Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

Atnaujinu tema,nes jau visai nutilom mirksiukas.gif
Kaip jum sestadienio RAW?As tai beveik nebepamenu ka ten rode doh.gif tik zinau kadc ta idiota JBL kurio negaliu pakest,o tos derybos su CM Punk buvo tokios kvailos is jo puses doh.gif saunuolis CM Punk kad ispyle ta alkocholi ir dave jam i kaulus:ax:
Kane'o paslaptingame maise irgi paaiskejo kas yra,Rey kauke,jis turi sugrizti i RAW.Bet as nesu jo gerbeja,tai nei silta,nei salta man blush2.gif

Patinka man si foto wub.gif
user posted image
Randy's koks juokingas man cia;D Umaga visai kitas zmogus smile.gif
user posted image
Grazuolis wub.gif tik ta blondine cia ne i tema;D doh.gif ir su savo vestuviniu ziedu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis smile.gif
aha, aš ir pastebėjau jau senokai, kad Umaga, jei nebūtų toks storas, tai būtų visai fajnas bičas mirksiukas.gif
man šį šeštadienį RAW irgi ne super, jau gana mieguista buvau, o jie ten tiek tų kalbų davė doh.gif o mūsų komentatoriai gi dar paerzino, kad kitą sykį SS, nu bet netikiu, pasakys tik rezultatus ir viskas, garantuoju rolleyes.gif

Juste, gal tu iš kažkur susižvejojau naujas ir visas kitas Luchagors dainas? Aš niekaip negaunu sad.gif o gal dar Boy hits car turi? 4u.gif
Atsakyti
Neturi kokios programos per kuria galetum atsisiust visa ju albuma? unsure.gif as tai jai siunciuos,tai albumus.
BHC dainu turiu,bet jos is senesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gifP+2008 09 18, 19:50-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 18, 19:50)
Neturi kokios programos per kuria galetum atsisiust visa ju albuma? unsure.gif  as tai jai siunciuos,tai albumus.
BHC dainu turiu,bet jos is senesniu mirksiukas.gif

matai, maniškis ant manęs gerokai rėkauja, kad aš visur landžioja, viską siunčiuosi doh.gif bet tikrai po to man pastoviai lūžinėja kompas, jis nespėja tvarkyti doh.gif
o aš šiaip čia vietinę programą turiu tik zMule, tai ten nėra būtent šių dainų...

o tu negalėtum per skype kada pasidalinti, kada laisvesnė būsi, ką? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kas gero?
Atsakyti
Labutis, viskas po senovei mirksiukas.gif
nu kaip vakar? ar patiko? man tai gaila Panko sad.gif .............
ir šaunuolis Cena, nemėgstu tų dviejų išsišokėlių, gerai, kad parodė jų vietą mirksiukas.gif
ir šaunuolis Batista, gerai, kad tą storbambį pamokė biggrin.gif
Atsakyti
Mane ziauriai sunervina kad per BTV rodo taip velai,nes as jau tokiu metu miegu (senatve) Todel ziuriu paskutines laidos viena akimi,vakar uzmigau ant paskutines kovos. Aisku per Batistos pasirodimus stengiosi ziuret is visu jegu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Patiko to kad Cena paliko savo ambicijas ir ex-champiskus pontus ir kaip vyras pasveikino Zvieri smile.gifsmile.gifsmile.gif +1 Cenai :ploja Nu ir Batista... aisku... (kaip sako Radzevicius "RAW perlas") visada kietas ! ! !
Atsakyti
Ai neblogos vakarykstes kovos blush2.gif
As apie Cena nekalbesiu;D lotuliukas.gif bet seip graziai padare kad paspaude Batistai ranka,nes jau visiem aisku kad Batista geresnis kovotojas nei Cena. doh.gif
Nebepatinka man Y2J elgesys,na aisku jo nekaltinu,nes cia jo scenarijus,bet jau tie scenaristai perlenkia lazda.Dar is Shono zmona nukentejo.Nebegrazu man ziuret i tai unsure.gif norejau CM Punk kad laimetu doh.gif Pelnes mano simpatijas Punk'as yra wub.gif saunuolis toks ax.gif

Vici zinoma kad galiu mestelt tau tu dainu,negaila mirksiukas.gif tik tu mane pasigauk per skype,nes nz kada tu sedi prie pc o kada tavo vyras doh.gif biggrin.gif

O man patinka kad RAW laikas pasikeite,kad veliau rodo,daugiau laisvo vakaro sestadieni turiu blush2.gif o kai taip anksti rodydavo,tai namie turedavau sedeti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gifP+2008 09 21, 19:23-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 21, 19:23)
Dar is Shono zmona nukentejo.

