Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 17:38)
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas  ax.gif  štai tokis virtuvinis komplektas

stulbinanciai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikančius žodžius 4u.gif Iš tikro Mikaf teisi, stalą dažiau,kai jau visi sumigdavo,nes dieną turiu du pagalbininkus,kurie aplink su teptukais laksto hihihi.gif Su lakavimu tai irgi ne pagal taisykles,naktį nudažau,ryte valgom,o kitą vakarą vėl lakuoju doh.gif Nu,žodžiu,nežinau,rimtai sergu dekupažu.Pirmas rūpestėlis ryte eit žiūrėt,kaip stalas atrodo,kaip išdžiūvo ir t.t. doh.gif
Atsakyti
aš gegužio žiedai, aš sergu dekupažu lotuliukas.gif

lasheli, saunuole, man jau jėgų nebelieka, kai pagalbininkės užmiega, tai sėdžiu svajoju. savaitgalį kiek sodyboj daugiau pasiseka...

bet va šį kart prisidirbau... dažai kažkaip netolygiai pasiskirstė dryžiais. čia dar neužbaigtas variantas. bet norėjau pasitarti, iš naujo daryti ar bandyti taisyti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzio ziedai: 09 rugsėjo 2008 - 09:01
o šiaip menki pastebėjimai. dabar dekupažas ant bangos, tai jau net kiek koktu darosi. ir, kaip jau kažkas minėjo bile kokiais darbais pati technika nuvertinama...
jau net darželyje kabo skelbimas kviečiantis į dekupažo kursus...
iš kitos pusės tai tikrai smagi veikla, ir... turiu pripažinti šiuo gyvenimo laikotarpiu (mažumėle esu užgrūzinta sėdėjimo namie su vaikais) man yra smagiau ne pats rezultatas bet pati veikla - dažyti, kažką daryti, laukti, tikėtis, gauti arba negauti norimo rezultato... kaip meditacija, kaip būdas nors trumpam atsijungti nuo kasdienybės rutinos.
todėl ir su draugėm rengiami dekupažo vakarai - labai smagus laiko praleidimo būdas, lai ir negauannat didesnės meninės vertės objektų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 16:38)
Nusibodau aš jums jau su tom aguonom,bet čia jau paskutinis kartas  ax.gif  štai tokis virtuvinis komplektas

bigsmile.gif oho... kike laiko vargai?
Saunuole!
Atsakyti
jei jau cia lauota tada biski pasveiti ir ant virsaus seseliuoji pasidarytais dazais ir viskas. Cia manu greit galima bedas ispresti. Nu bet as be patarimu negaliu niekaip todel kad man atrodo: gelyte sitame reikale jauciasi labai vienisa ir mazute, todel reiktu dar vienos ant virsutines dalies stalelio ir sone lygtai matau kad galima butu fragmenta uzdeti... As nesu uz perkrovima detalemis bet cia rimtai kazko truksta. Del dazymo kokybes prisikabinciau prie krupstumo, svarumo, o jeigu norisi isgauti kazkoki netolygu dazyma gal reiktu vietomis pasveisti, padaryti ja tarytum apsitrynusia nuo laiko... Nu cia tik mano pamastymai... Dar seseliuojant isnaujo reiktu graziau priarteti iki gelytes nes dabar ji gaunas daug sviesesniame blyne nei visas fonas toliau. Spalva reiktu daryti iskart viena o ne per kelis kartus nes jauciu kad maisant neatitaikei atspalviu ir gavos lopais... NU ZODZIU TRUPUTI PATIRTIES, TRUPUTI KANTRYBES, TRUPUTI KRUOPSTUMO IR GAUSIS GRAZI SPINTELE smile.gif SEKMES
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 09 09, 10:15)
.

tai tikrai smagi veikla, ir... turiu pripažinti man yra smagiau ne pats rezultatas bet pati veikla - dažyti, kažką daryti, laukti, tikėtis, gauti arba negauti norimo rezultato... kaip meditacija, kaip būdas nors trumpam atsijungti nuo kasdienybės rutinos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 09 08, 18:38)
user posted image
Kantrybės ir kruopštumo pritrūkau,bet geriau nei buvo...

