Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

QUOTE(negriuke @ 2008 09 29, 12:47)
Kajus, kai is ryto atsikelia, visada buna nosis uzsikimsus doh.gif Bet garais kvepuojam, masaziuka darau ir meldziuosi, kad viskas nosyteje ir pasiliktu. unsure.gif

Maniškiui praitą žiemą nuo slogos ir beprsidedančio kosulio labai Resorbanas padėdavo... tepdavau prieš kiekvieną miegą padus, nugarą ir krūtinę...ir naktį prakvėpuodavo lengviau, nosis nesikišdavo ir šiaip kažkaip (tfu tfu tfu) jokia rimtesnė liga neprikibdavo...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 29, 11:55)
Maniškiui praitą žiemą nuo slogos ir beprsidedančio kosulio labai Resorbanas padėdavo... tepdavau prieš kiekvieną miegą padus, nugarą ir krūtinę...ir naktį prakvėpuodavo lengviau, nosis nesikišdavo ir šiaip kažkaip (tfu tfu tfu) jokia rimtesnė liga neprikibdavo...

gerai kad perskaiciau jusu posta, butinai siandien vakare taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
Mum pernai buvo beprotiskos slogos trukdavo 1-2men, bet LOR isaiskino kad cia mano per didelio rupestingumo deka taip atsitikdavo. Zodziu vaikutis auga ir kai gauna nauju bakteriju organizmas atitinkamai sureaguoja. Visam organizme gaunasi dizbakterioze - sloga, viduriavimas, siek tiek pakyla temperatura. Tas pats atsitinka kai dygsta dantukai, burnoje keiciasi mikroflora, vel ta pati dizbakterioze. As kol nezinojau duodavau viska is eiles- garinimas, rezorbanas, vibrocilis, umcaloras, ephorbium compozitum, sinupret ir ko tik neisbandziau. Pasirodo visi vaistai taip pat yra nauji vaikiuko nosytei ir taip organizmas prie ju pratinasi. Todel gavau nurodyma kad nubegus snargliukui nosi daznai plauciau juros vandeniu, netgi negalima snargliatraukio kisti nes jis taip pat pazeidzia gleivine, reikia leisti patiem snargliukam isbegti, issiciaudeti vaikui, issivalyti nosytei. Po apsilankymo pas lor pati nurimau ir i sloga nustojau ziuret kaip i tautos priesa. Dabar snargliukas nubega tik tada kai dygsta dantukas. Pamirsau parasyt kad tuo paciu lor is gleiviu istyre alergenus ir bakterijas. Del to esu rami jog neturim jokios alergijos. O ir menesiniu slogu 3*tfu neliko.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 29, 12:47)
Kajus, kai is ryto atsikelia, visada buna nosis uzsikimsus doh.gif Bet garais kvepuojam, masaziuka darau ir meldziuosi, kad viskas nosyteje ir pasiliktu. unsure.gif

Namie gal oras per sausas g.gif

O mes jau antrą savaitę nuo ligų neišbrendam verysad.gif Savaitės gale ne tik nepagerėjo, bet ir kosulys dažnesnis, tempo vieną dieną buvo, antibiotikus išrašė, geriam, bet jokio pagerėjimo kol kas, sloga gal vos mažesnė. Nu dar taip nesirgom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 29, 21:51)
Namie gal oras per sausas  g.gif

O mes jau antrą savaitę nuo ligų neišbrendam  verysad.gif  Savaitės gale ne tik nepagerėjo, bet ir kosulys dažnesnis, tempo vieną dieną buvo, antibiotikus išrašė, geriam, bet jokio pagerėjimo kol kas, sloga gal vos mažesnė. Nu dar taip nesirgom  doh.gif

Ai, kaip gaila verysad.gif Pabandyk svelniai padauzyti ten kur plauciukai, ant sonkauliai, as visada taip darau (maciau kaip masaziste dare) ir lyg pagerejimas buna. Ai beje, sake kuo labiau vaikas verkia tuo geriau issivalo, tai as irgi parekinu ji biskuti. Viskas proto ribose lotuliukas.gif Ir jei temperaturos bus, ta diena nedaryk, nes su temperatura ir taip greitai gyja.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 09 29, 14:08)
As kol nezinojau duodavau viska is eiles- garinimas, rezorbanas, vibrocilis, umcaloras, ephorbium compozitum, sinupret ir ko tik neisbandziau. Pasirodo visi vaistai taip pat yra nauji vaikiuko nosytei ir taip organizmas prie ju pratinasi. Todel gavau nurodyma kad nubegus snargliukui nosi daznai plauciau juros vandeniu, netgi negalima snargliatraukio kisti nes jis taip pat pazeidzia gleivine, reikia leisti patiem snargliukam isbegti, issiciaudeti vaikui, issivalyti nosytei.

