Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(olga_klp @ 2008 09 18, 14:46)
jeigu kas pamatys , kad CATRICE atsirado klaipedoje, praneskite. jau nekantrauju ka nors isbandyti  bigsmile.gif

kiek žinau, tai Klaipėdoj Maximoj yra, ten Šilutės pl. 40

Ir naujų prekyčių jau mačiau...
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 09 24, 15:40)
nea, jis visiskai permatomas.

gal gali imesti nuoroda kaip atrodo blush2.gif
ziurinejau Eurokose situos produktus, sudomino blizgesiukai lupoms, tokia svelni rozine spalva - turetu graziai ant lupu atrodyti wub.gif paveikslelyje ne ta spalva doh.gif
user posted image

labai domina lupdaziai ir permatomas piestukas lupoms bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 spalio 2008 - 23:04
Tiffany,
man l.patinka lupdažis, kur jo viduriukas baltas wub.gif ten kaip vazelinas kažkas tokio, minkština lūpas ir spalvytę gražią turiu, ir blizga gražiai wub.gif
Atsakyti
user posted image
šiandien tokią bronzinę pudrą papirkau. Yra kas turinčių? Kaip jums?
Atsakyti
nupirkau vakar keliu spalvu skaistalus g.gif nu man tai kazkoks nesusipratimas. tekstura lb patiko, o spalvos net nesimato..nors paemiau tamsu atspalvi. jauciu galima naudoti kaip pudra biggrin.gif
Atsakyti
aš turiu šiuos skaistalus 010 riviera rose spalva vadinasi
user posted image
man tai jie patinka bigsmile.gif gražiai ant skruostų atrodo ir tikrai matosi thumbup.gif gal mano oda šviesesnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 08 spalio 2008 - 10:00
QUOTE(Juxt @ 2008 10 08, 10:55)
aš turiu šiuos skaistalus 010 riviera rose spalva vadinasi
user posted image
man tai jie patinka  bigsmile.gif  gražiai ant skruostų atrodo ir tikrai matosi  thumbup.gif gal mano oda šviesesnė  g.gif

pas mane irgi tokie, bet nesimato ju. nors mano oda sviesi. tikmatosi svytejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 04, 23:43)
gal gali imesti nuoroda kaip atrodo  blush2.gif
ziurinejau Eurokose situos produktus, sudomino blizgesiukai lupoms, tokia svelni rozine spalva - turetu graziai ant lupu atrodyti  wub.gif paveikslelyje ne ta spalva  doh.gif
user posted image

labai domina lupdaziai ir permatomas piestukas lupoms  bigsmile.gif

Aš tai tokį parsivežiau iš Vokietijos, nežinau kiek čia kainuoja, ten mokėjau apie 3 eurus. Man tai jie labai aptinka:)
Atsakyti
Nusipirkau skaistalus-bangeles, ir siek tiek nusivyliau. Man irgi matosi tik spindejimas be jokios spalvos.
Atsakyti
Mamytės, man labai labai reikia jūsų pagalbos. Visą laiką pirkdavau tik brangesnes kosmetikas, bet dabar, prisiskaičiusi Jūsų pagyrimų nusprendžiau ir aš pamėginti Eurokos siūlomos pigesnės, bet labai gundančios kosmetikos. Tik bėda ta, kad niekaip negaliu apsispręsti, kurias prekes, Catrice ar Essence, rinktis. Bandžiusios gal gali patarti išsirinkti? Būsiu labai dėkinga... blush2.gif
Taigi niekaip neišsirenku iš šių keturių pudryčių. Trys mineralinės, o llikusi suteikia natūralų įvaizdį, dvi kompaktinės ir dvi birios... Mano veide yra šiek tiek randelių nuo spuogelių, taigi pagrindiniai reikalavimai yra maskavimas ir porų nekimšimas. Kurią patartumėte?

user posted image user posted image

Taip pat niekaip negaliu apsispręsti, rinktis Catrice skaistalus, ar Essence bronzinius rutulėlius ir naudoti juos kaip skaistalus...

Beje norėčiau sužinoti Jūsų nuomones apie šį Catrice šepetėlį. Mačiau ankščiau apie jį diskutavote... Taigi ar verta jį prikti, ar yra ir geresnių variantų.Norėčiau su juo tepti ant veidelio kurią nors vieną iš aukščiau rodytų pudrų.

user posted image

Taigi labai laukiu jūsų atsiliepimų... unsure.gif
Atsakyti
Pastebejau ir as sia kosmetika Eurokos'e, bet negirdejau jokiu atsiliepimu, todel nerizikavau pirkti biggrin.gif ir va, atradau jusu tema! Ka gi, teks pasiskaityti...
Atsakyti
Laba Rose. turiu šias priemones:
user posted image
šitą jau subaigiau, l.patiko, ir atspalvį gerą prisitaikiau, naudodavau ji ant odos pateptos kremuku ir problemines vietas pamaskavus su maskuokliu.
user posted image
tokią irgi turiu blush2.gif tik bėda labai su atsaplaviu prašoviau, stipriai per tamsų nusipirkau doh.gif bet nieko radau išeitį blush2.gif naudoju vietoj skaistalų ar bronzato lotuliukas.gif bet visaj neblogai atrodo ax.gif
na man ryškesni catrice, nes essence tik vos vos lengvą švytėjimą duoda, o catrice (jų yra 2 atspalviai, vienas tamsesnis kitas šviesesnis, mano tamsesnis) tikrai duodą gražų rausvą atspalvį, ir niekaip nesuprantu kaip kitom nesumato blink.gif
tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 28 spalio 2008 - 10:47