Mus isskyre palyginus labai greitai. Tik pakankamai skaudziai man ..
Mes ememe busto kredita ir pirkome buta, nuosavybe abieju, paskolos gavejai abu.
Po skyrybu: nuosavybe jo, paskola- abieju.. Nes ponas nesutiko man perrasyti ir paskolos ir busto, o jisai oficialiai bedarbis, dirba pas teveli imoneje ir bankas jam nesutiko vienam perleisti paskolos. As su dukra (3 metuku) isejau is namu, issinuomavau buta, o tuo metu jisai ten gyveno ir piktybiskai nemokejo paskolos, tad ja nuskaitydavo nuo manes... kai pasakiau jog einam bendru sutarimu issiskirsime tai pradejo rekti jog man nieko neduos, alimentu nemokes. paruosiau ieskini persiunciau - persigalvojo. man dokumentai kainavo 400lt. nuejome bendru sutarimu- tai menesi tampe mane del lankymo grafiko, kuris vos tilpo i A4 lapo formata. Kiek ten nervu palikta.. sutiko su 400lt alimentu. Tai reziume- praejus beveik metams laiko jisai yra vaikui pervedes 500lt, skola 4000lt. Bet uztat mane sokdina del mazosios kaip... kodel neduodu, pasiziurek koksai vaiko lankymo grafikas. Du kartus man ja sergancia parveze, nei ant vaistuku, nei ant nieko- pinigu neperveda. O deklaruoja siaubingai visiems mano mergaite, kaip as ja myliu. Net slykstu ziureti i ta zmogu. Leidziu jiems susitikti, o jisai vistiek mane koneveikia. Pavargau ir pasakiau stop.
Skaudus dalykas skyrybos, ypac kai vienas is issiskyrusiu specialiai engia kita.
Sekmes visoms.