Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vitulka @ 2008 09 07, 12:19)
šian mašina manooooo  biggrin.gif
į darbą, iš darbo nereiks su autiku važiuot, vis dėl to kartais mašina yra gėėėris  thumbup.gif

jooo,o as turiu masina bet nesumastau kur cia man reiketu nuvaziuot doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 07, 03:00)

Taigi, jei ką, neklauskit niekas Klaipėdoj, kur uostas, nes tai - pusė Klaipėdos, bet gal visai ne ta, kurios ieškot biggrin.gif

matai kaip biggrin.gif reiks turet omeny nors neteko klausti zmoniu kaip nuvaziuot iki perkelos , radom patys seip ne taip, bet va ateity zinosim kad uostas tai mazdaug puse klaipedos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
senai nebuvau užsukus į šią temą, tai kol viską perskaičiau doh.gif biggrin.gif bigsmile.gif
tiesa, klevukų dar neturiu, savo mieste irgi nė vieno nemačiau "apsiklevinusio" vairuotojo g.gif bet ryt Kaune ieškosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 09 07, 13:04)
senai nebuvau užsukus į šią temą, tai kol viską perskaičiau  doh.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
tiesa, klevukų dar neturiu, savo mieste irgi nė vieno nemačiau "apsiklevinusio" vairuotojo  g.gif bet ryt Kaune ieškosiu  thumbup.gif

as vazineju Kaune "pasipuosus" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 07, 13:07)
as vazineju Kaune "pasipuosus" biggrin.gif  doh.gif

šiaip aš irgi jau noriu pasipuošt kuo greičiau ir ramiai važinėt ax.gif

beje, merginos, gal žinote, kur pigiau magelius galima įsigyti? man jau tyla mašinoj įgrįso, o turiu tik gamyklinį kasetinį mašinoj, kuris, deja, užblokuotas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 09 07, 13:11)
šiaip aš irgi jau noriu pasipuošt kuo greičiau ir ramiai važinėt  ax.gif

beje, merginos, gal žinote, kur pigiau magelius galima įsigyti? man jau tyla mašinoj įgrįso, o turiu tik gamyklinį kasetinį mašinoj, kuris, deja, užblokuotas  blush2.gif

as irgi tik gamyklini turiu,ten kazkokio daikto truksta tai vyras sake sutvarkys,man kol kas ir radijuskos uzteks blush2.gif
Atsakyti
dar tiesa, gal kas paaiškintų, kaip man tą gamyklinį išimt reiks? blush2.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane gamylinio nėr, man labiau padėtų paaišinimas, kaip įdėt naują, ar bet kokie tinka (dydžiu, ta prasme, visi vienodi?), ar sudėtinga ten jį pajungt ar viens du ir viskas. Kadangi niekaip nerandu laiko ieškot atsakymų į tuos klausimus, tai padariau išvadą,, kad nelabai man to magiuko reik ir važinėju be jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 07, 14:52)
Kadangi pas mane gamylinio nėr, man labiau padėtų paaišinimas, kaip įdėt naują, ar bet kokie tinka (dydžiu, ta prasme, visi vienodi?), ar sudėtinga ten jį pajungt ar viens du ir viskas.  Kadangi niekaip nerandu laiko ieškot atsakymų į tuos klausimus, tai padariau išvadą,, kad nelabai man to magiuko reik ir važinėju be jo doh.gif

Labas vakaras,

Parsiradome pagaliau namo iš anytos sodo, o karštis nepakeliamas. O dabar jau ir lietutis nulijo, atgaiva dūšiai.
Aš magiuką pirkau "Topo centre", nuvežiau pas elektriką, jis įstatė ir sujungė, o taip tap pajungė ir anteną, nes pas mane nebuvo.
Atsakyti
As jau lapuotoji,sian uzsiklijavau abu biggrin.gif
beje sian maciau viena lapuotoja,bet su azuolo lapu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 07, 22:26)
As jau lapuotoji,sian uzsiklijavau abu  biggrin.gif
beje sian maciau viena lapuotoja,bet su azuolo lapu blink.gif  lotuliukas.gif

as dabar taip misliju, tas azuolo lapas tok banguotais krasteliai ane? doh.gif nes nu trenk per galva, nepamenu kaip jie atrodo, nors esu kaimo vaikas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 07, 22:26)
As jau lapuotoji,sian uzsiklijavau abu  biggrin.gif
beje sian maciau viena lapuotoja,bet su azuolo lapu blink.gif  lotuliukas.gif

tai turbut vairuotoja pazodziui suprato ta "klewo lapa"bet nelabai skiria azuola nuo klewo lotuliukas.gif arba megsta papokstaut thumbup.gif
Atsakyti