QUOTE(Kazarnienė @ 2008 09 11, 12:13)
lupdaziu ir blizgesiu nepatiko spalvos, matiniu seseliu irgi per mazas man spalvu pasirinkimas. Pudru skystu nenaudoju, tei net neziurejau, o mineraline jau turiu, apie tusus cia pasiskaiciau atsiliepimus, nerizikavau, nes pati megstu ryskiai dazancius. bet va maskuoklis pasirode nepakeiciamas, piestukai irgi labai liux.
Keista, mano visiskai kita nuomone, Essence labai nepatiko, apie cartice bijau ka kaskyti, nes ant veido tepiau tik viena karta. EM duociau 8 is 10 balu, o maskuokliui netgi 10 balu. Del maskavimo ir matiskumo islaikymo 10 balu duociau Artdeco. Visas mineralkes bandziau naudodama ta pati krema.
Keista, mano visiskai kita nuomone, Essence labai nepatiko, apie cartice bijau ka kaskyti, nes ant veido tepiau tik viena karta. EM duociau 8 is 10 balu, o maskuokliui netgi 10 balu. Del maskavimo ir matiskumo islaikymo 10 balu duociau Artdeco. Visas mineralkes bandziau naudodama ta pati krema.
Emm, nelabai supratau, tai jus pirkot ar nepirkot mineraline catrice pudra? nes is pirmos posto dalies atrodo, kad nepirkot, nes jau kita turejot, o is antros, kad turit, bet karta tepabandet, tai gal tiesiog meginuka parduotuvej bandet?