Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 10 30, 11:54)
*Rukaliui nepadesite mesti, pasake, kad RUKYTI YRA  BLOGAI. Jie ir taip ta zino! svarbiausia - padeti jiems suprasti, kad rukymas yra APGAVYSTE!

*

tarp kitko, kiekvienas rukalius turi ryskia ATMETIMO reakcija. Gavusi knyga, buvau nusiteikusi skeptiskai, kol neperskaiciau, kad PRIVALAU JOKIU BUDU NEMESTI RUKYTI, kol neperskaiciau knygos iki galo.... tongue.gif Sita vieta mane ir uzkabino.

beje, MB uzsispyres nerealiai. Jau dvi savaites "mazina"...."saudo" cigaretes, neperka pats, sake, jau sia savaite TIK trys per diena doh.gif O knygos neskaito, nors uzmusk. Man rodos, kad BIJO. tik nesuprantu ko bijoti...
Atsakyti
Mano kolegė gavo tą knygą dovanų ir pati pripažino- "bijau pradėti skaityti, nes galiu mesti, o tai taip malonu.. blush2.gif "
doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 10 31, 18:47)
Mano kolegė gavo tą knygą dovanų ir pati pripažino- "bijau pradėti skaityti, nes galiu mesti, o tai taip malonu.. blush2.gif "
doh.gif

smile.gif na jei skaitys atidziai, tai po visko taip nebegalvos assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 16, 13:01)
nerukau ir man noras vis maziau uzeina, bet uzeina kitas noras dabar.. Kepti, virti ir  essen.gif
Bet ish kart nuo dvieju dalyku laikytis kaip sunku...  g.gif

Kaip sekasi, dabar Kirmeliau? Kaip noras, kaip svoris ir visa kita.... blush2.gif
Labai įdomu, kaip visoms sekasi, labai jau aprimo tėmelė mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai puikiai. 3 men, o atrodo, kaip trys metai jau...

tiesa, 6-7 kg virsvorio taip ir uzsifiksavo. Aciu die, ne 10 kiap kai kurie prognozavo.

dbr jau bus galima imtis ir kg po truputi.....
Atsakyti
Aš mečiau lengvai iškart tada kai supratau DĖL KO rūkau . Šalinti reikia rūkymo priežastį .
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 12, 22:12)
Aš mečiau lengvai iškart tada kai supratau DĖL KO rūkau . Šalinti reikia rūkymo priežastį .

O tas "DĖL KO" tai kas? blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nu va, ir aš rūkanti, ir knygą jau perskaičiau... Tik vistiek dar rūkau (kažkodėl) lotuliukas.gif
O jei visai atvirai, tai rūkau, nes apgaudinėju save, kad laikas netinkamas, stresų daug... Bet juk surūkyta cigaretė sprendimo man į galvą neįpučia... Žinau visa tai, bet vistiek rūkau. Dar vienas pasiteisinimas kad rūkymas man suteikia malonumą. Nu nifiga.. Maskuotis prieš einant pas daktarą, ar bet kur, kad tik neužuostų atsibodo.
Miargaitės, nugi padėkit man, a? Pusdienį nerūkius pasidarau pikta kaip širšė lotuliukas.gif Kažkada po tokio pusdienio MB sako: o gal tu eik parūkyt? lotuliukas.gif nu tipo nepakenčiama pasidariau, vos ne sėdžiu pagalvę apsikabinus ir žliumbiu, o turėčiau jaustis kaip nugalėtoja... Blem, nu tokia protinga moteris ale vistiek... Einu parūkyt...
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2008 11 13, 17:18)
Labukas  4u.gif
Nu va, ir aš rūkanti, ir knygą jau perskaičiau... Tik vistiek dar rūkau (kažkodėl)  lotuliukas.gif
O jei visai atvirai, tai rūkau, nes apgaudinėju save, kad laikas netinkamas, stresų daug... Bet juk surūkyta cigaretė sprendimo man į galvą neįpučia... Žinau visa tai, bet vistiek rūkau. Dar vienas pasiteisinimas kad rūkymas man suteikia malonumą. Nu nifiga.. Maskuotis prieš einant pas daktarą, ar bet kur, kad tik neužuostų atsibodo.
Miargaitės, nugi padėkit man, a? Pusdienį nerūkius pasidarau pikta kaip širšė  lotuliukas.gif  Kažkada po tokio pusdienio MB sako: o gal tu eik parūkyt?  lotuliukas.gif  nu tipo nepakenčiama pasidariau, vos ne sėdžiu pagalvę apsikabinus ir žliumbiu, o turėčiau jaustis kaip nugalėtoja... Blem, nu tokia protinga moteris ale vistiek... Einu parūkyt...

Sveika!!!
Is to, ka rasiai, nepanasu kad skaitei ta knyga, apie kuria visi kalbejom cia smile.gif doh.gif Gal kada nors ir tau atsibos jaustis kaltai pries visus, o visu pirma ir pries save, tada dar karta paskaityk.. Su geriausiais linkejimais ir be jokios pasaipos rasau. 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 11 13, 16:28)
Sveika!!!
Is to, ka rasiai, nepanasu kad skaitei ta knyga, apie kuria visi kalbejom cia smile.gif  doh.gif Gal kada nors ir tau atsibos jaustis kaltai pries visus, o visu pirma ir pries save, tada dar karta paskaityk.. Su geriausiais linkejimais ir be jokios pasaipos rasau.  000189.gif

Tikrai tikrai skaičiau, bet panašu į tai, kad ne viskas i galvą lindo lotuliukas.gif Tikrai reiks dar kartą ir ko gero truputį lėčiau paskaityt g.gif žinau kad be pašaipos, ačiū už bet kokį spyrį į užpakalį lotuliukas.gif ir šiaip paplepėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 11 13, 10:50)
O tas "DĖL KO" tai kas?  blush2.gif

Nervai , įtampa didelė .... mesti padėjo aplinkos pakeitimas smile.gif
Atsakyti
http://kauno.diena.l...as-knyga-185493

dar vienas straipsnis apie knyga.... smile.gif
Atsakyti