Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 15, 15:42)
o butent tuos tamsesnius? bigsmile.gif as jau sviesesniu uzsinorejau blush2.gif

pas mane tie dryzuoti, spalva 030 summer peach smile.gif bet ziuriu, kad man per sviesus, jie nebent visai baltaodems tiktu, o mano oda siek tiek raudono atspalvio turi, tai nelabai ir matosi biggrin.gif doh.gif nzn kur det dabar juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 15, 16:10)
pas mane tie dryzuoti, spalva 030 summer peach smile.gif  bet ziuriu, kad man per sviesus, jie nebent visai baltaodems tiktu, o mano oda siek tiek raudono atspalvio turi, tai nelabai ir matosi biggrin.gif  doh.gif  nzn kur det dabar juos biggrin.gif

tai daugiau patept juk galima blush2.gif o ziema, manau bus pats tas, juk oda pasvieseja mirksiukas.gif idomu pasidare, koks tas sviesumas, nes tamsesnius naudoju, bet ziemai noreciau sviesesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 15, 16:10)
pas mane tie dryzuoti, spalva 030 summer peach smile.gif  bet ziuriu, kad man per sviesus, jie nebent visai baltaodems tiktu, o mano oda siek tiek raudono atspalvio turi, tai nelabai ir matosi biggrin.gif  doh.gif  nzn kur det dabar juos biggrin.gif

Skaiciau,kad saltuoju metu laiku skaistalu isvis net neverta naudoti,kadangi skruostai ir taip naturaliai parausta,o cia dar juos labiau rausvinti smile.gif
Atsakyti
va, lygiai tokie patys kaip mano (spalva ta prasme)
user posted image
Atsakyti
Kas isbandet tusus?ar verti demesio?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 16, 21:55)
Kas isbandet tusus?ar verti demesio?

lash sensation cia jau gyriau n kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vitutexe, cartice mineralke pirko drauge, as pirkau essence. Essence visai patiko, tik blizgesys greit islindo, cartice kazkaip nelygiai dengesi, tokie kaip miltukai ant veido liko, tai spjoviau i pigesnes ir nusipirkau BE ir Isadora. O del tuso kazka nusiskaiciau turbut smile.gif einu skaityt kuris ten ryskiau dazo.

Prigriebiau ta permatoma piestuka siandien, prasmes nesupratau, nes jis visiskai skaidrus, toks kaip vazelinas butu, zodziu bandysim. Ir visgi susigundziau pacia sviesiausia to lupdazio su vazelinu spalva, praeita karta jo testerio nebuvo. Ir knygute lietuviska pasiemiau apie ju produktus, paskaitinesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 18 rugsėjo 2008 - 12:55
jeigu kas pamatys , kad CATRICE atsirado klaipedoje, praneskite. jau nekantrauju ka nors isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 09 18, 13:54)
Prigriebiau ta permatoma piestuka siandien, prasmes nesupratau, nes jis visiskai skaidrus, toks kaip vazelinas butu, zodziu bandysim. Ir visgi susigundziau pacia sviesiausia to lupdazio su vazelinu spalva, praeita karta jo testerio nebuvo. Ir knygute lietuviska pasiemiau apie ju produktus, paskaitinesiu  smile.gif

Tai kaip del permatomo piestuko? kokie atsiliepimai? bigsmile.gif o tai naujos kolekcijos dar nera? vis neuzsuku i eurokos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 23, 09:08)
Tai kaip del permatomo piestuko? kokie atsiliepimai? bigsmile.gif o tai naujos kolekcijos dar nera? vis neuzsuku i eurokos... blush2.gif

Naujos kolekcijos nemaciau, bet piestukas superinis smile.gif Jis toks kaip vaskinis gal labiau nei kaip vazelinas. Su lupdaziu nebandziau, bet blizgis tikrai neislipo is konturu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 09 23, 23:00)
Naujos kolekcijos nemaciau, bet piestukas superinis  smile.gif  Jis toks kaip vaskinis gal labiau nei kaip vazelinas. Su lupdaziu nebandziau, bet blizgis tikrai neislipo is konturu  smile.gif

Oho bigsmile.gif o ar blukina odos spalva? 4u.gif na kad lupos putlesnes atrodytu..
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 24, 07:57)
Oho bigsmile.gif o ar blukina odos spalva? 4u.gif na kad lupos putlesnes atrodytu..

nea, jis visiskai permatomas.
Atsakyti