Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

As asmeniskai kaljano nepriskiriu tai paciai blogybei, as pati kartais su kompanija uzsikuriu kaljana, bet tik del pramogos, ne del to kad noreciau rukyt 4u.gif Tai gi ziurint su kokia mintim rukei kaljana tongue.gif ar noredama to dumelio, ar tiesiog del smagumo mirksiukas.gif
Atsakyti
dėl smagumo smile.gif nors to smagumo tai tame procese neperdaugiausiai g.gif
na ar bus dar nuomonių?
ir išviso gal kas žinot kiek stiprumo ( nikotino) yra kaljano dumuose? na kip aš suprantu tai ten kažkiek per tą vandenį prasifiltruoja ax.gif
Atsakyti
Na štai aš knygos dėka nerūkau 2 savaites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif knygą turiu jau senai, skaičiau beveik iki pabaigos (buvo likę apie 20psl) ir aš ją padėjau į lentyną, nes pamaniau, kad dar noriu rūkyti ir man tai smagu verysad.gif ir vieną naktį negalėjau užmigti, vis mąsčiau, kad reikia mesti. Ryte griebiau knygą, vėl skaičiau nuo pradžių ir aš ją perskaičiau per vieną dieną smile.gif rūkymo stažas beveik 10 metų blush2.gif
Visoms sėkmės ir nebijokit perskaityti visą knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 11 rugsėjo 2008 - 14:03
Sveikos,

o as vel po 3 savaiciu nerukymo buvau pradejus rukyt doh.gif nepadeda nei knyga...tai va, parukiau 2 dienas ir jau antra diena kaip vel metus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms!!! victory.gif

Gryzau po atostogu, vel galesiu tupeti sioje aktualioje temoje wink.gif

Del kaljano - kai meciau rukyti, viena karta jy traukiau, bet man nebeskanu - jau rasiau cia kazkur. Man taip ryskiai dabar jame jauciasi TABAKAS, o anksciau atrode kad tai tik uogiene kazkokia smile.gif Ir ne del to, kad ojoj tabakas negalima, tiesiog nebejauciu jokio malonumo.

Del svorio knygos - ji tikrai verciama, pati labai nekantraudama laukiu smile.gif TIkekimes, per rudeni pasirodys...
Atsakyti
RŪKALĖS!!! Kur jūs? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip čia ta tėmelė taip aprimo, ar nieks knygų nebeskaito, ar tik neateina savo pasiekimais pasidžiaugti?! g.gif O gal jau išnyko visi rūkaliai? unsure.gif Būtų gerai... bet deja. Bent jau mano draugytė nors ir laukiasi, bet vis dar rūko verysad.gif Knygą jai prieš 5 mėn padovanojau, bet taip ir neperskaito jos iki galo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 09 28, 09:15)
RŪKALĖS!!! Kur jūs? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kaip čia ta tėmelė taip aprimo, ar nieks knygų nebeskaito, ar tik neateina savo pasiekimais pasidžiaugti?!  g.gif  O gal jau išnyko visi rūkaliai?  unsure.gif  Būtų gerai...  bet deja. Bent jau mano draugytė nors ir laukiasi, bet vis dar rūko  verysad.gif  Knygą jai prieš 5 mėn padovanojau, bet taip ir neperskaito jos iki galo    cray.gif

Su laiku perskaitys, linkiu kantrybės 4u.gif kiekvienam savas laikas metimui rūkyti, aš galiu pasigirti, kad jau mėnesį nerūkau ax.gif irgi ne iš pirmo karto perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

Malonu girdeti visas!!!
As cia tupiu ir laukiu, kada vel kas uzhklys smile.gif Matau Akropolyje Lengvas Budas jau nuo pavasario pirmoj vietoj tarp negroziniu knygu, vadinasi perka zmones, gal jau gandas normaliai pasklido...

Failai, uzjauciu del drauges... Tik isivaizduot galiu, koks bejegiskumas turi but apemes, kai pati zinai, jog taip paprasta, o ji net su vaikeliu budama ruko sad.gif Laikysiu ciurikus, kad ar su knygos pagalba, ar be, vis tiek jos galvele nushvistu ir tas kosmaras baigtusi.

O man rytoj jau metai nerukymo!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Siandien lygiai puse metu kai nerukau yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
Puse knygos perskaiciau, o antra puse negaliu prisiverst kazkaip paskaityt doh.gif
Bet turbut teks... ax.gif
Atsakyti
10.10 bus du men kaip nerukau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su "gimtadieniais" 4u.gif

Jammin1, pabaik ka pradejai - blogiau juk nebus, nebent geriau thumbup.gif
Atsakyti