Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

Zyzane o kiek laiko tu nerukai? Kaip pasaliniai pozymiai nerukymo? As buvau metus seniau 3 men tai viduriai ziauriai uzkieteje buvo, baisu ir prisiminti. Galvojau tikrai nepradesiu rukyti tokias kancias ishkentus, o paskui pasimirshta ir vel... Na bet dabar tai tikiuos pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 09, 10:55)
Zyzane o kiek laiko tu nerukai? Kaip pasaliniai pozymiai nerukymo? As buvau metus seniau 3 men tai viduriai ziauriai uzkieteje buvo, baisu ir prisiminti. Galvojau tikrai nepradesiu rukyti tokias kancias ishkentus, o paskui pasimirshta ir vel... Na bet dabar tai tikiuos pavyks  blush2.gif

Aisku, kad pavyks, man irgi pavyks smile.gif

Atsakyti
Aidar, nesusikalbam. Bet juodai - as sakau viena, tu isgirsti kita.. blink.gif Butent - raudonos suknes pavyzdyje VALIA ne prie ko. Tik PATIKIMAS. Jei patiks tau ta raudona suknele, tai ir pirksi. O jei NEPATIKS?? Kokia jega gali priversti pirkti? Dabar vietoj zodzio "suknia" istatom "cigarete". Ka ir norejau pabrezti. Manau knygos pvz apie autobusa daug kartu geresnis, bet cia jau kita tema.

Kirmeliau, jau daugiau negu metai clap.gif Tikrai nebutinai tavo beda turejo buti susijusi su rukymu. Lyg ir pati tik ka sakei, kad jau kelinta diena atitinki savo avatara, tai manau cia ir atsakymas 4u.gif Dabar tiek sodo gerybiu dar! Nuo tokiu tikrai neturetu "ushsirishti" Bandyk bent ant ju pereiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 09 spalio 2008 - 13:26
QUOTE(zyzane @ 2008 10 09, 11:17)
Aidar, nesusikalbam. Bet juodai  - as sakau viena, tu isgirsti kita..  blink.gif Butent - raudonos suknes pavyzdyje VALIA ne prie ko. Tik PATIKIMAS. Jei patiks tau ta raudona suknele, tai ir pirksi. O jei NEPATIKS?? Kokia jega gali priversti pirkti? Dabar vietoj zodzio "suknia" istatom "cigarete". Ka ir norejau pabrezti. Manau knygos pvz apie autobusa daug kartu geresnis, bet cia jau kita tema.

Kirmeliau, jau daugiau negu metai  clap.gif Tikrai nebutinai tavo beda turejo buti susijusi su rukymu. Lyg ir pati tik ka sakei, kad jau kelinta diena atitinki savo avatara, tai manau cia ir atsakymas  4u.gif Dabar tiek sodo gerybiu dar! Nuo tokiu tikrai neturetu "ushsirishti" Bandyk bent ant ju pereiti  mirksiukas.gif

Suprantu ka Jus norite pasakyti ir labai dziaugiuosi, kad Jums ta knyga padejo (beje, man irgi, tik kitokiu kampu). Patikimas ir priklausomybe - du skirtingi dalykai. Nuo patikimo gydytis nereikia, o nuo priklausomybes - reikia. Tik priklausomybes gydymo pradzia ir rezultatas priklauso nuo patikimo/ nepatikimo. Mane uzkniso smirdeti, buti priklausomai ir t.t. ir labai dziaugiuosi, kad ta knyga tik patvirtino tai ka zinojau, bet bijojau pradeti.
Esu tikra, kad ji nepaveiks nei vieno kuris dar nepriejo stadijos "nebenoriu".

Tiesa, kirmeliuk, dazna problema yra viduriu uzkietejimas metus rukyti. Taciau ne priezastis uzsitraukti dumeli, jeigu jau nusprendetw. Esu tikra, kad mes cia visos jus palaikysim (gal ir man uzeis silpnumo akimirkos ir ateisiu pasiguosti) thumbup.gif
Pabandykit maistu tai pareguliuoti, o jei nepavyks - pavartokit Duphalac. Nesukelia priklausomybes ir sutvarko ilgam.

