As asmeniskai kaljano nepriskiriu tai paciai blogybei, as pati kartais su kompanija uzsikuriu kaljana, bet tik del pramogos, ne del to kad noreciau rukyt
Tai gi ziurint su kokia mintim rukei kaljana
ar noredama to dumelio, ar tiesiog del smagumo
dėl smagumo
nors to smagumo tai tame procese neperdaugiausiai
na ar bus dar nuomonių?
ir išviso gal kas žinot kiek stiprumo ( nikotino) yra kaljano dumuose? na kip aš suprantu tai ten kažkiek per tą vandenį prasifiltruoja
na ar bus dar nuomonių?
ir išviso gal kas žinot kiek stiprumo ( nikotino) yra kaljano dumuose? na kip aš suprantu tai ten kažkiek per tą vandenį prasifiltruoja
Na štai aš knygos dėka nerūkau 2 savaites
knygą turiu jau senai, skaičiau beveik iki pabaigos (buvo likę apie 20psl) ir aš ją padėjau į lentyną, nes pamaniau, kad dar noriu rūkyti ir man tai smagu
ir vieną naktį negalėjau užmigti, vis mąsčiau, kad reikia mesti. Ryte griebiau knygą, vėl skaičiau nuo pradžių ir aš ją perskaičiau per vieną dieną
rūkymo stažas beveik 10 metų
Visoms sėkmės ir nebijokit perskaityti visą knygą
Visoms sėkmės ir nebijokit perskaityti visą knygą
Labas visoms!!!
Gryzau po atostogu, vel galesiu tupeti sioje aktualioje temoje
Del kaljano - kai meciau rukyti, viena karta jy traukiau, bet man nebeskanu - jau rasiau cia kazkur. Man taip ryskiai dabar jame jauciasi TABAKAS, o anksciau atrode kad tai tik uogiene kazkokia
Ir ne del to, kad ojoj tabakas negalima, tiesiog nebejauciu jokio malonumo.
Del svorio knygos - ji tikrai verciama, pati labai nekantraudama laukiu
TIkekimes, per rudeni pasirodys...
Gryzau po atostogu, vel galesiu tupeti sioje aktualioje temoje
Del kaljano - kai meciau rukyti, viena karta jy traukiau, bet man nebeskanu - jau rasiau cia kazkur. Man taip ryskiai dabar jame jauciasi TABAKAS, o anksciau atrode kad tai tik uogiene kazkokia
Del svorio knygos - ji tikrai verciama, pati labai nekantraudama laukiu
RŪKALĖS!!! Kur jūs?
Kaip čia ta tėmelė taip aprimo, ar nieks knygų nebeskaito, ar tik neateina savo pasiekimais pasidžiaugti?!
O gal jau išnyko visi rūkaliai?
Būtų gerai... bet deja. Bent jau mano draugytė nors ir laukiasi, bet vis dar rūko
Knygą jai prieš 5 mėn padovanojau, bet taip ir neperskaito jos iki galo
Kaip čia ta tėmelė taip aprimo, ar nieks knygų nebeskaito, ar tik neateina savo pasiekimais pasidžiaugti?!
QUOTE(Failas @ 2008 09 28, 09:15)
RŪKALĖS!!! Kur jūs?
O gal jau išnyko visi rūkaliai?
Būtų gerai... bet deja. Bent jau mano draugytė nors ir laukiasi, bet vis dar rūko
Knygą jai prieš 5 mėn padovanojau, bet taip ir neperskaito jos iki galo 
Su laiku perskaitys, linkiu kantrybės
Sveikos!!!
Malonu girdeti visas!!!
As cia tupiu ir laukiu, kada vel kas uzhklys
Matau Akropolyje Lengvas Budas jau nuo pavasario pirmoj vietoj tarp negroziniu knygu, vadinasi perka zmones, gal jau gandas normaliai pasklido...
Failai, uzjauciu del drauges... Tik isivaizduot galiu, koks bejegiskumas turi but apemes, kai pati zinai, jog taip paprasta, o ji net su vaikeliu budama ruko
Laikysiu ciurikus, kad ar su knygos pagalba, ar be, vis tiek jos galvele nushvistu ir tas kosmaras baigtusi.
O man rytoj jau metai nerukymo!!!!
Malonu girdeti visas!!!
As cia tupiu ir laukiu, kada vel kas uzhklys
Failai, uzjauciu del drauges... Tik isivaizduot galiu, koks bejegiskumas turi but apemes, kai pati zinai, jog taip paprasta, o ji net su vaikeliu budama ruko
O man rytoj jau metai nerukymo!!!!
Siandien lygiai puse metu kai nerukau
Puse knygos perskaiciau, o antra puse negaliu prisiverst kazkaip paskaityt
Bet turbut teks...
Bet turbut teks...
Sveikinu visas su "gimtadieniais"
Jammin1, pabaik ka pradejai - blogiau juk nebus, nebent geriau
Jammin1, pabaik ka pradejai - blogiau juk nebus, nebent geriau