Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

Numiręs puslapiukas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 06 03, 21:41)
Kol nėra atsakymo dar paklausiu. Kai ėmiau pažymas abu turėjom automobilius (pažymose vertės nenurodytos), bet paaiškėjo, kad savąją jis pardavė prieš pat išvykdamas. Jam automobilį buvo nupirkusi mama, o sau nusipirkau pati, nes jis bedarbis ir visiškai neprisidėjo ir neprisideda prie šeimos išlaikymo. Ar teismui reikia atnaujintos pažymos iš Regitros? Jei taip, tai teismas mano automobili dalins 50/50? 
p.s. susituokę du metus, bendro NT santuokoje neįsigijome. Turime 1,5 metukų sūnelį ir dar vienas vaikutis pakeliui.

jusu vietoje as paimciau nauja pazyma - realia. taip bus greiciau teismuose. o del jusu auto - " parduokite" savo mamai ax.gif ..seimos pinigai , nekilnojamas turtas ir t.t. dalinami pusiau. ir nesvarbu kas ir uz kieno pinigus pirko doh.gif
Atsakyti
sveikos, norejau suzinoti, abu nusprendem skirtis, kur pirma man reikia kreiptis? turta kaip ir pasidalinam, turim beveik 4metuku dukryte cool.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 06 08, 13:31)
sveikos, norejau suzinoti, abu nusprendem skirtis, kur pirma man reikia kreiptis? turta kaip ir pasidalinam, turim beveik 4metuku dukryte cool.gif aciu

Kadangi vakar pradejau ta maratona, tai galiu pasakyti doh.gif
pirmiausia ejau pas advokata, jam atidaviau originalu santuokos liudijima, atsisviete vaiku gimimo liudijimus ir mano pasa, vaziavau i sodra paimt pazymos apie darbo uzmokesti, i seniunija pazymos apie seimos sudeti ir i registro bei kadastro istaiga pazymos apie turima nekilnojama turta. Siandien visas pazymas savo ir vyro (jam irgi reikia is sodros ir registro bei kadastro tik savo vardu) jau pristaciau ir dabar lauksim saukimo i teisma.
Viska buvom jau pasidaline iki paduodant pareiskima- butas perrasytas tevams, masina irgi, kad butu paprasciau ir greiciau. Dar paklause kokia pavarde pasiliksiu, tai pasakiau jog uosvienes pavardes man tikrai nereikia, grisiu i mergautinius laikus lotuliukas.gif
dar sumokejau pradziai 300 lt advokatui
Atsakyti
labas vakaras. papasakosiu savo situaciją. nusprendžiau skirtis. neseniai sužinojau, kad mano vyras išvyksta liepo 10d.į Islandiją. gal galite kas pasakyti, ar aš turiu pažymas išsiimti tik savo, ar ir vyro turėsiu išimti iš sodros? dar norėjau sužinoti, ar būtinas man jo adresas Islandijoj? ar neįmanoma būtų išsiskirti nelaukiant, kol jį sugaudys dėl to parašo, nes tikrai garantuoju, kad jis dings tam užsienyje.
Atsakyti
g.gif o skyrybu atveju jei butas pirktas iki santuokos ir vyro vardu bet as jame registruota su vaiku vistiek nedalinamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 06 29, 20:15)
g.gif  o skyrybu atveju jei butas pirktas iki santuokos ir vyro vardu bet as jame registruota su vaiku vistiek nedalinamas  4u.gif

skaičiau kitoje temoje, kur teisinikas atsakinėjo ( prieš kelerius metus) tai nepriklauso nuo to, ar registruota jūs ten esate , ar ne, vaikas taip pat nepretenduoja į jo dalį. pataisykite mane, jei nusišnekėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 06 29, 23:52)
skaičiau kitoje temoje, kur teisinikas atsakinėjo ( prieš kelerius metus) tai nepriklauso nuo to, ar registruota jūs  ten esate , ar ne, vaikas taip pat nepretenduoja į jo dalį. pataisykite mane, jei nusišnekėjau  4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif nu va... tai ka eit i gatve g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mačiau ten merginos nori skirtis taikiai, tai pasakysiu savo atvejį, aišku išpradžių tvarkiau visus dokumentus rinkau visas pažymas, beja nuėjus į savivaldybę ir parašius prašymus gavau nemokama advokatą ir pradėjau rinkti pažymas skyrybom. BET TO VISAI NEREIKĖJO, nes išsiaiškinom ir taikiai skyrėmės tai tik pas advokatą surašėm sutartį su visomis sąlygomis ir viskas, jokių pažymų. Pas teisėją nuėjom pažiūrėjo pasirašė ir vsio. bigsmile.gif beja as nė lito nemokėjau, tik už pažymų rinkimą, kurių nereikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 06 29, 20:15)
g.gif  o skyrybu atveju jei butas pirktas iki santuokos ir vyro vardu bet as jame registruota su vaiku vistiek nedalinamas  4u.gif

jei pirktas iki santuokos - nedalinamas. nebent jei jus galite irodyti, kad darete uz savo lesas remonta ar kazkaip kitaip pagerinote buto " isvaizda" tada galite pretenduot i kazkokia tai kompensacija.
Atsakyti
Sveiki, moteriškės reikia jusu pagalbos.. Atsiprašau labai neturiu laiko skaityti visos temos, turiu kūdikėlį smile.gif
Nusprendziau skirtis su vyru unsure.gif Kiek tai kainuoja siais laikais? dokumentų surinkimas, prašymo surašymas ir t.t. jei as inicijuosiu skyrybų procesa, aš viską ir apmoku? g.gif
Abejuoju, kad pavyks su vyru susitaikyti taikiai. Vyras paliko mus pries tris menesius, su vaikais gyvenu bute, už kuri vyras moka paskolą bankui. As paskolos laiduotoja. Finansiškai nepadeda. Labai reikia jusų patarimu, kaip geriau ir paprasciau butu šioje situacijoje pasielgti ar lengviau būtų perrasyti butą kam nors, kad greiciau išssikirti?

