Zyzane o kiek laiko tu nerukai? Kaip pasaliniai pozymiai nerukymo? As buvau metus seniau 3 men tai viduriai ziauriai uzkieteje buvo, baisu ir prisiminti. Galvojau tikrai nepradesiu rukyti tokias kancias ishkentus, o paskui pasimirshta ir vel... Na bet dabar tai tikiuos pavyks

QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 09, 10:55)
Zyzane o kiek laiko tu nerukai? Kaip pasaliniai pozymiai nerukymo? As buvau metus seniau 3 men tai viduriai ziauriai uzkieteje buvo, baisu ir prisiminti. Galvojau tikrai nepradesiu rukyti tokias kancias ishkentus, o paskui pasimirshta ir vel... Na bet dabar tai tikiuos pavyks 

Aisku, kad pavyks, man irgi pavyks

Aidar, nesusikalbam. Bet juodai - as sakau viena, tu isgirsti kita..
Butent - raudonos suknes pavyzdyje VALIA ne prie ko. Tik PATIKIMAS. Jei patiks tau ta raudona suknele, tai ir pirksi. O jei NEPATIKS?? Kokia jega gali priversti pirkti? Dabar vietoj zodzio "suknia" istatom "cigarete". Ka ir norejau pabrezti. Manau knygos pvz apie autobusa daug kartu geresnis, bet cia jau kita tema.
Kirmeliau, jau daugiau negu metai
Tikrai nebutinai tavo beda turejo buti susijusi su rukymu. Lyg ir pati tik ka sakei, kad jau kelinta diena atitinki savo avatara, tai manau cia ir atsakymas
Dabar tiek sodo gerybiu dar! Nuo tokiu tikrai neturetu "ushsirishti" Bandyk bent ant ju pereiti

QUOTE(zyzane @ 2008 10 09, 11:17)
Aidar, nesusikalbam. Bet juodai - as sakau viena, tu isgirsti kita..
Butent - raudonos suknes pavyzdyje VALIA ne prie ko. Tik PATIKIMAS. Jei patiks tau ta raudona suknele, tai ir pirksi. O jei NEPATIKS?? Kokia jega gali priversti pirkti? Dabar vietoj zodzio "suknia" istatom "cigarete". Ka ir norejau pabrezti. Manau knygos pvz apie autobusa daug kartu geresnis, bet cia jau kita tema.
Tikrai nebutinai tavo beda turejo buti susijusi su rukymu. Lyg ir pati tik ka sakei, kad jau kelinta diena atitinki savo avatara, tai manau cia ir atsakymas
Dabar tiek sodo gerybiu dar! Nuo tokiu tikrai neturetu "ushsirishti" Bandyk bent ant ju pereiti 

Suprantu ka Jus norite pasakyti ir labai dziaugiuosi, kad Jums ta knyga padejo (beje, man irgi, tik kitokiu kampu). Patikimas ir priklausomybe - du skirtingi dalykai. Nuo patikimo gydytis nereikia, o nuo priklausomybes - reikia. Tik priklausomybes gydymo pradzia ir rezultatas priklauso nuo patikimo/ nepatikimo. Mane uzkniso smirdeti, buti priklausomai ir t.t. ir labai dziaugiuosi, kad ta knyga tik patvirtino tai ka zinojau, bet bijojau pradeti.
Esu tikra, kad ji nepaveiks nei vieno kuris dar nepriejo stadijos "nebenoriu".
Tiesa, kirmeliuk, dazna problema yra viduriu uzkietejimas metus rukyti. Taciau ne priezastis uzsitraukti dumeli, jeigu jau nusprendetw. Esu tikra, kad mes cia visos jus palaikysim (gal ir man uzeis silpnumo akimirkos ir ateisiu pasiguosti)