Na, kas per daug, irgi nesveika biggrin.gif Tiesą pasakius, jei vaikui tik vos bėganti sloga, nekemšanti nosies ir netrukdanti, aš iš viso prie jos nelendu. Mano nuomone tada net jūros vandens jokio nereikia - išbėga viskas ir taip irnesakyk.gif Vis dėlto, jei sloga pradeda trukdyti kvėpuoti ir šiaip, jaučiasi, kad prasideda (gali prasidėti) nedidelis kosuliukas, tuomet resorbanas geriausias mūsų draugas miegui biggrin.gif Bet vėlgi - naudoju jį tik tol, kol situacija pagerėja ir "damušti" jau nebetrukdančią slogą leidžiu pačiam organizmui. Mano asmenine nuomone, per didelis kišimasis į organizmo procesus nėra gerai. Aš tik bandau kiek padėti, kai matau, kad organizmui per sunku darosi biggrin.gif

O šiaip, nereikia persistengti. Su perrengimu, su pernelyg dideliu saugojimu. Maniškis paskutinis darželyje, kuriam apmaunamos pėdkelnės, paskutinis, kuriam įdedamos pirštinės, kuris apmutūriuojamas šalikais, aš niekada nešildau maisto vien todėl, kad jis ką tik buvo šaldytuve (pienas, sultys, ledai ir kt. produktai, kurie geriami/valgomi šalti), nepersistengiu su vitaminais, papildais ir kt. (tiesą pasakius, duodu vitaminų tikrai retai, trumpam pavasarį ir rudenį, jei nepamirštu doh.gif), tačiau nepaisant viso šito (surašiau šiuos dalykus vien todėl, kad tia dažniausi, dėl kurių "kraupsta" kai kurie aplinkiniai biggrin.gif), praėjusiais metais maniškis buvo tas, kuris sirgo mažiausiai (daržely). Turėjau du nedarbingumus - vieną kartą skrandukas sustreikavo, kitą kartą temperatūros truputį turėjo, tai porą dienų namie pabuvom, kad neįsisiautėtų smile.gif.

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 30, 10:04)
Na, kas per daug, irgi nesveika biggrin.gif Tiesą pasakius, jei vaikui tik vos bėganti sloga, nekemšanti nosies ir netrukdanti, aš iš viso prie jos nelendu. Mano nuomone tada net jūros vandens jokio nereikia - išbėga viskas ir taip irnesakyk.gif Vis dėlto, jei sloga pradeda trukdyti kvėpuoti ir šiaip, jaučiasi, kad prasideda (gali prasidėti) nedidelis kosuliukas, tuomet resorbanas geriausias mūsų draugas miegui biggrin.gif Bet vėlgi - naudoju jį tik tol, kol situacija pagerėja ir "damušti" jau nebetrukdančią slogą leidžiu pačiam organizmui. Mano asmenine nuomone, per didelis kišimasis į organizmo procesus nėra gerai. Aš tik bandau kiek padėti, kai matau, kad organizmui per sunku darosi biggrin.gif

O šiaip, nereikia persistengti. Su perrengimu, su pernelyg dideliu saugojimu. Maniškis paskutinis darželyje, kuriam apmaunamos pėdkelnės, paskutinis, kuriam įdedamos pirštinės, kuris apmutūriuojamas šalikais, aš niekada nešildau maisto vien todėl, kad jis ką tik buvo šaldytuve (pienas, sultys, ledai ir kt. produktai, kurie geriami/valgomi šalti), nepersistengiu su vitaminais, papildais ir kt. (tiesą pasakius, duodu vitaminų tikrai retai, trumpam pavasarį ir rudenį, jei nepamirštu doh.gif), tačiau nepaisant viso šito (surašiau šiuos dalykus vien todėl, kad tia dažniausi, dėl kurių "kraupsta" kai kurie aplinkiniai biggrin.gif), praėjusiais metais maniškis buvo tas, kuris sirgo mažiausiai (daržely). Turėjau du nedarbingumus - vieną kartą skrandukas sustreikavo, kitą kartą temperatūros truputį turėjo, tai porą dienų namie pabuvom, kad neįsisiautėtų smile.gif.

