[quote=saolinis,2010 04 07, 22:10]
uzjauciu tave..mano situacija irgi panasi

..
[/quote]
Na bet realliai tai as nesuprantu...
dabar mums ta buta ivertina kaip turta kuri mums palieka... bet mes uz ji turim susimoket-tai ka gi jie mums palieka? OGI PASKOLA IR ISIPAREIGOJIMA o ne turta cia kaskoks apsurdas ir tiek juk butas kaip ir banko kol neissimokesi, tad tai jo turtas o man tik kylpa ant kaklo...
banko turtas uz kurio malone kad mums leidzia jame gyvent mes mokame palukanas(kaip nuoma)
kaskodel man atrodo kad tai apgaule ir mulkinimas kai dalina seimos turta ir nurodo ta buta kuris skoloje kaip turta kurio kaina kaip rinkoje... jis vertas tik tiek kiek jau realiai ismoketas.... ar as tiek durna ir nusisneku? ar kaskur giliai tame ir slypi tiesa ir teisingumas?????
na as gal tik super pikta ant man susiklosciusios situacijos.... butu idomi kitu nuomone...
[/quote]
kaip as suprantu, tai turta skiriantis dalina ta kuris yra kaip nuosavybe. ar ne? o dabar jusu butas yra kaip ir ne jusu turtas. banko. o vyras matau gudruolis

.. tipo pasimk ta buta ir mokekis..

jei man butu tokia situacija, tai as manu taip daryciau : arba atsisakau buto ir bandau prisiteist puse jau imoketos paskolos is vyro, arba pasilieku buta ir moku paskola. bet dar neaisku kaip bankas dalins isipareigojimus
Papildyta:
[quote=Kristyna,2010 04 09, 12:12]Na dėl to, kad "paskola lieka tam kam lieka turtas" jau jūs labai suklydote

Kad ir kaip būtų padalintas turtas, jei paskolos sutartyje abu sutuoktiniai yra bendraskoliai, abu jie ir liks skolingi bankui. Vienintelis variantas susitarti su banku ir persirašyti sutartį, tačiau čia lems ne vien tai ar to turto vertė yra didesnė už įsipareigojimus, o ir pajamos, ir t.t. Bankui daug labiau apsimoka turėt du skolininkus nei vieną, nes vienam tapus nemokiam jis gali pareikalauti iš kito
[/quote]
klysta tiksliai , o ir bankas nei uz ka nesutiks perrasyt skolos vienam. o jei jis netyciom bedarbis pataps? bankui spyga