Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(Kazarnienė @ 2008 09 11, 12:13)
lupdaziu ir blizgesiu nepatiko spalvos, matiniu seseliu irgi per mazas man spalvu pasirinkimas. Pudru skystu nenaudoju, tei net neziurejau, o mineraline jau turiu, apie tusus cia pasiskaiciau atsiliepimus, nerizikavau, nes pati megstu ryskiai dazancius. bet va maskuoklis pasirode nepakeiciamas, piestukai irgi labai liux.
Keista, mano visiskai kita nuomone, Essence labai nepatiko, apie cartice bijau ka kaskyti, nes ant veido tepiau tik viena karta. EM duociau 8 is 10 balu, o maskuokliui netgi 10 balu. Del maskavimo ir matiskumo islaikymo 10 balu duociau Artdeco. Visas mineralkes bandziau naudodama ta pati krema.

Emm, nelabai supratau, tai jus pirkot ar nepirkot mineraline catrice pudra? nes is pirmos posto dalies atrodo, kad nepirkot, nes jau kita turejot, o is antros, kad turit, bet karta tepabandet, tai gal tiesiog meginuka parduotuvej bandet? g.gif Gal galit placiau: kaip maskuoja, kaip dengiasi ir t.t.? Na tusas lash sensation tikrai ryskiai dazo, nezinau, kokius komentarus skaitet, tik apie viena rase, kad neryskiai dazo g.gif Na del lupu dazu ir seseliu paleciu menko pasirinkimo visiskai sutinku, bet man kai sviesus lupu dazai patinka, tai atradau net dvieju rusiu, o seseliu irgi yra butent tokiu, kokiu reikia, nera ten kazkokiu super duper spalvu, bet manau einamiausios, dazniausiai naudojamos ir visoms tinkamos, tikrai yra cool.gif
Atsakyti
ir visgi nusipirkau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 15:02)
ir visgi nusipirkau  blush2.gif

o tai kokia spalvyte emei ir kaip? mirksiukas.gif gal jau rudens kolekcija uzvezta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 17:26)
o tai kokia spalvyte emei ir kaip? mirksiukas.gif gal jau rudens kolekcija uzvezta? bigsmile.gif

oj, kažkaip nesidairiau, tik šita pačiupau, ėmiau pačią šviesiausią 010 light beige, dar nebandžiau
aj doh.gif dar apžiūrinėjau šitą lūpų pieštuką g.gif berots apie 7 lt kainuoja
user posted image
This transparent lip contouring pencil really works like magic. It's child's play to apply and prevents any lipstick bleeding.
Can be combined with any lipstick colour.
Papildyta:
o tą pudrą kur per tamsią pasiėmiau, naudoju vietoj bronzato lotuliukas.gif bet kaip gerai atrodo blink.gif ji tokia truputį blizgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 18:23)
oj, kažkaip nesidairiau, tik šita pačiupau, ėmiau pačią šviesiausią 010 light beige, dar nebandžiau
aj  doh.gif  dar apžiūrinėjau šitą lūpų pieštuką  g.gif  berots apie 7 lt kainuoja
user posted image
This transparent lip contouring pencil really works like magic. It's child's play to apply and prevents any lipstick bleeding.
Can be combined with any lipstick colour.
Papildyta:
o tą pudrą kur per tamsią pasiėmiau, naudoju vietoj bronzato  lotuliukas.gif  bet kaip gerai atrodo  blink.gif  ji tokia truputį blizgi  thumbup.gif

Mane irgi tas piestukas sudomino, bet nezinau, kokia is jo nauda butu... idomu jei jo nesimato, ar bent koks poveikis matosi... Na kai isbandysi ta pudra, lauksim atsiliepimu, man ji idomi labai pasirode, tik idomu ar sviesiausias atspalvis dienos sviesoje man nebutu per tamsus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitutexe: 12 rugsėjo 2008 - 19:49
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 20:49)
Mane irgi tas piestukas sudomino, bet nezinau, kokia is jo nauda butu... idomu jei jo nesimato, ar bent koks poveikis matosi... Na kai isbandysi ta pudra, lauksim atsiliepimu, man ji idomi labai pasirode, tik idomu ar sviesiausias atspalvis dienos sviesoje man nebutu per tamsus g.gif

na nemanau, ji pakankamai šviesi, kadangi mano visas vasaros įdegis nusipylingavo doh.gif o į soliariumą dar vis neprisiruošiu (kažkaip per daug baisios info prisiskaičiau) šiaip esu šviesakoka, manau turėtų būti thumbup.gif
o pieštukas, tai jis tinka visiems lūpų dažų atspalviams, kaip aš supratau, tai kaip anksčiau naudodavo ant viršutinės lūpos virš kontūro patepi, taip jis nublankina odos spalvą, o tada užtepi lupų dažus ir lūpos putlesnės atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 21:00)
o pieštukas, tai jis tinka visiems lūpų dažų atspalviams, kaip aš supratau, tai kaip anksčiau naudodavo ant viršutinės lūpos virš kontūro patepi, taip jis nublankina odos spalvą, o tada užtepi lupų dažus ir lūpos putlesnės atrodo  g.gif

Sakai, nublankina? o as kazkodel maniau, kad jis isvis permatomas ir jo isvis nesimato, tik tiek, kad nenubega dazai... g.gif bet jei nublankina, tada nooriu bigsmile.gif nes jei tik pagerina lupu dazu laikymasi tai man nelabai tada jis reikalingas, visi lupu dazai sviesus, tad nesimato, jei ir nelabai idealus konturas buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 21:10)
Sakai, nublankina? o as kazkodel maniau, kad jis isvis permatomas ir jo isvis nesimato, tik tiek, kad nenubega dazai... g.gif bet jei nublankina, tada nooriu bigsmile.gif nes jei tik pagerina lupu dazu laikymasi tai man nelabai tada jis reikalingas, visi lupu dazai sviesus, tad nesimato, jei ir nelabai idealus konturas buna blush2.gif

na iš tikro tai net nežinau ką jis daro blush2.gif tik spėju ax.gif nelabai pati naudoju kokius lūpų pieštukus, turiu kažkokį natūralų, tinka irgi visiems atspalviams - mano lūpų spalvos, bet pamirštu jį panaudot arba nelienka laiko blush2.gif
Atsakyti
O testeriuku to piestuko nera? kazkaip nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 21:39)
O testeriuku to piestuko nera? kazkaip nepastebejau ax.gif

išviso tik vienas jis buvo, ir tas su lipduku, nebuvo testerio verysad.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as tuos skaistalus, paskutine dezute buvo smile.gif visai grazi spalva, patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 14, 21:54)
nusipirkau ir as tuos skaistalus, paskutine dezute buvo smile.gif  visai grazi spalva, patinka smile.gif

o butent tuos tamsesnius? bigsmile.gif as jau sviesesniu uzsinorejau blush2.gif
Atsakyti