Labai pritariu jusu nuomonei ir del aprengimo, ir del kisimosi, ir del aplinkiniu kraupimo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 09 30, 10:42)
Labai pritariu jusu nuomonei ir del aprengimo, ir del kisimosi, ir del aplinkiniu kraupimo biggrin.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Man irgi daznai tenka atlaikyti kitu nuomones, kad MP negerai, kai vaikas virs metu, kad salta vaikui ant linoleumo nuogam begioti, kad nezaidziu cirku, kad valgytu normalu maista, o ne MP. doh.gif Pvz darzelyje Kajus labai gerai valgo, lengvai uzmiega nors kai buna su manimi tai tik ant papo kaba. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 29, 23:04)
Ai, kaip gaila verysad.gif Pabandyk svelniai padauzyti ten kur plauciukai, ant sonkauliai, as visada taip darau (maciau kaip masaziste dare) ir lyg pagerejimas buna. Ai beje, sake kuo labiau vaikas verkia tuo geriau issivalo, tai as irgi parekinu ji biskuti. Viskas proto ribose lotuliukas.gif Ir jei temperaturos bus, ta diena nedaryk, nes su temperatura ir taip greitai gyja.

Kad mes tempo tik vieną dieną turėjom ir tai tik vos virš 37 g.gif Gal todėl nesveikstam, organizmas nekovoja blush2.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 30, 10:04)

drinks_cheers.gif Kaip šauniai jūs grūdinatės thumbup.gif man taip nepavyksta blush2.gif Produktus irgi duodu šaltus, namuose jokių kilimų nėra, šaltos grindys, bet į lauką apsirengiam normaliai, išskyrus vasarą vėjo ir vėsumos nebijom. Nesinori ir tų vaistų per daug kišti, bet bijau, kad blogiau nepasidarytų unsure.gif Pirmą kartą mus tokia ilga liga užpuolė, anksčiau sirgom porą kartų ir labai greit pasveikom, per kelias dienas. Matyt suveikė darželis- naujos bacilos, aplinka, stresas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 30, 12:08)
Kad mes tempo tik vieną dieną turėjom ir tai tik vos virš 37  g.gif  Gal todėl nesveikstam, organizmas nekovoja  blush2.gif
drinks_cheers.gif  Kaip šauniai jūs grūdinatės  thumbup.gif  man taip nepavyksta  blush2.gif  Produktus irgi duodu šaltus, namuose jokių kilimų nėra, šaltos grindys, bet į lauką apsirengiam normaliai, išskyrus vasarą vėjo ir vėsumos nebijom. Nesinori ir tų vaistų per daug kišti, bet bijau, kad blogiau nepasidarytų  unsure.gif  Pirmą kartą mus tokia ilga liga užpuolė, anksčiau sirgom porą kartų ir labai greit pasveikom, per kelias dienas. Matyt suveikė darželis- naujos bacilos, aplinka, stresas  g.gif

Kazkoks gydytojas sake, kad jei israstumet vaistus, kurie pakelia temperatura, isgydyciau visas ligas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 30, 12:18)
Kazkoks gydytojas sake, kad jei israstumet vaistus, kurie pakelia temperatura, isgydyciau visas ligas... doh.gif

logiska, pas mane akvariume kai zuvys suserga as turiu uzkelti temperatura. Taip ir zmogaus organizmas, kovodamas su bacilom uzkelia temperatura. Tik kad pas mus mastymas - musti temperatura ir kuo greiciau, kad tik nekiltu. Aisku tokiem maziukam svarbu daug neuzkelti, nes gali prasideti traukuliai, as asmeniskai ledziu kilti iki 38,5.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 09 30, 11:56)
drinks_cheers.gif Man irgi daznai tenka atlaikyti kitu nuomones, kad MP negerai, kai vaikas virs metu, kad salta vaikui ant linoleumo nuogam begioti, kad nezaidziu cirku, kad valgytu normalu maista, o ne MP. doh.gif Pvz darzelyje Kajus labai gerai valgo, lengvai uzmiega nors kai buna su manimi tai tik ant papo kaba. blush2.gif

gali perskaityt tonas knygu bet visada atsiranda protingesniu kurie uz tave geriau zino kaip elgtis su tavo vaiku, kaip rengt, kaip maitint, kaip auklet ir t.t.. gun_bandana.gif
Atsakyti