Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 18, 11:40)
Nu ir nafik tas nikotinas i kuna, jei meti rukyti ir nori ishsivalyti nuo to brudo... Nesuprantu..  g.gif

idomus poziuris smile.gif))))))
Atsakyti
QUOTE(nex @ 2008 10 18, 10:34)
idomus poziuris smile.gif))))))

aha, man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
rolleyes.gif halou... uzsisakiau LT kalba lengva buda suliekneti.... tongue.gif blink.gif lotuliukas.gif jau galima uzsisakyti internetu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minte: 20 spalio 2008 - 18:41
QUOTE(minte @ 2008 10 20, 17:40)
rolleyes.gif halou... uzsisakiau LT kalba lengva buda suliekneti....  tongue.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  jau galima uzsisakyti internetu  thumbup.gif

halou 4u.gif is kokio tinklapio uzsisakei?
kazin i uzsieni pristato?
Atsakyti
www.lengvasbudas.lt is pirmo interentinio,kur siulo, neprisimenu pav. man rodos "mano knyga". Komentaruose raso, kad galima i uzsieni.

p.s. rusiskai neiveikiau as tos knygos niekaip. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 10 20, 20:50)
www.lengvasbudas.lt is pirmo interentinio,kur siulo, neprisimenu pav. man rodos "mano knyga". Komentaruose raso, kad galima i uzsieni.

p.s. rusiskai neiveikiau as tos knygos niekaip.  blink.gif

aha,man irgi ten buvo misija neimanoma ax.gif
reiks tikriausiai atsisiust man liet varianta,turiu jau angliskai nusipirkus-su anglu k problemu jokiu nera,bet po darbo dienos jau nesinori kazko angliskai skaitinet.
Zodziu,noro keist kazka kol kas daugiau nei veiksmo blush2.gif Zadu pasitaisyt ax.gif
Atsakyti
Na, ir ko čia baratės dabar??? Jei Kirmėlius nori mesti rūkyti , nemesdama rūkyti, tai lai taip ir daro, ko pyktis?
Mečiau birželio vidury po 24 metų rūkymo (pakelis per dieną) ir šventai tikiu, kad nebepradėsiu. Knygą perskaičiau intike( lenkiu galvą prieš Zyzanę) vienu prisėdimu per porą valandų ir mečiau. thumbup.gif
Taip, apie mėnesį buvo pagundų, bet tai atlaikyti didžiulių kančių nereikėjo. Aš irgi Zyzanei tada sakiau, kad man vistik valios reikia šiek tiek, ir tai tiesa, man jos reikėjo,mes visi juk skirtingi, bet be knygos tai būčiau niekada nepadarius, turbūt niekada. schmoll.gif
Kaip tik balių pasitaikė vasarą nemažai, ir ką- ėjau į lauką su visais pauostyt lotuliukas.gif , nes rūkyt negaliu, ir gyva likau . Pareinu į barą su visais vienodai pasmirdus ir liuks-parūkiau gi:D
Dabar net neprisimenu šito savo bjauraus įpročio, nors MB rūko balkone, bet visai nesieju rūkymo su manimi, lyg niekada būčiau tuo nesimėgavus... bigsmile.gif
Kirmėliau, nemesk kelio dėl takelio, patikėk- VERTA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 21 spalio 2008 - 09:30
QUOTE(Sommerregen @ 2008 10 21, 07:27)
Na, ir ko čia baratės dabar??? Jei Kirmėlius nori mesti rūkyti , nemesdama rūkyti, tai lai taip ir daro, ko pyktis?
Mečiau birželio vidury po 24 metų rūkymo (pakelis per dieną) ir šventai tikiu, kad nebepradėsiu.  Knygą perskaičiau intike( lenkiu galvą prieš Zyzanę)  vienu prisėdimu per porą valandų ir mečiau.  thumbup.gif
Taip, apie mėnesį buvo pagundų, bet tai atlaikyti didžiulių kančių nereikėjo.  Aš irgi Zyzanei tada sakiau, kad man vistik valios reikia šiek tiek, ir tai tiesa, man jos reikėjo,mes visi juk skirtingi,  bet be knygos tai būčiau niekada nepadarius, turbūt niekada. schmoll.gif
Kaip tik balių pasitaikė vasarą nemažai, ir ką- ėjau į lauką su visais pauostyt lotuliukas.gif , nes rūkyt negaliu, ir gyva likau .  Pareinu į barą su visais vienodai pasmirdus ir liuks-parūkiau gi:D
Dabar net neprisimenu šito savo bjauraus  įpročio, nors MB rūko balkone, bet visai nesieju rūkymo su manimi, lyg niekada būčiau tuo nesimėgavus... bigsmile.gif
Kirmėliau, nemesk kelio dėl takelio, patikėk- VERTA thumbup.gif

Nesuprantu tavo pasakymo, as metu nemesdama rukyti.. As metu lygiai taip pat kaip ir bet kuri kita.. Nerukau ir viskas.. Tuoj bus 2 sav, o pagunddu vis maziau.. Ir dziaugiuosi nerukydama.. Pradzioj reikejo labai daug valios, dabar vis maziau.. Kas nusprende kad ta knyga vienintelis tikras budas mesti rukyti? As ja irgi skaiciau, ir po jos nerukiau, bet as tai buvau nusprendus ir jos neskaicius.. Kas yra kelias, o kas takelis sioje situacijoje??? g.gif
Atsakyti
Kelias- tai reikalas mesti rūkyti, takelis- vis dar išlikęs noras patraukti. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 09 05, 11:35)
turiu rusiska varianta.emaila savo parasyk,atsiusiu. 4u.gif

Labas, aš irgi noriu būti liekna smile.gif , atsiusk ir man i justinukei@gmail.com Ačių blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras moterys ir merginos 4u.gif
Kaip sekasi nerukyti? Kodel niekas nesigiria ir nesiguodzia? Kas cia per ramybe? biggrin.gif Ishkilmingai praneshu - shiandien suejo 2 savaites kai nerukau bis.gif
Na ne taip ir daug gal, bet man jau nemazai smile.gif
Kaip kitom? Aidar kur dingai???
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 24, 01:11)
Labas vakaras moterys  ir merginos 4u.gif
Kaip sekasi nerukyti? Kodel niekas nesigiria ir nesiguodzia? Kas cia per ramybe?  biggrin.gif  Ishkilmingai praneshu - shiandien suejo 2 savaites kai nerukau  bis.gif
Na ne taip ir daug gal, bet man jau nemazai smile.gif
Kaip kitom? Aidar kur dingai???

Turbut visos labiau susirupino, kaip buti lieknomis hihihi.gif, rukymas antroj vietoj.

Tave sveikinu!!! victory.gif
Tuoj vienintelis prisiminimas apie rukyma bus tik shis forumas sokiai.gif
Atsakyti