Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Sommerregen @ 2008 11 27, 07:16)
Priaugau apie 3 kg. Neatsikratau dar vis biggrin.gif

as irgi ax.gif
bet cia juokas,igijau papildomus tris kg,bet ir laisve nuo rukalu ! thumbup.gif O sito tai va jokiais kg neismatuosi ...
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 26, 20:17)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
beja. ar kuri nors priaugote svorio?  ax.gif

nė gramo nepriaugau, tik numečiau beveik 1 kg tongue.gif bet čia sutapimas turbūt, nes ir taip antsvoriu nesiskundžiu. Nerūkau jau 3mėn., be 2 dienų thumbup.gif manau, nereikia cigarečių keisti maistu, tai ir nepriaugsit svorio smile.gif o jei ir priaugsit kelis kg, juk vistiek geriau, nei rūkyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 11 27, 14:49)
nė gramo nepriaugau, tik numečiau beveik 1 kg  tongue.gif bet čia sutapimas turbūt, nes ir taip antsvoriu nesiskundžiu. Nerūkau jau 3mėn., be 2 dienų  thumbup.gif manau, nereikia cigarečių keisti maistu, tai ir nepriaugsit svorio  smile.gif o jei ir priaugsit kelis kg, juk vistiek geriau, nei rūkyti  biggrin.gif

vat ta pati pagalvojau, nereikia cigareciu keist maistu ax.gif
neberukau 2 dienas, ir visiskai nenoriu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 26, 18:17)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
beja. ar kuri nors priaugote svorio?  ax.gif

jop 7 kg. bet rukty del tos priezasties tikrai nebepradesiu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 11 27, 18:22)
jop 7 kg. bet rukty del tos priezasties tikrai nebepradesiu....  rolleyes.gif

ne nu, cia kas be ko mirksiukas.gif
as manau jau geriau papildomi kg, nei rukymas. smirdantys rubai, geltonuojantys dantys ir t.t schmoll.gif
Atsakyti
Einu šiandien į gimtadienį, nešu draugei šią knygą dovanų...įdomu, ar padės ...rolleyes.gif
Atsakyti
As jau 5 menuo nerukau. Knyga ir esu perskaicius.

Klausimas toms, kurios ne pries dvi valandas mete rukyti. Nejau niekada, niekada neuzeina noras surukyt cigarete?

Man pvz kartais tooooks astrus pojutis buna, kad vos kelis kartus susivaldziau nenusipirkus cigareciu.
Didziuojuos savim, kad nenusipirkau.

Man idomu tos, kurios ja nebeeuforijoje ir nebecituoja zodziu "pagaliau as laisva, gailekimes rukanciuju ir etc." Vis dar taip pat jauciates? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2008 11 29, 21:00)
As jau 5 menuo nerukau. Knyga ir esu perskaicius.

Klausimas toms, kurios ne pries dvi valandas mete rukyti. Nejau niekada, niekada neuzeina noras surukyt cigarete?

Man pvz kartais tooooks astrus pojutis buna, kad vos kelis kartus susivaldziau nenusipirkus cigareciu.
Didziuojuos savim, kad nenusipirkau.

Man idomu tos, kurios ja nebeeuforijoje ir nebecituoja zodziu "pagaliau as laisva, gailekimes rukanciuju ir etc." Vis dar taip pat jauciates? mirksiukas.gif

siaip 12.10 d. bus ja keturi menesiai, kai neberukau na, jauciuosi tikrai laisva ir vis dar euforijoj... lotuliukas.gif
Taciau tavo ivardintas momentas buvo kelis kartus pirma menesi, po konfliktu. Ka dariau? vienakart isejua su rukanciais i balkona - uzteko kvapo... kitakart net issitruakiau B cigarete, ja pauosciau, ir NET PARAGAVAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tabako, bet tuoj ispjoviau nes pasirode slykstus. nuo to laiko tik smirda ir tiek.
Beje, cia neseniai uzuodziau kvapnuji "suktiniu" tabaka - ar vysniu, ar obuoliu... nukvipo laaabai skaniai. ar norejau uzsirukyti? is pasamones galbut taip, tacau is samones tikrai nea.

p.s. dbr veliuosi, kad esu stora kaip karve, nes tie +7 kg pakeicia mano rubus per dvi ismieras, nes esu mazute, taciau su svoriu kovodavau ir kol rukiau. ziedas spaudzia, ner ka apsirenkt. lotuliukas.gif taciau vis dar dziaugiuosi, kad nerukau...
thumbup.gif
Atsakyti
As tebeesu euforijoj, tik gal nebera tokio noro kalbeti apie tai kiekvienam sutiktam. Siandien man metai du menesiai smile.gif Silpnybes akimirku neturejau visai, bet viena karta itraukiau duma (gal po kokiu 2 menesiu metimo) is smalsumo - galvoje jauciausi tokia laisva, kad pajutau poreiki isbandyti realybeje. Labai labai neskanu buvo, nutvilke visus plauchius, uzhsikosejau ir tiek to mano rukymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Noras užeina, kai padarau gramą ir draugai eina parūkyti. Jei likčiau kitoj patalpoj-jausčiausi kaip ir nuskriausta, atskirta... dabar gi einu su visais pastovėt ir pauostyt. Visi žvengia, kad našarom rūkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip nerukau eina sestas menuo thumbup.gif ,bet priaugau 8kg ,ir dar mano savijauta pagerejo ,susinormalizavo kraujo spaudimas,bet kaip prisilaikyti svorio didejimo g.gif
Atsakyti
Aš neberaukau jau 11 mėn. thumbup.gif O rūkiau 17 m. doh.gif
Dabar kai užuodžiu kad kas nors šalia parūkes tai kvapas labai nepatinka. Ir iškart pasidžiaugiu kad aš nebesmirdžiu thumbup.gif
Svorio buvau priaugusi 5 kg. bet susėmiau....po 6 val. nebevalgau tai 4 kg. jau nukrito. Džiaugiuosi be galo kad neberukau biggrin.gif
Atsakyti