Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

o as siandien vilniuj savo kieme pirma kart susiduriau su "zaliaja"vairuotoja lotuliukas.gif man tai labai simpatiskai atrodo- tikrai kaip koks gamtos myletojas atrodo vaziuotu thumbup.gif super, as labai draugiskai i lapuotuosius reaguosiu ax.gif
o siandien isvis pavyzdinga vairuotoja buvau, praleidinejau is salutiniu ir t.t. net tris kartus sulaukiau padeku tongue.gif taip sirdi pagloste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 21:33)
o as siandien vilniuj savo kieme pirma kart susiduriau su "zaliaja"vairuotoja lotuliukas.gif  man tai labai simpatiskai atrodo- tikrai kaip koks gamtos myletojas atrodo vaziuotu thumbup.gif  super, as labai draugiskai i lapuotuosius reaguosiu ax.gif
o siandien isvis pavyzdinga vairuotoja buvau, praleidinejau is salutiniu ir t.t. net tris kartus sulaukiau padeku tongue.gif  taip sirdi pagloste blush2.gif

daugiau tokiu atsirastu bigsmile.gif p.s. mane vakar einant i autobusu stoti moteriske su 70 zenklu praleido per pereja 4u.gif o ten nieeeekas dazniausiai nepraleidzia, nes po viena vaiksciojama per pereja biggrin.gif is tikro buvau pesciosios vietoj ir galvoju: as irgi stengsiuos praleidineti piesciuosius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 21:33)
o as siandien vilniuj savo kieme pirma kart susiduriau su "zaliaja"vairuotoja lotuliukas.gif  man tai labai simpatiskai atrodo- tikrai kaip koks gamtos myletojas atrodo vaziuotu thumbup.gif  super, as labai draugiskai i lapuotuosius reaguosiu ax.gif
o siandien isvis pavyzdinga vairuotoja buvau, praleidinejau is salutiniu ir t.t. net tris kartus sulaukiau padeku tongue.gif  taip sirdi pagloste blush2.gif

'labai geras jausmas kai kitas vairuotojas padekoja kai pvz praleidziu ar pan..tai galeciau visus praleidineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazin ar musu daugiabuciu kaimyneliai filmuoja tokius dalykelius kiemuose??? lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...feature=related

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
merginos pasakykite kur tų klevo lapų galima nusipirkti g.gif niekur dar nemačiau o sako kad baudos gresia už neturėjimą šio ženklo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 22:19)
Kazin ar   musu daugiabuciu kaimyneliai filmuoja tokius dalykelius kiemuose???  lotuliukas.gif

ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

pas tevus kieme yra kaimynas kuris megsta sedeti masinoje ir stebeti kitus g.gif gal ir gerai...karta taip mb perspejo kad moteriske ivaziavo i musu masiniuka ax.gif

Rituxx,matau is vilniaus esi, tai klevo lapu gali rasti jeruzaleje prie "iki" kur geltoni kioskai stovi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 04 rugsėjo 2008 - 20:30
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 22:19)
Kazin ar  musu daugiabuciu kaimyneliai filmuoja tokius dalykelius kiemuose???  lotuliukas.gif

ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

kad pas mane kieme taip erdvu butu ax.gif ir dar su tokiu mazu masiniuku sitiek kankinos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 04, 21:28)
pas tevus kieme yra kaimynas kuris megsta sedeti masinoje ir stebeti kitus  g.gif gal ir gerai...karta taip mb perspejo kad moteriske ivaziavo i musu masiniuka ax.gif

Rituxx,matau is vilniaus esi, tai klevo lapu gali rasti jeruzaleje prie "iki" kur geltoni kioskai stovi 4u.gif

ale kad jaruzalėje gal jau kokį šimtą metų nesu buvusi doh.gif reiks apsidairyti gal degalinėse arba regitroje g.gif bet nesąmonė man tie lapai iš priekio ir galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 09 04, 22:41)
ale kad jaruzalėje gal jau kokį šimtą metų nesu buvusi  doh.gif reiks apsidairyti gal degalinėse arba regitroje  g.gif bet nesąmonė man tie lapai iš priekio ir galo  doh.gif

cia kad siauruose kiemuose prasilenkiant is priekio zinotum su kuo reikala turi lotuliukas.gif tikrai iskart i akis krenta- bet manau kad seni vairuotojai net nezinos ka tas lapas reiskia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 22:47)
cia kad siauruose kiemuose prasilenkiant is priekio zinotum su kuo reikala turi lotuliukas.gif  tikrai iskart i akis krenta- bet manau kad seni vairuotojai net nezinos ka tas lapas reiskia tongue.gif

na, as jau susiduriau su tuo.. tikrai vyyyresni nezino biggrin.gif tie, kurie savo tarpe naujokeliu neturi (nepazista) ir nelabai domisi naujovem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 09 04, 22:41)
ale kad jaruzalėje gal jau kokį šimtą metų nesu buvusi  doh.gif reiks apsidairyti gal degalinėse arba regitroje  g.gif bet nesąmonė man tie lapai iš priekio ir galo  doh.gif

gera proga apsilankyt butu biggrin.gif mirksiukas.gif as prieky mazesni zenkliuka turiu ( nestandartini ) , negaliu ramiai vairuot kai priekinis stiklas apklijuotas dideliais lapais ( kai su teciu mokiausi vairuoti ant priekinio stiklo uzdedavom didele M raide) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 22:50)
na, as jau susiduriau su tuo.. tikrai vyyyresni nezino  biggrin.gif  tie, kurie savo tarpe naujokeliu neturi (nepazista) ir nelabai domisi naujovem  biggrin.gif

tai jau tikrai biggrin.gif siandien draugus apsvieciau apie zalius klevo lapus ir siaip KET pakeitimus doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=JIoR-eknCcg

pasirodo ir lietuviai filmuoja bash.gif blink.gif cia vilniuje , 2006 ... joooo.. bijosiu parkavimosi mieste ... o jeeeei
Atsakyti