QUOTE(Sig @ 2008 11 29, 21:00)
As jau 5 menuo nerukau. Knyga ir esu perskaicius.
Klausimas toms, kurios ne pries dvi valandas mete rukyti. Nejau niekada, niekada neuzeina noras surukyt cigarete?
Man pvz kartais tooooks astrus pojutis buna, kad vos kelis kartus susivaldziau nenusipirkus cigareciu.
Didziuojuos savim, kad nenusipirkau.
Man idomu tos, kurios ja nebeeuforijoje ir nebecituoja zodziu "pagaliau as laisva, gailekimes rukanciuju ir etc." Vis dar taip pat jauciates?
siaip 12.10 d. bus ja keturi menesiai, kai neberukau na, jauciuosi tikrai laisva ir vis dar euforijoj...
Taciau tavo ivardintas momentas buvo kelis kartus pirma menesi, po konfliktu. Ka dariau? vienakart isejua su rukanciais i balkona - uzteko kvapo... kitakart net issitruakiau B cigarete, ja pauosciau, ir NET PARAGAVAU

tabako, bet tuoj ispjoviau nes pasirode slykstus. nuo to laiko tik smirda ir tiek.
Beje, cia neseniai uzuodziau kvapnuji "suktiniu" tabaka - ar vysniu, ar obuoliu... nukvipo laaabai skaniai. ar norejau uzsirukyti? is pasamones galbut taip, tacau is samones tikrai nea.
p.s. dbr veliuosi, kad esu stora kaip karve, nes tie +7 kg pakeicia mano rubus per dvi ismieras, nes esu mazute, taciau su svoriu kovodavau ir kol rukiau. ziedas spaudzia, ner ka apsirenkt.

taciau vis dar dziaugiuosi, kad nerukau...
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)