pazyma, kad bankas leidzia skirtis.Taigi santuoka nutraukiant abipusiu sutikimu bus nemokomai.
Atsakyti
bankai, bankai... mane jau purto nuo to zodzio... kol 2 metus negyvenau su vyru, jis apturejo ir paskolu ir skolu ir turta arestavo, dbr i uzsieni isvaziaves... nuejau pas skyrybu advokata, nes kazkodel itariu, kad pati nesusitvarkysiu su skyrybom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kize @ 2010 03 04, 11:43)
bankai, bankai... mane jau purto nuo to zodzio... kol 2 metus negyvenau su vyru, jis apturejo ir paskolu ir skolu ir turta arestavo, dbr i uzsieni isvaziaves... nuejau pas skyrybu advokata, nes kazkodel itariu, kad pati nesusitvarkysiu su skyrybom smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif isskirs mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=SABA,2010 02 24, 22:57]
galiu pasakyti apie skyrybas bendru sutarimu:
1.reikia paruosti prasyma teismui, ir sutarti del santuokos nutraukimo pasekmiu.Sablonu pilnas internetas.Taigi jeigu netingite ieskoti galite paieskoti.

gal galite įdėti porą pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2010 03 04, 17:20)
Viskas bus gerai 4u.gif  isskirs mirksiukas.gif

isskirt tai isskirs , bet ... neaisku per kiek menesiu ar metu g.gif . mano skyrytos trunka jau antrus metus , nes irgi yra imaisytas ir bankas, ir alimentu nenori moket kiek prasau ( 400 lt).. zodziu nesutinka geruoju skirtis doh.gif gal myli? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu zodziu OBSURDAS doh.gif
Atsakyti
Mus isskyre palyginus labai greitai. Tik pakankamai skaudziai man ..
Mes ememe busto kredita ir pirkome buta, nuosavybe abieju, paskolos gavejai abu.
Po skyrybu: nuosavybe jo, paskola- abieju.. Nes ponas nesutiko man perrasyti ir paskolos ir busto, o jisai oficialiai bedarbis, dirba pas teveli imoneje ir bankas jam nesutiko vienam perleisti paskolos. As su dukra (3 metuku) isejau is namu, issinuomavau buta, o tuo metu jisai ten gyveno ir piktybiskai nemokejo paskolos, tad ja nuskaitydavo nuo manes... kai pasakiau jog einam bendru sutarimu issiskirsime tai pradejo rekti jog man nieko neduos, alimentu nemokes. paruosiau ieskini persiunciau - persigalvojo. man dokumentai kainavo 400lt. nuejome bendru sutarimu- tai menesi tampe mane del lankymo grafiko, kuris vos tilpo i A4 lapo formata. Kiek ten nervu palikta.. sutiko su 400lt alimentu. Tai reziume- praejus beveik metams laiko jisai yra vaikui pervedes 500lt, skola 4000lt. Bet uztat mane sokdina del mazosios kaip... kodel neduodu, pasiziurek koksai vaiko lankymo grafikas. Du kartus man ja sergancia parveze, nei ant vaistuku, nei ant nieko- pinigu neperveda. O deklaruoja siaubingai visiems mano mergaite, kaip as ja myliu. Net slykstu ziureti i ta zmogu. Leidziu jiems susitikti, o jisai vistiek mane koneveikia. Pavargau ir pasakiau stop.
Skaudus dalykas skyrybos, ypac kai vienas is issiskyrusiu specialiai engia kita.

Sekmes visoms. 4u.gif
Atsakyti
sakyk PERSEFONE, o kaip padalino paskola? abiem per puse? mano irgi panasi situacija doh.gif yra paskola (aciu D, kad nedidele) bet. . bankas siulo man vienai sumoket visa suma ir po to tik prisiteist puse paskolos sumos is ex doh.gif priesingu atveju grasina blokuot mano saskaitas. o sakaita tik ta i kuria praveda mano atlyginima ir is kurios mes abu su vaiku pragyvenam.( tevas vaiko islaikymui nemoka nieko jau antri metai, paskolos nemoka piktybiskai, yra "bedarbis" oficialiai) .
Atsakyti
Ar paveldėtas butas skyrybų metu dalijamas? Ar priklauso paveldėtojui?
Atsakyti