Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikietiškos imtynės"

Taigi jie su Maria pira buvo mirksiukas.gif tik jau issiskyre.Man grazi Maria tokia wub.gif labai grazus jos plaukai,tokie ilgi ax.gif
O Rendziui tai turbut kad tikrai sunku su vaikeliu dabar,rupesciu ir streso daugiau unsure.gif
Atsakyti
nu man Maria nelabai, ta prasme graži, negaliu juk tokio žmogaus kaip ji laikyti negražiu, bet tiesiog jinai ne mano skoniui mirksiukas.gif man jau Beth labiau arčiau širdies biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Fotke Cena su Batista is senesniu,daba Batista kitaip atrodo,veidas pasenes ir beveik plikai nuskusta galva,daug zylu plaukuciu matosi.Shawn'o zmona grazi kaip zmona,ne Diva gi,visai faina kaip tokiam "sexy boy" tinka. Maria visai nieko,bet iki Torrie Williams jai kaip man iki Beth he he he smile.gifsmile.gifsmile.gif nu nezinau,man tai kietas Unforgiven posteris,net idejau i myspace smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
Dar posteris Great American Bash user posted image
Papildyta:
Man patinka Batistos nuotraukytes is WWE->RAW->SUPERSTARS->BATISTA ten yra tokia nuotrauka uhh,bet flash formate,negaliu nukopijot..
Atsakyti
bet Punk tai į save nepanašus g.gif
Atsakyti
Grazus plakatas wub.gif
O man Maria patinka,nezinau net kodel ax.gif
Skaiciau truputi naujienu,bliam Rendis gerai suvarte Kenny Dykstra;D lotuliukas.gif paskaitykit mirksiukas.gif
When you captured the World title aged 24 at SummerSlam 2004, you became the youngest ever holder of a major WWF/WWE singles title. Do you think any of the newcomers will beat your record? "That's a good question. I'm trying to think of the age of everybody. Cody and Teddy are young, right? Kenny Dykstra (who's 22) I knocked him out in Australia, actually one time. He was drinking and thought that he would f--k with me, and I warned him and slapped him so hard in the temple that I knocked him out. I never liked him at all. And everyone always told him, "You're the next Randy Orton." And you know what? F--k that. Make your own name. What does that mean anyway? I slapped the s--t out of Kenny Dykstra. And I don't even know where he is right now. But age-wise, Cody's 23. That's a long way to go (in less than a year). I got very lucky. I was wrestling Edge a lot back then. And I was over as a heel and getting a chance because I was wrestling Edge.... They thought I was over, so they thought, 'Let's give this kid a run.' Plus, Brock Lesnar had been the youngest champ and they didn't like Lesnar (who had left the company in March 2004), so I had a lot of luck in getting that spot. I don't know if the business is going to be ready for a Cody Rhodes as champ. I love him, I think he's really great, he's got his own little niche, but I don't see him or Teddy being the heavyweight champion. I don't know who else is of that age. D.H. Smith (who is 22)? I don't know. Hopefully, no one because, to be honest, I don't want anyone to break my record and I don't think there's any potential right now for anyone to (do so), either."

As irgi niekada nemegau to Kenio,jis man toks prietranka atrodo,gerai kad jo nebeliko wrestlinge doh.gif
Dar skaiciau kad Hogano sunus Nickas bus paleistas is kalejmo anksciau.
Atsakyti
nu gerai skėlė Rendis, nu šiaip jo, jis daug pasiekė smile.gif o kas gero pas Amy? gal kas žinot? toliau muzikuoja? o apie privatų gyvenimą kas nors yra? nauji šunys? vaikai? gal santuoka su tuo iš grupės? ax.gif g.gif
Atsakyti
Amy tai turne po Europa vis dar mirksiukas.gif seip nieko naujo apie ja negirdeti,skaiciau kad ji dbr tapo dar labiau uzdaresne,savo asmenini gyvenima visiskai palieka nuosali,niekam jo neatskleidzia blush2.gif

Na kaip jum siandieninines kovos?
Man tai super kova tarp Cm Punk ir JBL thumbup.gif saunuolis Punk'as tongue.gif
Batista irgi gerai dave i kaulus Keinui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Patiko kova Batista-Kane o CM Punk'as ne mano skonio,nepatinka jo figura,chaotiskos tatu o ypac nepatinka pilvas,toks teslingas,o kaip kovotojas man jis neutraulus.
Atsakyti
smile.gifP+2008 09 28, 00:37-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2008 09 28, 00:37)
Amy tai turne po Europa vis dar  mirksiukas.gif  seip nieko naujo apie ja negirdeti,skaiciau kad ji dbr tapo dar labiau uzdaresne,savo asmenini gyvenima visiskai palieka nuosali,niekam jo neatskleidzia blush2.gif

Na kaip jum siandieninines kovos?
Man tai super kova tarp Cm Punk ir JBL thumbup.gif  saunuolis Punk'as tongue.gif 
Batista irgi gerai dave i kaulus Keinui 4u.gif

Labutis,
nu aišku, suprantama, kas gi norėtų būti skaitomas kaip knyga...

nu nieko kovos buvo, patiko. Nu mūsų Pankelis tikai labai šaunuolis, gražu buvo žiūrėti thumbup.gif
kaip aš noriu HBK keršto tam "Bon Džoviui" ax.gif

oho Olivia, tai tau tik rimtesnės figūros patinka g.gif tai jaučiu tau koks Kodis Roudsas iš viso ne vyras biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 28 rugsėjo 2008 - 09:44
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 09 28, 10:43)
koks Kodis Roudsas iš viso ne vyras biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kodzio figura man visai nieko,neuzpompuotas,neuztatuiruotas neskoningai,kad tik aliejais isteptas visada,o bendrai ok. Tarp kitko pas storabambi Keina net matosi normali preso sienele,o Panko pilvo sienele nekokia.
Atsakyti
Man tai graziausia Randzio figura wub.gif nei per daug nei per mazai pas ji tu raumenuku blush2.gif kunas istreniruotas,visos linijos matosi,o jau pilvo presas wub.gif
Pvz Edg'o figura man nera labai jau grazi,kad ten seiles varvinciau,bet jis man pats toks saldainiukas wub.gif
O CM Punk'o irgi nera superine figura,bet jus panos pagalvokit,kiek reikia pastangu ir darbo ideti norit igauti tokias formas doh.gif kazkaip nepeikiu as tu kovotoju del savo figuru ax.gif
O man pas CM Punk'a labai patinka kai jis ant ranku uzsirises tus raiscius ir ant ju nusipaises juodus iksus blush2.gif

Vici,as irgi laukiu kovos tarp HBK ir Y2j thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!!! nu va.. prasom.... mano #### 1 nuotrauka biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Vicious kaip presas? user posted image

Papildyta:
Eh.. OMG! Toks Batistos pilvukas grazus!! Nors MB pilvukas toks pat kietas,truputi ne toks masivus,bet irgi grazus-graziausias!
Atsakyti