Grazu 4u.gif O kiek kartu lakavai? Nes as vakar uzbaigiau savo 5 naktu darbeli-spintute, ir nezinau kiek kartu ja lakuoti blush2.gif geda bet lakuoti man nelabai patinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 09 09, 11:44)
jei jau cia lauota tada biski pasveiti ir ant virsaus seseliuoji pasidarytais dazais ir viskas. Cia manu greit galima bedas ispresti. Nu bet as be patarimu negaliu niekaip todel kad man atrodo: gelyte sitame reikale jauciasi labai vienisa ir mazute, todel reiktu dar vienos ant virsutines dalies stalelio ir sone lygtai matau kad galima butu fragmenta uzdeti... As nesu uz perkrovima detalemis bet cia rimtai kazko truksta. Del dazymo kokybes prisikabinciau prie krupstumo, svarumo, o jeigu norisi isgauti kazkoki netolygu dazyma gal reiktu vietomis pasveisti, padaryti ja tarytum apsitrynusia nuo laiko... Nu cia tik mano pamastymai... Dar seseliuojant isnaujo reiktu graziau priarteti iki gelytes nes dabar ji gaunas daug sviesesniame blyne nei visas fonas toliau. Spalva reiktu daryti iskart viena o ne per kelis kartus nes jauciu kad maisant neatitaikei atspalviu ir gavos lopais... NU ZODZIU TRUPUTI PATIRTIES, TRUPUTI KANTRYBES, TRUPUTI KRUOPSTUMO IR GAUSIS GRAZI SPINTELE smile.gif SEKMES

ačiū. labai daug tiesos.
Atsakyti
Nu as negaliu nepasisakius biggrin.gif
Lasheli,labai tave suprantu ,mano vaikai tokio pat amziaus ir puikiai zinau kaip norisi kazkaip save realizuoti ir tuo paciu buti dvieju pypliu mama .Na,bet tu toki didziuli darba padarei blink.gif ,saunuole -tai cia butu pats paprasciausias apibudinimas irnesakyk.gif mirksiukas.gif Taigi ,taip ir toliau drinks_cheers.gif As pati dar zalias grybas sitam mene mirksiukas.gif ,todel trukumu niekad nematau ,o gal nenoriu matyti mirksiukas.gif ,juk kiekvienos darbas unikalus ir kiekviena daro taip kaip jai grazu ,juk butu neidomu jei visos turetumeme vienoda skoni,taisykles,nuotaikas...
group.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 09 09, 10:15)
o šiaip menki pastebėjimai. dabar dekupažas ant bangos, tai jau net kiek koktu darosi. ir, kaip jau kažkas minėjo bile kokiais darbais pati technika nuvertinama...
jau net darželyje kabo skelbimas kviečiantis į dekupažo kursus...
iš kitos pusės tai tikrai smagi veikla, ir... turiu pripažinti šiuo gyvenimo laikotarpiu (mažumėle esu užgrūzinta sėdėjimo namie su vaikais) man yra smagiau ne pats rezultatas bet pati veikla - dažyti, kažką daryti, laukti, tikėtis, gauti arba negauti norimo rezultato... kaip meditacija, kaip būdas nors trumpam atsijungti nuo kasdienybės rutinos.
todėl ir su draugėm rengiami dekupažo vakarai - labai smagus laiko praleidimo būdas, lai ir negauannat didesnės meninės vertės objektų.

user posted image

O šitą plastmasinį vazonelį pati dažei ar toki pirkai ? Jei dažei tai kokias dažais paprastais staybinias ar akriliniais ?
Atsakyti
geguzio ziedai, labai zaismingi darbeliai thumb_yello.gif
na o cia mano naujausi darbai:
http://public.fotki....-/dscf7421.html
http://public.fotki....-/dscf7418.html
Atsakyti