Pabandykit maistu tai pareguliuoti, o jei nepavyks - pavartokit Duphalac. Nesukelia priklausomybes ir sutvarko ilgam.
Beje, labai geras jausmas, kai rubai, plaukai nesmirda ir paskui save nesinesioji to rukalu kvapo. O siandien pasivilkus striuke - teko skubiai nesti i valykla, nes net supykino nuo prisigerusio kvapo. Vien tai nuotaika kelia ir nesukelia jokiu valgymo priepoliu ar erzulio

Na, tai toliau zinokite bus tik dar geresnes naujienos (del kvapu, skoniu, laisves ir tt). Po menesiuko-kito pasijaus ir ant pinigu (jei rukete tiek daug kiek ir as).. Utata, vienu zodziu

Labas vakaras
Kaip sekasi? Tuscia cia, tylu matau
Aidar kaip sekasi?
Man sunkiai.. Protu viska suvokiu, kad gerai darau, ir is viso to bus tik nauda, bet toks noras parukyti, kad oi oi..
Tiesa, parukiau vakar ir tik supratau, kad man tikrai nereikia to.. Tai shnd vel is naujo laikausi.. Nereikia ale sunku..

Aidar kaip sekasi?

Man sunkiai.. Protu viska suvokiu, kad gerai darau, ir is viso to bus tik nauda, bet toks noras parukyti, kad oi oi..

Laba diena
Moterys ziurau visai neaktyvios
Tai praneshu nerukau 5ta diena, dziaugiuosi savim, bet visu nuostabiu jusu auksciau ishvardintu privalumu nejauciu.. Kur naujai atsivere skoniai ir kvapai?
Nei energijos papildomos, nei veido skaistaus
Na zodziu nieks nepasikeite nei kad rukiau, ishskyrus tabako smarves nebuvima, sutrikusi virshkinima (cia ne nuo rijimo, man taip buna kaip abstinencijos reishkinys) na ir moralini pasitenkinima, susimaishiusi su vis atsirandanciu noru parukyti
Bet nerukysiu.. Stengiuos..Siaip jau lengviau. Bet kodel nejauciu pliusu kaip kitos???
O kaip jums? Ar kas meta shiuo metu? Auuuu moteryyyyys... Balsas tyyyyruoseee

Tai praneshu nerukau 5ta diena, dziaugiuosi savim, bet visu nuostabiu jusu auksciau ishvardintu privalumu nejauciu.. Kur naujai atsivere skoniai ir kvapai?

Bet nerukysiu.. Stengiuos..Siaip jau lengviau. Bet kodel nejauciu pliusu kaip kitos???

QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 14, 14:07)
Laba diena
Moterys ziurau visai neaktyvios
Nei energijos papildomos, nei veido skaistaus
Na zodziu nieks nepasikeite nei kad rukiau, ishskyrus tabako smarves nebuvima, sutrikusi virshkinima (cia ne nuo rijimo, man taip buna kaip abstinencijos reishkinys) na ir moralini pasitenkinima, susimaishiusi su vis atsirandanciu noru parukyti

Aš mečiau nuo praitų kalėdų

Tiesa aš mečiau perskaičiusi knygą, bet turbūt vis tik kažko nedaskaičiau ar nesupratau ir man regis kad mečiau valios metodu

QUOTE(Vikadi @ 2008 10 14, 12:06)
Aš mečiau nuo praitų kalėdų
, išpradžių buvo sunku, nesakau kad dabar nepagalvoju, bet kuo toliau tuo labiau visa tai pasimiršta
Stiprybės
Tiesa aš mečiau perskaičiusi knygą, bet turbūt vis tik kažko nedaskaičiau ar nesupratau ir man regis kad mečiau valios metodu
. Dabar dažniausiai apie cigaretes pagalvoju tik per kokias baliuškas, kai visi eina rūkyt 

Oho kaip ilgai nerukai

O mes visi metam valios metodu..nesvarbu ta knyga skaitei gerai ar ne.. Kad ir nusprendi, kad nereikia tau rukyti, nepatikesiu, kad niekam neateina noras, o ji uzslopini valios pastangom

QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 14, 15:27)
Oho kaip ilgai nerukai
Tik jei tu vis dar galvoji, tai kada zmogus ishsilaisvina nuo tos priklausomybes mastau...
O mes visi metam valios metodu..nesvarbu ta knyga skaitei gerai ar ne.. Kad ir nusprendi, kad nereikia tau rukyti, nepatikesiu, kad niekam neateina noras, o ji uzslopini valios pastangom

Nežinau kada aš jau taip visai išsilaisvinsiu nuo retkarčiais užklystančių minčių, bet negalėjau patikėt kai mano pažystama pasakė, kad pas ją bendradarbis dėl sveikatos problemų metė rūkyti prieš 10m, bet vis dar norėtų užtraukti dūmą

Šiaip man metus rūkyt tai kelis mėnesius labai blogai miegojau

O tu skaitei knygą?
Laba,
Na man sekasi normaliai, uzeina noras parukyti, bet smarkiai nepergyvenu. Vyras, beje, rukantis. Nueinu alia dumuko, bet kai uzuodziu smarve - parvarau ir be dumuko, o plaukai pasmirsta akimirksniu.
Mintis reikia nukreipti kitur ir tiek.
Kazkokiu skoniu ar kvapu skirtumo dar nepajauciau, bet labai dziaugiuosi, kad nebesmirda drabuziai, plaukai, rankos, etc.
As manau, kad cia kiekvienas turi prieiti ta riba kai tikrai nori mesti, o ne gal reikia mesti.
Valios reikia ir labai daug.
Kazkada vienas zmogenas pasakojo, kad jau trisdesimt metu kasdien kovoja su cigarete
Neruko, bet tam tikrose situacijose tenka pakovoti. Manau, kad kiekvienam buvusiam rukaliui taip bus, tad belieka tik susitaikyti ir eiti iskelus galva 
Mintys padrikos
Labai pavargau per sias dienas, risliai nesigalvoja
Na man sekasi normaliai, uzeina noras parukyti, bet smarkiai nepergyvenu. Vyras, beje, rukantis. Nueinu alia dumuko, bet kai uzuodziu smarve - parvarau ir be dumuko, o plaukai pasmirsta akimirksniu.
Mintis reikia nukreipti kitur ir tiek.
Kazkokiu skoniu ar kvapu skirtumo dar nepajauciau, bet labai dziaugiuosi, kad nebesmirda drabuziai, plaukai, rankos, etc.
As manau, kad cia kiekvienas turi prieiti ta riba kai tikrai nori mesti, o ne gal reikia mesti.
Valios reikia ir labai daug.
Kazkada vienas zmogenas pasakojo, kad jau trisdesimt metu kasdien kovoja su cigarete

Mintys padrikos

Ahoj!
Nu tik nebuk viena diena darbe ir prasideda...
Kad man cia nebutu jokiu svajciojimu apie 10 metu galvojima ir ilgejimasi cigaretes
- prasau neatbaidyti nuo metimo rukyti zmoniu, galvojanciu ar verta mesti.
Prisiskaitys kaip jiems vargseliams teks ilgetis 'drauguzhes" ir sakys - et, kam tos kanchios - geriau jau as pagyvensiu kad ir trumpiau, bet "smagiau"...
NERA jokio ilgejimosi cigaretes, visiskai jokio. Ramiausiai galiu stoveti salia rukanciuju ir nejauciu net miliardines dalelytes noro uzhsirukyti. Atsimerkite gi pagaliau, zmones... Neegzistuoja ne vieno rukymo privalumo - ne vieno. Tai ko jus ilgites? Ivardinkite sau - KO?
Nu tik nebuk viena diena darbe ir prasideda...

NERA jokio ilgejimosi cigaretes, visiskai jokio. Ramiausiai galiu stoveti salia rukanciuju ir nejauciu net miliardines dalelytes noro uzhsirukyti. Atsimerkite gi pagaliau, zmones... Neegzistuoja ne vieno rukymo privalumo - ne vieno. Tai ko jus ilgites? Ivardinkite sau - KO?