nei pridėsi - nei atimsi man juk Edge, tada jisai po Edge patraukliausias kaip vyras iš RAW tik jei būtų mano tai prašyčiau, kad nesiplikintų, kad seną savo šukuoseną nešiotų dar man Punk, tiesa dar Jeff Hardy labai patinka, visai nieko būtų tokį vyrą prie savęs matyti Morrison dar nieko, stilius geras o šiaip aš daugkieno iš jų charizmas įžiūriu, net ir tokio kaip pvz.: Undertaker net Umaga man cool, jei toks storas nebūtų
O O O bože... nu tas pilvas... nu nekoks.. Punkas simpatiskas bet man nepatnka tatuškes jo ir pilvas. Papildyta:
čia Batista kazkiek stambesnis nei dabar...
ai aš į pilvą tiek nežiūriu, labiau žiūriu apskritai į charizmą kaip kovotojo man tarkim Victoria iš išvaizdos (ypač iš jos balsas ) nelabai, bet šiai fajna kaip kovotoja, neigiamų jausmų nesukelia man
Az ziuriu i viska nu ka... galiu tik trumpai atsakyt-WWE necharizmatiskiu zmoniu kaip ir nera,visi turi savo "izuminka" (nebent Kennedy ar Jbl,tai jau konkreciai bebe)
oj yra yra... man tarkim labai nepraėjo Ricas Fleras savo manierom ir išvaizda, gerbiau tik kaip kovotoją, tada dar tas storbambis (neįsimenu pavardės), kur su sese atvaro, tada Džinas Snitskis, Kane, nu man jie tik savotiškai įdomūs, bet šiaip tai baisūs ir tiek ir jau man charizmas juose sunku įžiūrėti Regalis dar daugumoje nepatikdavo, JBL labai nepraeina man