QUOTE(cami @ 2008 09 04, 17:17)
man tai darug drasiau su zenkliuku, tegul zino, kad atsargiai pro mane vaziuot reikia ir neprisilipdyt prie uzpakalio:)
atsispausdinau klevo lapus, reiks jau siandien prisilipdyt:)
o
kaip del tu lapu kuriuos pildyt avarijos metu? is kur juos gaut kad galeciau atsispausdint? gal kas zinot kokia nuoroda?
as tik cia foruem suzinojau, kad galima tokius lapus su savim tureti. liaaabai gerai
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 17:49)
Čia ir yra paprasto žmogus nuomonė. Ne žurnalisto rašytas straipsnis. Delfyje juk yra skiltis kur gali bet kas rašyti. Todėk ir yra subjektyvi nuomonė išsakyta.
Aš manau, kad dėl tų lapų pyksta ne vien perdėm savimi pasitikintys vyrukai. Daug nuomonių girdėjau. Paprasčiausiai mes, tos kurios vairuojam tik keletą dienų, savaičių ar mėnesių, kiek kitaip į viską reaguojam. O tie kas vairuoja jau metus, pusantrų? Ir tarkim teisęs turi vos ne du metus ir jų stalčiuje nelaiko, vairuoja ištisai? Juk
jie tikrai turi daugiau patirties už tuos kurie du metus teisęs pralaikė stalčiuose ir tik po to pradėjo vairuot. Tačiau pastariesiems klevų klijuotis nereikia. Va dėl ko daugiausiai pykstama.
va va va, tokia realybe... ir 5m turintys teises laiko jas stalciuje . juk ir tokiu manau zmogeliuku pasitaiko... Na zmogus rase tiesiai, bet ne visu ta nuomone tokia

pvz as zadu 2 metus vaziuoti su tuo lapuku... nemegstu nusizengti, visad laikaus taisykliu
QUOTE(cami @ 2008 09 04, 18:14)
o siaube!!! kosmaras, as kaip tik ketinau siandie4n prisiklijuot tuos lapus ir is darbo jau vaziuot su jais. bet kazkaip noras praejo... nors vis viena reikes anksciau ar veliau.. ziuresim kaip cia bus...
nu tie malaletkos tai... apsjaut tokius

... nu bet ka su tais vargsais vaikais. neipruseliai ir tiek. dar vieni, kuriem klevo lapas - pasityciojimas. gal net patys vairuotojukai neturi 2 metu stazo.. ka gali zinoti, ir aisku lapuku nesiklijuotu, juk NE LYYYYGIS
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 19:04)
Ką reiškia - man jo nereikia? Kas taip nusprendė? Reikia - nereikia. Vairuok tu kaip tik nori gerai žmogau, bet įstatymas yra įstatymas. Tau reikia. Tik tu nenori. Va kame esmė. Ir ne kiekvienam pareigūnui paaiškinsi, kad MOKI vairuot.
ech, jauciu nelabai mes daug matysim tu zenkliuku.. O juk laikanciu kasmet proccentai kyla. kodel? nesidedam, nes MOKAM vaziuoti... na, kiekvieno valia

as vaziuosiu lapu ir man dzin.