Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(kvyka @ 2008 09 07, 20:30)
as dabar taip misliju, tas azuolo lapas tok banguotais krasteliai ane?  doh.gif  nes nu trenk per galva, nepamenu kaip jie atrodo, nors esu kaimo vaikas  doh.gif  lotuliukas.gif

taip,toks 4u.gif
QUOTE(wikne @ 2008 09 07, 20:34)
tai turbut vairuotoja pazodziui suprato ta "klewo lapa"bet nelabai skiria azuola nuo klewo  lotuliukas.gif arba megsta papokstaut thumbup.gif

bet ten lipdukas buvo toks panasus kaip ir musu,bet tikrai azuolo lapas,idomu is kur gavo toki g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 09 07, 22:49)
taip,toks 4u.gif

bet ten lipdukas buvo toks panasus kaip ir musu,bet tikrai azuolo lapas,idomu is kur gavo toki g.gif  lotuliukas.gif

che che, butu prikolas, kad sustabdo ir sako neturit zenklo, tai bauda... o vairuotoja (-as) nesupranta, nes juk TURI LAPA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisifantazavau ne i tema... tik juokas sueme... O gal pasigamino ta lapa? biggrin.gif tik sumaise ir ne ta lapa atsirpintino...
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 07, 22:52)
... O gal pasigamino ta lapa?  biggrin.gif  tik sumaise ir ne ta lapa atsirpintino...

ir as taip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Nu as tai buciau visai ne pro sali kanapes lapa "ant prikolo" uzsilipinti lotuliukas.gif Ir vat taip kokia balandzio 1-aja islekt policijos paerzint lotuliukas.gif dar vandenuko i alaus bonke prisipylus pagurksnot prie to pacio...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 07, 23:18)
Nu as tai buciau visai ne pro sali kanapes lapa "ant prikolo" uzsilipinti lotuliukas.gif Ir vat taip kokia balandzio 1-aja islekt policijos paerzint lotuliukas.gif dar vandenuko i alaus bonke prisipylus pagurksnot prie to pacio...

balandzio 1 butu thumbup.gif , jei ir pareigunai butu balandiskai nusiteike group.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 07, 18:58)
Aš magiuką pirkau "Topo centre", nuvežiau pas elektriką, jis įstatė ir sujungė, o taip tap pajungė ir anteną, nes pas mane nebuvo.

Ane..., o kiek elektriko paslauga kainavo, jei ne paslaptis? ax.gif

O iš anytos sodo tu vairavai?
Aš tai, su SB važiuoju, tai jo mašina ir niekad nevairuoju. Mėgaujuosi šiaip važiavimu, dairausi ir aišinu, ką MB padarė ne pagal taisykles. Juokais, žinoma. Pvz.: garsiai pastebiu, kad už stop linijos jau išsikišo, kad jau geltona buvo, kai į sankrįžą išvažiavo, o mes juk niekur neskubam, kad tegu praleidžia nabagą mokinuką iš šalutinio lotuliukas.gif O ans garsiai dūsauja (igri juokais), kaip gera buvo, kai aš nevairavau biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 09 07, 22:18)

doh.gif lotuliukas.gif

Vakar Su MB juokėmės iki nukritimo: Važiuojam, jau tamsu, gatvė tuščia tokia, tylu. Žiūrim policija pakelėj greituolius gaudo. Mes neskubam, šliaužiam pro juos ir kai tik susilyginam, iš jų pusės taip netikėtai tylą sudrasko šaižus ,,au au au" doh.gif Iš kur ten tas šunytis atsirado doh.gif , net mentai krūptelėjo lotuliukas.gif . O MB vos stabdžių neužgulė, kad sustot patikrinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 08 rugsėjo 2008 - 00:14
QUOTE(Atogrąža @ 2008 09 08, 01:09)
Ane..., o kiek elektriko paslauga kainavo, jei ne paslaptis? ax.gif
O iš anytos sodo tu vairavai?

Labas rytas,

Elektriko paslaugos kainavo apie 60 Lt. mirksiukas.gif O vairuoju šeimoje aš viena, tai pasirinkimo kito nėra. Ir nuvežu, ir parvežu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 08, 07:36)
Labas rytas,

Elektriko paslaugos kainavo apie 60 Lt. mirksiukas.gif  O vairuoju šeimoje aš viena, tai pasirinkimo kito nėra. Ir nuvežu, ir parvežu.  ax.gif

aš vos ne visoj giminėj viena vairuotoja, tai pradedu suprast koks sunkus taxistų darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 08, 08:18)
aš vos ne visoj giminėj viena vairuotoja, tai pradedu suprast koks sunkus taxistų darbas doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , kartais užkinsa iki negalėjimo blush2.gif
Atsakyti
po savaitgalio bandymu paraliuoti supykau
ir mastau-kodel nedaro posiukiu rodymo/nerodymo reidu gun_rifle.gif gun_bandana.gif bash.gif
(kaip tatai dirzu, alkoholio...)
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 08, 08:46)
po savaitgalio bandymu paraliuoti supykau
ir mastau-kodel nedaro posiukiu rodymo/nerodymo reidu gun_rifle.gif  gun_bandana.gif  bash.gif
(kaip tatai dirzu, alkoholio...)

Tikrai labai būtų naudingas reidas. drinks_cheers.gif O tai važiuoji ir dar turi mastyti, suksis priešais važiuojantis ar ne g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 08 rugsėjo 2008 - 07:57
Cia zinokit ne vairuotoju kalte, kad nerodo posukiu. Masinos labai suprastejo, ypac naujos. Nusiperki zmogus, sumoki kruva pinigu, o va masina su defektu - posukiai neveikia doh.gif Uzjaust juos reiketu, o ne smerkt lotuliukas.gif
Atsakyti