Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

tai va, kad tas klevas gražu ir visa kita, bet nebenusipieši jo kaip '90' ar '70' irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 09:16)
tai va, kad tas klevas gražu ir visa kita, bet nebenusipieši jo kaip '90' ar '70' irnesakyk.gif

as mazesni atsispauzdinau ant priekinio stiklo,kaip manot gali bausti kad ne tokio dydzio? gale tai koki reik uzsiklijavau blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 09:16)

a kas cia yra nusipiesti?
viens du ir viskas mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Galima tikra klevo lapa uzsiklijuoti ant 15x15 kol dar zali... ax.gif
originalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 05, 09:57)
originalu rolleyes.gif

lotuliukas.gif nu originalu,ytariu atsiras pas mus gudruciu kurie gal taip ir padarysi "ant bairio " doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(kvyka @ 2008 09 05, 00:27)

Kad mokyklose neismoko realiom salygom, cia tai fakatas.. ismokoo kaip pagal linijas. Kieme liniju nera ir stovi ne bordiuriukai, ir vietos maziau ir dar daug ir... zodziu galvos skausmas bus  g.gif

zinau viena mokykla kur parkuotis reikia tarp masinu bigsmile.gif kai gaminu valgyt daznai paziuriu kaip besimokantys parkuojasi ( "sergu"uz juos bo zinau kaip tai sudetinga lotuliukas.gif ) . ta vairavimo mokykla yra salia parduotuves ir kaip ir atskiros savo aiksteles ( na kur masinas palikt) neturi, tai besimokantys visuomet turi priparkuoti masina tarp kitu masinu, manau siokia tokia praktika jau turi ir nebebus taip baisu realiai parkuotis. smile.gif mane instruktorius tai sonu tarp masinu mokindavo parkuotis, jau vaziuojant is aiksteles y garaza uzmatydawo kur laisva tarpa tarp masinu ir liepdavo prisiparkuoti, tai dabar vieninteliu soniniu parakvimusi drasiai parkuojuos ir nebijau smile.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 05, 10:19)
as mazesni atsispauzdinau ant priekinio stiklo,kaip manot gali bausti kad ne tokio dydzio? gale tai koki reik uzsiklijavau blush2.gif  g.gif

pas mane ir ant priekio mazesnis o gale toks koks turi buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 05, 09:57)
originalu rolleyes.gif

aha, man bendradarbe "dovanu" atnese tikra klevo lapa - oj visi cia pas mus juokesi laugh.gif laugh.gif
o tikrojo zenklo kol kas neturiu... nors per sia savaite dar ne vienos masinos su klevu nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
as kaune jau daug klevinuku matau bigsmile.gif
ir siandien draugems prispausdinau jau kurios dar neturejo ax.gif
Atsakyti
O man sian kaip nepasiseke doh.gif nuvaziavau as is Zirmunu to klevo lapo i Jeruzale,ogi pasiziuriu,kad pinigines neturiu,kurioje ir visi dokumentai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 05, 10:29)
O man sian kaip nepasiseke doh.gif nuvaziavau as is Zirmunu to klevo lapo i Jeruzale,ogi pasiziuriu,kad pinigines neturiu,kurioje ir visi dokumentai blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif doh.gif nu joo... mums vakar buvo panasei,draugai sako atvaziuokit i sveciu nu ka mes uz kauno nuvaziavom ,pasibuvom vakare jau velokai vaziuojam namo,jau kaune vyras sako o kur mano tase? g.gif lotuliukas.gif be jokiu dokumentu gryzom mano mazius mano tase iskrauste palikau pinigine savo,masinos T.A. ten buvo blink.gif nu zodziu doh.gif dar vaziuojam mentai vos nesustabde nezinau ka butume dare doh.gif nu zodziu ekstremaliai taip pavazinejom,o sende vyrui teko su mano klevais apklijuota masina i darba vaziuot be jokiu dokumentu nes tasei rakteliai kitos masinos.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 05, 10:35)
lotuliukas.gif  doh.gif  nu joo... mums vakar buvo panasei,draugai sako atvaziuokit i sveciu nu ka mes uz kauno nuvaziavom ,pasibuvom vakare jau velokai vaziuojam namo,jau kaune vyras sako o kur mano tase? g.gif  lotuliukas.gif  be jokiu dokumentu gryzom mano mazius mano tase iskrauste palikau pinigine savo,masinos T.A. ten buvo blink.gif  nu zodziu doh.gif  dar vaziuojam mentai vos nesustabde nezinau ka butume dare doh.gif  nu zodziu ekstremaliai taip pavazinejom,o sende vyrui teko su mano klevais apklijuota masina i darba vaziuot be jokiu dokumentu nes tasei rakteliai kitos masinos.... lotuliukas.gif

Turėtų nieko nebūti. Jie per raciją patikrina ar mašina nevogta, ar vairuotojas turi teises ir kt. Gali įspėti, bet nemanau, kad baudą skirtų.
Mes tai kartą ne tos mašinos dokumentus parodėm, bet nieko nesakė, matyt net nepažiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 05, 11:30)
Turėtų nieko nebūti. Jie per raciją patikrina ar mašina nevogta, ar vairuotojas turi teises ir kt. Gali įspėti, bet nemanau, kad baudą skirtų.
Mes tai kartą ne tos mašinos dokumentus parodėm, bet nieko nesakė, matyt net nepažiūrėjo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip jie ten ir ziuri lotuliukas.gif svarbu turi ka rodyt thumbup.gif
Atsakyti