Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(orch.ideja @ 2008 09 04, 17:34)
norejau pasiklausti,is smalsuma man cia taip,o kokia bauda neturint to zaliojo klevo lapo? kazkaip praziurejau arba nera

yra bauda, nuo 20 iki 40Lt...
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 04, 17:48)
yra bauda, nuo 20 iki 40Lt...

blink.gif eina sau as tai apsiverkciau is to pykcio masinoj doh.gif isvis tai daryciau taip : isijunkciau avarini ir pastoveciau pusvalandi lotuliukas.gif ir pazveknciau ir tegu jie daro ka nori dzin man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai to lapo nesiklijauju,nesamone,na gal ir reikia kazkam,kas tikrai jaucia kad nelabai dar gerai vairuoja,as kai issilaikiau tai su 90zenklu vazinejau koki menesi,bet dbr man jo nereikia ir tik zmones juokinciau,nes vairuoju kiekviena diena,mieste,per kamscius ir vairuoti manau tikrai moku,na gal ne tobulai bet tikrai neblogai. zinoma labai gerdiu mokinukus ir tuos kurie neseniai issilaike,visada stengiuos praleisti ,nes pati zinau kad kartais duna suuuuunku isisukti ar ivaziuoti kazkur. rolleyes.gif  norejau pasiklausti,is smalsuma man cia taip,o kokia bauda neturint to zaliojo klevo lapo? kazkaip praziurejau arba nera

Ką reiškia - man jo nereikia? Kas taip nusprendė? Reikia - nereikia. Vairuok tu kaip tik nori gerai žmogau, bet įstatymas yra įstatymas. Tau reikia. Tik tu nenori. Va kame esmė. Ir ne kiekvienam pareigūnui paaiškinsi, kad MOKI vairuot.
Atsakyti
Mano nuomone, tie, kurie nesiklijuoja to klevo lapo savo noru (o ne dėl to, kad neranda prekyboje), mąsto taip: Juk aš taip puikiai važiuoju, kaip galiu ant savo mašinos klijuoti tokį žeminantį lipduką. O lipdukas - ar du - visai nežeminantys. Jie tiesiog parodo kitiems eismo dalyviams, kad vairuotojas tėra pradedantysis. Ir nieko čia blogo aš nematau. Netgi gerai - jei padarysi klaidą, kiti supras: ai, pradedantysis irnesakyk.gif. Dėl tyčiojimosi nežinau. Galbūt. Tokia jau neišprususi mūsų visuomenė, jei tyčiojasi. Kiekvieno asmeninis reikalas, juk ir tas pašaipas galima tiesiog ''neimti į galvą''.

Manyčiau, tolerancijos ir supratimo daugiau visiems. O tie klevo lapeliai jau nėra tokia tragedija, kokią mūsų liaudis iš jų padarė. Kiekvieno asmeninė teisė - nenori, nesiklijuok, jei pakliūsi - mokėk baudą. Tačiau nors bauda ir nedidelė, mieliau užsiklijuočiau tą lapą ir ramiai važinėčiau, nei kas kart drebėčiau - sustabdys/nesustabdys. Netgi ir 20lt visgi yra pinigai.

Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 18:04)
Ką reiškia - man jo nereikia? Kas taip nusprendė? Reikia - nereikia. Vairuok tu kaip tik nori gerai žmogau, bet įstatymas yra įstatymas. Tau reikia. Tik tu nenori. Va kame esmė. Ir ne kiekvienam pareigūnui paaiškinsi, kad MOKI vairuot.

drinks_cheers.gif cia mes kiekviena sakyt galim kad mums nereikia,as greiciau savo vyrui ta lapa uzklijuociau nei sau lotuliukas.gif nu bet yra kaip yra doh.gif
Atsakyti
as tai to lapo nesiklijauju,nesamone,na gal ir reikia kazkam,kas tikrai jaucia kad nelabai dar gerai vairuoja,as kai issilaikiau tai su 90zenklu vazinejau koki menesi,bet dbr man jo nereikia ir tik zmones juokinciau,nes vairuoju kiekviena diena,mieste,per kamscius ir vairuoti manau tikrai moku,na gal ne tobulai bet tikrai neblogai. zinoma labai gerdiu mokinukus ir tuos kurie neseniai issilaike,visada stengiuos praleisti ,nes pati zinau kad kartais duna suuuuunku isisukti ar ivaziuoti kazkur. rolleyes.gif  norejau pasiklausti,is smalsuma man cia taip,o kokia bauda neturint to zaliojo klevo lapo? kazkaip praziurejau arba nera

nu nu cool.gif

ARALĖ* dirol.gif

*kas norejo,suprato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 04 rugsėjo 2008 - 17:32
QUOTE(comep @ 2008 09 04, 18:32)
nu nu  cool.gif

