Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

QUOTE(mylimuke @ 2008 09 22, 19:09)
Man išvis keista, kodėl bet kokiu menkiausiu atveju yra siūlomi vaistai  g.gif  Kaip gerai, kad mūsų gydytojas ne iš tokių, ir šiaip labai dažnai pasiūlo alternatyvą  blush2.gif  Kad ir užklausiu apie kokius vaistus, vitaminus, jis dažniausiai ne juos pakomentuoja, o papasakoja, ką galima daryti vietoj to, tik natūraliai, kad nefarširuot vaiko chemija  g.gif

drinks_cheers.gif mums irgi nepuola siulyti is karto vaistuku,nors sergame retai ir ne karto nesiule kazkokiu raminamuju doh.gif
Atsakyti
pasidalinkite patarimais, ką siūlo jūsų gydytojai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 09 23, 09:04)
pasidalinkite patarimais, ką siūlo jūsų gydytojai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

mano gydytojai nieko nesiūlo biggrin.gif

bet pati duodu vakarais mėtų ar melisų arbatos, arba kartu verdant kompotą įmetu mėtų lapų. g.gif
Atsakyti
Musu jokiu vaistu nesiulina, nei cheminiu , nei homeopatiniu. Liepia grudintis, pasortuot, daug lauke but, vaisiu, naturaliu sulciu. Kol kas i darza be pertrauku einam, ziuresim kaip toliau smile.gif
Atsakyti
na aš irgi grūdinu nuo gimimo, duodu lapelių vaistažolinių, sakau, ji visai nesirgo beveik pas mane, o dabar tai matau, stresas jai. Vakar ėjom pasivaikščioti, einam tuo keliu link darželio, o ji jau graudinasi doh.gif Nors tikrai nėra bijanti žmonių, su vaikais labai mėgsta bendrauti, visi sakė, jau problemų nebus darže, prišnekėjo doh.gif Na bet tikiuosi adaptuosis ir bus gerai jai ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 09 23, 10:49)
na aš irgi grūdinu nuo gimimo, duodu lapelių vaistažolinių, sakau, ji visai nesirgo beveik pas mane, o dabar tai matau, stresas jai. Vakar ėjom pasivaikščioti, einam tuo keliu link darželio, o ji jau graudinasi  doh.gif  Nors tikrai nėra bijanti žmonių, su vaikais labai mėgsta bendrauti, visi sakė, jau problemų nebus darže, prišnekėjo  doh.gif Na bet tikiuosi adaptuosis ir bus gerai jai ten  rolleyes.gif

kaip sunku tuos vaikus nuspet. AS maniau kad su maniskiu bus labai daug problemu, nes jis bijojo vaiku. Nebuvo asaru ne viena diena, kasdien eina noriai, rodo pirstu sako lialia ten.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 09 23, 09:04)
pasidalinkite patarimais, ką siūlo jūsų gydytojai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Mūsiškis dažniausiai siūlo įvairius vitaminus pakeisti daržovėms, vaisiais, uogom ir kitais naudingais produktais. Buvimu gryname ore. Visa kita pasidomėjau pati.

QUOTE(Cili @ 2008 09 23, 10:49)
na aš irgi grūdinu nuo gimimo, duodu lapelių vaistažolinių, sakau, ji visai nesirgo beveik pas mane, o dabar tai matau, stresas jai. Vakar ėjom pasivaikščioti, einam tuo keliu link darželio, o ji jau graudinasi  doh.gif  Nors tikrai nėra bijanti žmonių, su vaikais labai mėgsta bendrauti, visi sakė, jau problemų nebus darže, prišnekėjo  doh.gif Na bet tikiuosi adaptuosis ir bus gerai jai ten  rolleyes.gif

Maniškė irgi jau pusiaukelėj atpažįsta, kur važiuojam/einam biggrin.gif Bet tai ir būna toks zirzimas iki tol, kol persirengiam ir patenka auklėtojai į rankas. Tada ramu biggrin.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...php?id=18592792 smile.gif
Atsakyti
Mano sunus siandien parode akivaizdziai, kad jam darzelyje geriau doh.gif Atidariau duris, o tas paeme ir nuejo zaisti, man net ate neparode... doh.gif Dabar svarbu, kad nesirgtu... g.gif
Atsakyti
o mes to prakeikto snarglio niekaip neatsikratom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 09 29, 12:30)
o mes to prakeikto snarglio niekaip neatsikratom  doh.gif

Kajus, kai is ryto atsikelia, visada buna nosis uzsikimsus doh.gif Bet garais kvepuojam, masaziuka darau ir meldziuosi, kad viskas nosyteje ir pasiliktu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 29, 10:47)
Kajus, kai is ryto atsikelia, visada buna nosis uzsikimsus doh.gif Bet garais kvepuojam, masaziuka darau ir meldziuosi, kad viskas nosyteje ir pasiliktu. unsure.gif

nepasiliko pas mus nosi verysad.gif kosejam truputi, bet jau slapiai, daviau brontexo, visa savaitgali pagirdziau, tai pramuse unsure.gif tikesimes viskas suitvarkys, sia savaite pas gyd pabandysiu pakliuti g.gif
Atsakyti