Rekomenduokite prašau man teisininką kokį nors Vilniuje (geriau Fabijoniškėse, pasilaiciose arba aplinkui) galima ir į AŽ. Aisku finansai musų dainuoja romansus.. verysad.gif Labai lauksiu kokiu nors patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyromitra @ 2010 06 30, 13:12)
Sveikos  4u.gif

mačiau ten merginos nori skirtis taikiai, tai pasakysiu savo atvejį, aišku išpradžių tvarkiau visus dokumentus rinkau visas pažymas, beja nuėjus į savivaldybę ir parašius prašymus gavau nemokama advokatą ir pradėjau rinkti pažymas skyrybom. BET TO VISAI NEREIKĖJO, nes išsiaiškinom ir taikiai skyrėmės tai tik pas advokatą surašėm sutartį su visomis sąlygomis ir viskas, jokių pažymų. Pas teisėją nuėjom pažiūrėjo pasirašė ir vsio.  bigsmile.gif  beja as nė lito nemokėjau, tik už pažymų rinkimą, kurių nereikėjo  doh.gif

taip, susitariant NIEKO nekainuoja, jei randi kazka, kas padetu surasyt prasyma ir sutarti.
turiu is savo skyrybu paprasta prasyma, kai yra turto, ir draugo - kai yra busto paskola. jei kam reiktu - galiu pagelbet uz sokolada vaikui, ir prisest paruost dokumentelius, pakonsultuoti ko reiks papildomai...
pazymu is regitros, seniunijos ir registro - REIKIA wink.gif net jei turto ir ner.

QUOTE(diana34 @ 2010 07 07, 10:20)
jei pirktas iki santuokos - nedalinamas. nebent jei jus galite irodyti, kad darete uz savo lesas remonta ar kazkaip kitaip pagerinote buto " isvaizda"  tada galite pretenduot i kazkokia tai kompensacija.

siaip jau seimos teisej kazkur radus buvau toki varianta, kad po skyrybu, jei butas vyro, zmona, neturedama kur iseit su vaiku, turi teise likt gyventi bute, ir prisidet prie islaikymo smile.gif
reiktu CK pasivartyt labiau, bet jau teks paciom pasikrapstyt wink.gif

QUOTE(Natalija* @ 2010 07 07, 20:42)
Sveiki, moteriškės reikia jusu pagalbos.. Atsiprašau labai neturiu laiko skaityti visos temos, turiu kūdikėlį  smile.gif
Nusprendziau skirtis su vyru  unsure.gif Kiek tai kainuoja siais laikais? dokumentų surinkimas, prašymo surašymas ir t.t. jei as inicijuosiu skyrybų procesa, aš viską ir apmoku? g.gif
Abejuoju, kad pavyks su vyru susitaikyti taikiai. Vyras paliko mus pries tris menesius, su vaikais gyvenu bute, už kuri vyras moka paskolą bankui. As paskolos laiduotoja. Finansiškai nepadeda. Labai reikia jusų patarimu, kaip geriau ir paprasciau butu šioje situacijoje pasielgti ar lengviau būtų perrasyti butą kam nors, kad greiciau išssikirti?

Rekomenduokite prašau man teisininką kokį nors Vilniuje (geriau Fabijoniškėse, pasilaiciose arba aplinkui) galima ir į AŽ. Aisku finansai musų dainuoja romansus.. verysad.gif Labai lauksiu kokiu nors patarimu ax.gif

google paieskokit apie skyrybas.
buto neperrasysit, jis ne jusu, kol neismoketas. viska reiks derint su banku.
skyrybu sutarty (graziuoju) tai skambetu mazdaug taip, kad lojaliai mokat paskola, po ismokejimo butas atitenka ... . bent del vaizdo irasyt alimentus reiktu (velgi jei draugiskai skirtumetes) - jei nemokes paskolos, tada bus uz kur papurtyt.
skiriantis vieno iniciatyva, turi buti priezastys - neistikimybe ir tt... uz viska moka ,,kaltoji" puse wink.gif
siulyciau pirma susirasyt visus dokumentus ir pasikalbet su vyru kad taikiai issiskirt.
beja, sakot nepadeda finansiskai. bet gyvenat bute, uz kuri sumoka paskola?
as asmeniskai ka gavau, tai isejau is vyro, ir galiu gyvent kur noriu su vaiku, ir moka 300 alimentu, ir dar neatidave daiktu mano mamos pirktu smile.gif taip kad pagalvokit, kas yra ,,nepadeda finansiskai" smile.gif
Atsakyti