Beje, labai geras jausmas, kai rubai, plaukai nesmirda ir paskui save nesinesioji to rukalu kvapo. O siandien pasivilkus striuke - teko skubiai nesti i valykla, nes net supykino nuo prisigerusio kvapo. Vien tai nuotaika kelia ir nesukelia jokiu valgymo priepoliu ar erzulio thumbup.gif thumbup.gif Tikiuosi, sis dziaugsmas nepraeis. Ir savijauta geresne - siandien atsikeliau su neskaudancia galva thumbup.gif
Atsakyti
Na, tai toliau zinokite bus tik dar geresnes naujienos (del kvapu, skoniu, laisves ir tt). Po menesiuko-kito pasijaus ir ant pinigu (jei rukete tiek daug kiek ir as).. Utata, vienu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Kaip sekasi? Tuscia cia, tylu matau g.gif
Aidar kaip sekasi? smile.gif
Man sunkiai.. Protu viska suvokiu, kad gerai darau, ir is viso to bus tik nauda, bet toks noras parukyti, kad oi oi.. doh.gif Tiesa, parukiau vakar ir tik supratau, kad man tikrai nereikia to.. Tai shnd vel is naujo laikausi.. Nereikia ale sunku.. g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Moterys ziurau visai neaktyvios g.gif
Tai praneshu nerukau 5ta diena, dziaugiuosi savim, bet visu nuostabiu jusu auksciau ishvardintu privalumu nejauciu.. Kur naujai atsivere skoniai ir kvapai? blink.gif Nei energijos papildomos, nei veido skaistaus smile.gif Na zodziu nieks nepasikeite nei kad rukiau, ishskyrus tabako smarves nebuvima, sutrikusi virshkinima (cia ne nuo rijimo, man taip buna kaip abstinencijos reishkinys) na ir moralini pasitenkinima, susimaishiusi su vis atsirandanciu noru parukyti rolleyes.gif
Bet nerukysiu.. Stengiuos..Siaip jau lengviau. Bet kodel nejauciu pliusu kaip kitos??? verysad.gif
O kaip jums? Ar kas meta shiuo metu? Auuuu moteryyyyys... Balsas tyyyyruoseee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 14, 14:07)
Laba diena  4u.gif  Moterys ziurau visai neaktyvios  g.gif
Tai praneshu nerukau 5ta diena, dziaugiuosi savim, bet visu nuostabiu jusu auksciau ishvardintu privalumu nejauciu.. Kur naujai atsivere skoniai ir kvapai?  blink.gif  Nei energijos papildomos, nei veido skaistaus smile.gif Na zodziu nieks nepasikeite nei kad rukiau, ishskyrus tabako smarves nebuvima, sutrikusi virshkinima (cia ne nuo rijimo, man taip buna kaip abstinencijos reishkinys) na ir moralini pasitenkinima, susimaishiusi su vis atsirandanciu noru parukyti  rolleyes.gif
Bet nerukysiu.. Stengiuos..Siaip jau lengviau. Bet kodel nejauciu pliusu kaip kitos???  verysad.gif 
O kaip jums? Ar kas meta shiuo metu? Auuuu moteryyyyys... Balsas tyyyyruoseee  doh.gif

Aš mečiau nuo praitų kalėdų biggrin.gif , išpradžių buvo sunku, nesakau kad dabar nepagalvoju, bet kuo toliau tuo labiau visa tai pasimiršta 4u.gif Stiprybės 4u.gif
Tiesa aš mečiau perskaičiusi knygą, bet turbūt vis tik kažko nedaskaičiau ar nesupratau ir man regis kad mečiau valios metodu blush2.gif . Dabar dažniausiai apie cigaretes pagalvoju tik per kokias baliuškas, kai visi eina rūkyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 10 14, 12:06)
Aš mečiau nuo praitų kalėdų  biggrin.gif , išpradžių buvo sunku, nesakau kad dabar nepagalvoju, bet kuo toliau tuo labiau visa tai pasimiršta  4u.gif Stiprybės  4u.gif
Tiesa aš mečiau perskaičiusi knygą, bet turbūt vis tik kažko nedaskaičiau ar nesupratau ir man regis kad mečiau valios metodu  blush2.gif . Dabar dažniausiai apie cigaretes pagalvoju tik per kokias baliuškas, kai visi eina rūkyt  biggrin.gif

