Mamytės, man labai labai reikia jūsų pagalbos. Visą laiką pirkdavau tik brangesnes kosmetikas, bet dabar, prisiskaičiusi Jūsų pagyrimų nusprendžiau ir aš pamėginti Eurokos siūlomos pigesnės, bet labai gundančios kosmetikos. Tik bėda ta, kad niekaip negaliu apsispręsti, kurias prekes, Catrice ar Essence, rinktis. Bandžiusios gal gali patarti išsirinkti? Būsiu labai dėkinga...
Taigi niekaip neišsirenku iš šių keturių pudryčių. Trys mineralinės, o llikusi suteikia natūralų įvaizdį, dvi kompaktinės ir dvi birios... Mano veide yra šiek tiek randelių nuo spuogelių, taigi pagrindiniai reikalavimai yra maskavimas ir porų nekimšimas. Kurią patartumėte?

Taip pat niekaip negaliu apsispręsti, rinktis Catrice skaistalus, ar Essence bronzinius rutulėlius ir naudoti juos kaip skaistalus...

Beje norėčiau sužinoti Jūsų nuomones apie šį Catrice šepetėlį. Mačiau ankščiau apie jį diskutavote... Taigi ar verta jį prikti, ar yra ir geresnių variantų.Norėčiau su juo tepti ant veidelio kurią nors vieną iš aukščiau rodytų pudrų.

Taigi labai laukiu jūsų atsiliepimų...