Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as siandien irgi savo astrute buciau mielu noru i automata iskeitus blush2.gif tokiam kamsty stovejau- narbuto gatvej avarija buvo doh.gif zodz- galvojau sulauzysiu ta savo pavaru deze- pirmyn atgal- pirmas- vel laisvas- stabdis- vel pirmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 14:35)
as siandien irgi savo astrute buciau mielu noru i automata iskeitus blush2.gif  tokiam kamsty stovejau- narbuto gatvej avarija buvo doh.gif  zodz- galvojau sulauzysiu ta savo pavaru deze- pirmyn atgal- pirmas- vel laisvas- stabdis- vel pirmas doh.gif

tai del to mieste gerai automatas ir smagu thumbup.gif
Atsakyti
O jus veziojates atsispausdine po du eismo ivykio lapus ar kaip ten jie vadinasi? na zodziu tuos, kuriuos ivykus smulkiai avarijai, kai abi puses neturi gincytinu klausimu, galima uzpildyt ir nekviest policijos? As tai dar neturiu, nes darbe visi printeriai nespalvoti, o namuose rasalas pasibaiges blush2.gif Bet manau reikalingas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 04, 15:08)
O jus veziojates atsispausdine po du eismo ivykio lapus ar kaip ten jie vadinasi? na zodziu tuos, kuriuos ivykus smulkiai avarijai, kai abi puses neturi gincytinu klausimu, galima uzpildyt ir nekviest policijos? As tai dar neturiu, nes darbe visi printeriai nespalvoti, o namuose rasalas pasibaiges blush2.gif  Bet manau reikalingas daiktas.

as tai tik viena kaip ir vakar draudima gavom ir ten buvo vienas tai ta ir veziojuos g.gif blush2.gif ka dar reik atsispauzdinti? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 04, 12:22)
Cia turbut daugumai ta pati problema persest nuo mokyklines dyzelines ant benzinines. Man pradzioj irgi siauba kele benzinine vyro masina, gesdavau po n kartu. Ir buvau uzsispyrus, kad pirksiu tik dyzeline. Bet su laiku ipratau ir prie benzo. Nors vis tiek dar tebemanau, kad dyzeline vairuot paprasciau smile.gif

jooo, man dyzeliuka sdaug fainesnis negu benzinas.. na gal del to, kad prie benzinines senos amsiniukes teko sedeti g.gif ...

p.s. AS SIANAKT VISA NAKTI KAD VAIRAVAU, KAD VAIRAVAU .... sapne lotuliukas.gif
Atsakyti
apie klevo lapus

http://www.delfi.lt/...php?id=18412471
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 04, 16:32)

bet straipsnis cia tai tooks... subjektyvus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sakyciau kaip komentatorius pasisake.. idomiai cia idomia... thumbup.gif
Atsakyti
Vakar jau ir as nusipirkau klevo lapus ir apklijavau savo nauja masinyte smile.gif Vakar jau ir bandziau su ja vaziuoti, tai taip baisu buvo, atrode, kad visai nebemoku vairuoti doh.gif Dar teko vaziuoti per pika, tai visa slapia grizau doh.gif
Del gesinejimu tai tikrai daug kas priklauso nuo masinos - kai turejau mazda, su ja ir 2 pavara pajudedavau is vietos (cia netycia) blush2.gif Per ta laika kai vairavau, uzgesusi buvau gal tik 2 kartus smile.gif O su nauja masina jauciu bus problemu - su ja daug lengviau uzgesti unsure.gif Bet tikiu, kad priprasiu ir viskas bus gerai biggrin.gif
Beje, savo mieste maciau dar tik viena masina su klevo lapais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 09 04, 15:32)
idomi nuomone smile.gif As tai kaip tik geriau jauciuosi su zenklu, nes zinau, kad jei ka nors negerai padarysiu kelyje, kiti vairuotojai matys, kad naujoke uz vairo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 09 04, 16:46)

idomi nuomone smile.gif  As tai kaip tik geriau jauciuosi su zenklu, nes zinau, kad jei ka nors negerai padarysiu kelyje, kiti vairuotojai matys, kad naujoke uz vairo smile.gif

man zinok atrodo, kad labiausiai del tu zenklu piktinasi vyriokai.. juk jie VAZIUOTI MOKA LABAAAAI GERAI.... tiai va... aisku ir moteriskiu yra, kuriom nepatinka.. o as kazkaip nejauciu diskonforto, kad su zenkliuku vazinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 09 04, 15:46)
Vakar jau ir as nusipirkau klevo lapus ir apklijavau savo nauja masinyte smile.gif  Vakar jau ir bandziau su ja vaziuoti, tai taip baisu buvo, atrode, kad visai nebemoku vairuoti doh.gif  Dar teko vaziuoti per pika, tai visa slapia grizau doh.gif 
Del gesinejimu tai tikrai daug kas priklauso nuo masinos - kai turejau mazda, su ja ir 2 pavara pajudedavau is vietos (cia netycia) blush2.gif  Per ta laika kai vairavau, uzgesusi buvau gal tik 2 kartus smile.gif  O su nauja masina jauciu bus problemu - su ja daug lengviau uzgesti unsure.gif  Bet tikiu, kad priprasiu ir viskas bus gerai biggrin.gif
Beje, savo mieste maciau dar tik viena masina su klevo lapais smile.gif
Papildyta:
idomi nuomone smile.gif  As tai kaip tik geriau jauciuosi su zenklu, nes zinau, kad jei ka nors negerai padarysiu kelyje, kiti vairuotojai matys, kad naujoke uz vairo smile.gif

ai as tai irgi nepergyvenu del tu lapu,as vaziuodama i miesta nebijau,tegu manes bijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif juokauju aisku blush2.gif seip tai as saugiau jauciuosi su zenklu,nes tada zmones zino kad reikia saugotis biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 15:53)
man zinok atrodo, kad labiausiai del tu zenklu piktinasi vyriokai.. juk jie VAZIUOTI MOKA LABAAAAI GERAI.... tiai va... aisku ir moteriskiu yra, kuriom nepatinka.. o as kazkaip nejauciu diskonforto, kad su zenkliuku vazinesiu  smile.gif

man irgi taip atrodo, kad labiausiai piktinasi vyrukai, ypac tie, kurie vos issilaike teises jauciasi asais biggrin.gif Juk nelygis vazineti su zaliais klevo lapais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 14:53)
man zinok atrodo, kad labiausiai del tu zenklu piktinasi vyriokai.. juk jie VAZIUOTI MOKA LABAAAAI GERAI.... tiai va... aisku ir moteriskiu yra, kuriom nepatinka.. o as kazkaip nejauciu diskonforto, kad su zenkliuku vazinesiu  smile.gif

man irgi kazkaip jokio nepatogumo nesukelia tie zenkliukai,man visiskai vienodai mirksiukas.gif
Atsakyti