Oho kaip ilgai nerukai 4u.gif Tik jei tu vis dar galvoji, tai kada zmogus ishsilaisvina nuo tos priklausomybes mastau... g.gif
O mes visi metam valios metodu..nesvarbu ta knyga skaitei gerai ar ne.. Kad ir nusprendi, kad nereikia tau rukyti, nepatikesiu, kad niekam neateina noras, o ji uzslopini valios pastangom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 14, 15:27)
Oho kaip ilgai nerukai  4u.gif  Tik jei tu vis dar galvoji, tai kada zmogus ishsilaisvina nuo tos priklausomybes mastau...  g.gif 
O mes visi metam valios metodu..nesvarbu ta knyga skaitei gerai ar ne.. Kad ir nusprendi, kad nereikia tau rukyti, nepatikesiu, kad niekam neateina noras, o ji uzslopini valios pastangom  smile.gif

Nežinau kada aš jau taip visai išsilaisvinsiu nuo retkarčiais užklystančių minčių, bet negalėjau patikėt kai mano pažystama pasakė, kad pas ją bendradarbis dėl sveikatos problemų metė rūkyti prieš 10m, bet vis dar norėtų užtraukti dūmą doh.gif . Tikiuosi man taip nebus biggrin.gif
Šiaip man metus rūkyt tai kelis mėnesius labai blogai miegojau doh.gif, o kas dėl maisto skonio tai pasijautė skirtumas smile.gif
O tu skaitei knygą?
Atsakyti
Laba,

Na man sekasi normaliai, uzeina noras parukyti, bet smarkiai nepergyvenu. Vyras, beje, rukantis. Nueinu alia dumuko, bet kai uzuodziu smarve - parvarau ir be dumuko, o plaukai pasmirsta akimirksniu.
Mintis reikia nukreipti kitur ir tiek.
Kazkokiu skoniu ar kvapu skirtumo dar nepajauciau, bet labai dziaugiuosi, kad nebesmirda drabuziai, plaukai, rankos, etc.
As manau, kad cia kiekvienas turi prieiti ta riba kai tikrai nori mesti, o ne gal reikia mesti.
Valios reikia ir labai daug.
Kazkada vienas zmogenas pasakojo, kad jau trisdesimt metu kasdien kovoja su cigarete verysad.gif Neruko, bet tam tikrose situacijose tenka pakovoti. Manau, kad kiekvienam buvusiam rukaliui taip bus, tad belieka tik susitaikyti ir eiti iskelus galva smile.gif
Mintys padrikos smile.gif Labai pavargau per sias dienas, risliai nesigalvoja smile.gif
Atsakyti
Ahoj!

Nu tik nebuk viena diena darbe ir prasideda... wink.gif Kad man cia nebutu jokiu svajciojimu apie 10 metu galvojima ir ilgejimasi cigaretes biggrin.gif - prasau neatbaidyti nuo metimo rukyti zmoniu, galvojanciu ar verta mesti. blink.gif Prisiskaitys kaip jiems vargseliams teks ilgetis 'drauguzhes" ir sakys - et, kam tos kanchios - geriau jau as pagyvensiu kad ir trumpiau, bet "smagiau"...
NERA jokio ilgejimosi cigaretes, visiskai jokio. Ramiausiai galiu stoveti salia rukanciuju ir nejauciu net miliardines dalelytes noro uzhsirukyti. Atsimerkite gi pagaliau, zmones... Neegzistuoja ne vieno rukymo privalumo - ne vieno. Tai ko jus ilgites? Ivardinkite sau - KO? doh.gif

Atsakyti