Aga,tikrai perlenkia smile.gif matei jos veida? O taip Sono zmonyte grazi bobele smile.gif
Papildyta:
smile.gifP+2008 09 21, 19:23-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 21, 19:23)
O man patinka kad RAW laikas pasikeite,kad veliau rodo,daugiau laisvo vakaro sestadieni turiu blush2.gif o kai taip anksti rodydavo,tai namie turedavau sedeti biggrin.gif  doh.gif

Oj ne! Man tai netinka toks grafikas! Taip noriu miego sestadieniais !!!
Atsakyti
Juste, šiap tai maniškis irgi RAW fanas ir jis visai nebaisus mirksiukas.gif galima ir jam permesti dainytes blush2.gif mirksiukas.gif dėkui tau labai labai 4u.gif

o man kaip pasirodė irgi tas laikas per vėlus, anksčiau tiek sėdėdavom ilgai, o dabar gal daugiau dirbam, tai nuovargis jaučiasi, visai be emocijų jau žiūrim, žiūrim tik kad pažiūrėti ir žinoti kas buvo, bet vis žiovaujam ir žiovaujam unsure.gif doh.gif

jo, tas "gelbėtojas" tai užkniosa, o kažkada aš jį gerbiau... scenarijus, scenarijum, bet man vistiek regis, kad darydami scenarijų kažkiek į žmogų atsižvelgia g.gif nu kitas niekaip į tokį nepavirstų ir gana g.gif na kad ir toks Punk manau wub.gif man jis irgi labai fajnas, man jis kažkuo panašus į maniškį smile.gif
Atsakyti
Tai aisku kad atsizvelgiama ir i zmoniu charakterius.Pvz skaiciau Randy interviu,tai jo klause ar jis toks is ties yra,ir jis sako taip as esu pasitikintis savimi ir t.t. blogiukas mano wub.gif

Shono zmona?Hm,na blondine tokia,gal visai ir nieko,bet man tai ispudzio nepaliko,nera jau tokia grazuole mano manymu mirksiukas.gif nors jie visi tokias paprastas issirenka,pvz Randy zmona tai man isvis nera grazi doh.gif

Vici,snd taip smagiai pasisnekuciavau su taviskiu mirksiukas.gif ir dainikiu persiunciau,nera uz ka cia man dekot,kai musu muzikiniai stiliai sutinka,tai legva ax.gif jai tik kada dar ko prireiks sakyk mirksiukas.gif

Vakaro foto:
user posted image
Vaje,koks jis man sudziuves grizo verysad.gif veidas sukrites..bet toks rrr.. wub.gif

Kokia foto radau,plystu juokais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Rrr.. wub.gif
user posted image

Dar kai CM Punk buvo su Maria smile.gif fainuciai tokie
user posted image

Atsakyti
smile.gifP+2008 09 21, 23:11-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 21, 23:11)
Shono zmona?Hm,na blondine tokia,gal visai ir nieko,bet man tai ispudzio nepaliko,nera jau tokia grazuole mano manymu mirksiukas.gif nors jie visi tokias paprastas issirenka,pvz Randy zmona tai man isvis nera grazi doh.gif 

Vici,snd taip smagiai pasisnekuciavau su taviskiu mirksiukas.gif ir dainikiu persiunciau,nera uz ka cia man dekot,kai musu muzikiniai stiliai sutinka,tai legva ax.gif jai tik kada dar ko prireiks sakyk mirksiukas.gif

Vakaro foto:

man Shawn'o žmona truputį tokia ABBA'iška, primena tos blondinės stilių smile.gif

mirksiukas.gif nu tikrai dėkui tau, visgi savo laiką dėl mūsų gaišai 4u.gif

įdomiai čia Rendis g.gif ar jis mažai sportavo ar vaikiukas ramybės nedavė smile.gif gal antras variantas, sunku su mažais vaikais, įsivaizduoju kaip sunku, todėl kol kas ir neturiu noro mirksiukas.gif
aha, gera ta foto, draugeliai du tokie, tik Cena kažkaip irgi mizernai atrodo, šiaip regis panašūs, o čia ant tiek smulkesnis Cena smile.gif
eina sau, o ką Punkeliukas su Maria veikė blink.gif unsure.gif buvo gal kas užplaukę ant smegenų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 rugsėjo 2008 - 22:30