Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

nei pridėsi - nei atimsi thumbup.gif
man juk Edge, tada jisai po Edge patraukliausias kaip vyras iš RAW ax.gif tik jei būtų mano biggrin.gif mirksiukas.gif tai prašyčiau, kad nesiplikintų, kad seną savo šukuoseną nešiotų mirksiukas.gif
dar man Punk, tiesa dar Jeff Hardy labai patinka, visai nieko būtų tokį vyrą prie savęs matyti biggrin.gif mirksiukas.gif Morrison dar nieko, stilius geras smile.gif
o šiaip aš daugkieno iš jų charizmas įžiūriu, net ir tokio kaip pvz.: Undertaker smile.gif net Umaga man cool, jei toks storas nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jusu teslainis egypt.gif tease.gif tease.gif tease.gif user posted image
Papildyta:
O cia musu supermergyckiu saldzioji porele tease.gif tease.gif tease.gif user posted image

O dabar mano kietas bicas bebe.gif bebe.gif triniti.gif triniti.gif
user posted image
..... nu aisku kad mano bicas kietas!!! tongue.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 03 spalio 2008 - 15:02
eik jau, tu pažiūrėk kokie mūsų Punkelio naujo batai, numirt galima tongue.gif thumbup.gif

Beth kokia graži, jei biškį kūdesnė būtų, tai iš viso liuks bobelka būtų thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Geriau teslainis presa pakačalintu lotuliukas.gif lotuliukas.gif liezuvis.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif gal apie vyrus padiskuosim???
user posted image
Atsakyti
laisvai..., mėgink laimą paimti iš manęs diržą biggrin.gif
http://i4.photobucke...ing/6141722.jpg
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 10 03, 16:32)
laisvai..., mėgink laimą paimti iš manęs diržą biggrin.gif
http://i4.photobucke...ing/6141722.jpg

O O O bože... nu tas pilvas... nu nekoks.. Punkas simpatiskas bet man nepatnka tatuškes jo ir pilvas.
Papildyta:
čia Batista kazkiek stambesnis nei dabar... user posted image
Atsakyti
ai aš į pilvą tiek nežiūriu, labiau žiūriu apskritai į charizmą kaip kovotojo mirksiukas.gif man tarkim Victoria iš išvaizdos (ypač iš jos balsas doh.gif ) nelabai, bet šiai fajna kaip kovotoja, neigiamų jausmų nesukelia man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 03 spalio 2008 - 15:45
Az ziuriu i viska smile.gif nu ka... galiu tik trumpai atsakyt-WWE necharizmatiskiu zmoniu kaip ir nera,visi turi savo "izuminka" (nebent Kennedy ar Jbl,tai jau konkreciai bebe)
Atsakyti
oj yra yra... man tarkim labai nepraėjo Ricas Fleras savo manierom ir išvaizda, gerbiau tik kaip kovotoją, tada dar tas storbambis (neįsimenu pavardės), kur su sese atvaro, tada Džinas Snitskis, Kane, nu man jie tik savotiškai įdomūs, bet šiaip tai baisūs ir tiek ir jau man charizmas juose sunku įžiūrėti biggrin.gif Regalis dar daugumoje nepatikdavo, JBL labai nepraeina man ax.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku smile.gif Bet Rickas kokio senumo dedas gi biggrin.gif bet kaip kovotojas jis tikrai geras. Gerai,grazuoles,laukiam kas bus ryt per BTV yahoo.gif
Atsakyti
O kas atsitikę Edgui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(abudabė @ 2008 10 04, 14:12)
O kas atsitikę Edgui? g.gif

ta prasme? g.gif unsure.gif jis kitoje lygoje, jei tu čia dėl BTV, kad nerodo smile.gif
Atsakyti