ARALĖ* dirol.gif
*kas norejo,suprato  mirksiukas.gif

Aš matyt tiek prisinervinau prieš tai, kad dabar viskas juoką kelia lotuliukas.gif
Supratau thumbup.gif Ir labai juokinga pasidarė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 04, 17:17)
man tai darug drasiau su zenkliuku, tegul zino, kad atsargiai pro mane vaziuot reikia ir neprisilipdyt prie uzpakalio:)
atsispausdinau klevo lapus, reiks jau siandien prisilipdyt:)
o kaip del tu lapu kuriuos pildyt avarijos metu? is kur juos gaut kad galeciau atsispausdint? gal kas zinot kokia nuoroda?

as tik cia foruem suzinojau, kad galima tokius lapus su savim tureti. liaaabai gerai mirksiukas.gif

QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 17:49)
Čia ir yra paprasto žmogus nuomonė. Ne žurnalisto rašytas straipsnis. Delfyje juk yra skiltis kur gali bet kas rašyti. Todėk ir yra subjektyvi nuomonė išsakyta.

Aš manau, kad dėl tų lapų pyksta ne vien perdėm savimi pasitikintys vyrukai. Daug nuomonių girdėjau. Paprasčiausiai mes, tos kurios vairuojam tik keletą dienų, savaičių ar mėnesių, kiek kitaip į viską reaguojam. O tie kas vairuoja jau metus, pusantrų? Ir tarkim teisęs turi vos ne du metus ir jų stalčiuje nelaiko, vairuoja ištisai? Juk jie tikrai turi daugiau patirties už tuos kurie du metus teisęs pralaikė stalčiuose ir tik po to pradėjo vairuot. Tačiau pastariesiems klevų klijuotis nereikia. Va dėl ko daugiausiai pykstama.

va va va, tokia realybe... ir 5m turintys teises laiko jas stalciuje . juk ir tokiu manau zmogeliuku pasitaiko... Na zmogus rase tiesiai, bet ne visu ta nuomone tokia smile.gif pvz as zadu 2 metus vaziuoti su tuo lapuku... nemegstu nusizengti, visad laikaus taisykliu biggrin.gif

QUOTE(cami @ 2008 09 04, 18:14)
o siaube!!! kosmaras, as kaip tik ketinau siandie4n prisiklijuot tuos lapus ir is darbo jau vaziuot su jais. bet kazkaip noras praejo... nors vis viena reikes anksciau ar veliau.. ziuresim kaip cia bus...

nu tie malaletkos tai... apsjaut tokius schmoll.gif ... nu bet ka su tais vargsais vaikais. neipruseliai ir tiek. dar vieni, kuriem klevo lapas - pasityciojimas. gal net patys vairuotojukai neturi 2 metu stazo.. ka gali zinoti, ir aisku lapuku nesiklijuotu, juk NE LYYYYGIS

QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 19:04)

ech, jauciu nelabai mes daug matysim tu zenkliuku.. O juk laikanciu kasmet proccentai kyla. kodel? nesidedam, nes MOKAM vaziuoti... na, kiekvieno valia ax.gif as vaziuosiu lapu ir man dzin.
Atsakyti
as tai to lapo nesiklijauju,nesamone,na gal ir reikia kazkam,kas tikrai jaucia kad nelabai dar gerai vairuoja,as kai issilaikiau tai su 90zenklu vazinejau koki menesi,bet dbr man jo nereikia ir tik zmones juokinciau,nes vairuoju kiekviena diena,mieste,per kamscius ir vairuoti manau tikrai moku,na gal ne tobulai bet tikrai neblogai.

niu žinot ką, jau net juokas nebeima iš tokių kalbų blink.gif tai gal ir teisių nereikėjo laikytis, nes gi tai juokinga.. sorry, bet va toks požiūris į taisykles ir pan. toli nenuveža mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 18:04)

drinks_cheers.gif teisingai vovere friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 04, 20:37)
niu žinot ką, jau net juokas nebeima iš tokių kalbų blink.gif tai gal ir teisių nereikėjo laikytis, nes gi tai juokinga.. sorry, bet va toks požiūris į taisykles ir pan. toli nenuveža mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif teisingai vovere friends.gif

niu zinoti, tikrai gaila, bet daug kas taip mano.. kad as moku, man nebereikia ir pan. ... schmoll.gif neturetu taip buti juk...
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 04, 18:05)

Tokia mano nuomonė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 04, 20:37)
Papildyta:

va va drinks_cheers.gif ta paty norejau parasyt, kad toks poziuris toli nenuveza blink.gif

jo, vovere, ysivaizduoju kaip prisinervinai per tuos malalietkas....as tai va ir bijau kad tik tokiu nesutikt nes labai jau jautriai y viska reaguoju....zinau tik tiek kad tokiem uzuojauta pareiksciau console.gif
Atsakyti