Įkraunama...
Įkraunama...

Į darželį nuo 1,5 metų

Tai kaip užkelt tą temperatūrą? g.gif doh.gif Aš irgi nenumušinėju iki 38 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 30, 10:36)
Tai kaip užkelt tą temperatūrą?  g.gif  doh.gif  Aš irgi nenumušinėju iki 38  ax.gif

Kas tai sugalvos, tai gaus Nobelio premiją iškart mirksiukas.gif

O dabar telieka džiaugtis, jei jinai pati užkyla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 09 30, 12:31)
logiska, pas mane akvariume kai zuvys suserga as turiu uzkelti temperatura. Taip ir zmogaus organizmas, kovodamas su bacilom uzkelia temperatura. Tik kad pas mus mastymas - musti temperatura ir kuo greiciau, kad tik nekiltu. Aisku tokiem maziukam svarbu daug neuzkelti, nes gali prasideti traukuliai, as asmeniskai ledziu kilti iki 38,5.

Pas mus visada temperatura labai auksta ir traukuliais buna, tai dabar del vaiko gyvybes numusineju, kai buna virs 38.8. Ir zvakutes jau mums nebepadeda, tik geriamas ibufen, kuri reikia girdyti uzspaudus nosi. doh.gif

O uzkelti tau temperaturos nepavyks manau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 09 30, 15:13)
Kas tai sugalvos, tai gaus Nobelio premiją iškart mirksiukas.gif

Jazau, kaip gerai būtų smartass.gif
Nebent dar kokią bacilą pasigautų g.gif Bet jau nebenorim sirgti daugiau unsure.gif

Vartojam vaistų cielą tašę dabar doh.gif actifed, vibrocil, antibiotikai, į ausytes lašiukai (kai paskutinį kartą buvom, liepiau pažiūrėt, buvo šiek tiek rausvos), dar nusipirkom kalcis+magnis+cinkas+vit.D ir profilaktiškai nuo kirmėlių reikia rudenį suduot.
Nu ir prifarširuosiu vaiką chemijos verysad.gif dar reiks pasiklausti dėl gerųjų bakterijų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 30, 21:06)
Jazau, kaip gerai būtų  smartass.gif
Nebent dar kokią bacilą pasigautų  g.gif  Bet jau nebenorim sirgti daugiau  unsure.gif

Vartojam vaistų cielą tašę dabar  doh.gif  actifed, vibrocil, antibiotikai, į ausytes lašiukai (kai paskutinį kartą buvom, liepiau pažiūrėt, buvo šiek tiek rausvos), dar nusipirkom kalcis+magnis+cinkas+vit.D ir profilaktiškai nuo kirmėlių reikia rudenį suduot.
Nu ir prifarširuosiu vaiką chemijos  verysad.gif  dar reiks pasiklausti dėl gerųjų bakterijų.

Na ir kaip jums sekasi, ar jau pasveikot?
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2008 10 03, 09:32)
Na ir kaip jums sekasi, ar jau pasveikot?

Tai kodel uztilot? Kaip vaikuciams sekasi darzelyje? Ar neserga? blush2.gif
Atsakyti
Mum tai visaip sekas biggrin.gif
Po ligos ėjo liuksiškai į daržą, bet prasidėjo remontas, suveda po tris grupes vaikų, tai maniškiui stresas unsure.gif O jau ir miegojo daržely... Tai dabar nevedu, kol remontas rolleyes.gif
Atsakyti
Na nieko sau remontai tada kai vaikai turei eiti, dar taip negirdejau doh.gif

Mum 3*tfu gerai sekasi, jokiu asaru, jokiu stresu. Darzelis musu draugas thumbup.gif
Atsakyti
Jau 2 dienas ėjom į darželį blush2.gif Galvojau bus atpratus per 2,5 sav, bet jau antrą dieną nebuvo jokių zyzimų, žaidžia, linksma, valgo gerai. Geriam vitaminus, galvojam apie skiepą, tik reikia nesusirgt dabar kokias 2 savaites g.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, mes ruošiamės eiti į daržiuką kitą savaitėlę, ir vis nenusprendžiu kaip dukrytę reikės palikti ax.gif nežinau ar geriau palikti ir pabėgti ar kaip nors gražiai paaiškinti, kad mamytė tuoj gryš g.gif kartais būna geriau kai kur nors palikdama pabėgu, bet kartais būna labai gerai kai paaiškinu kad mamytė tuoj gryš ax.gif o kartais prikalbinu kur nors likti tik tokiu atveju, kai pasakau kad važiuoju parvešti jai saldainės blush2.gif . Galvoju gal galit duoti kokių patarimų, kaip jūs vedėt savo vaikučius pirmas dieneles į daržiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 10 12, 14:06)
sveikos mamytės, mes ruošiamės eiti į daržiuką kitą savaitėlę, ir vis nenusprendžiu kaip dukrytę reikės palikti ax.gif  nežinau ar geriau palikti ir pabėgti ar kaip nors gražiai paaiškinti, kad mamytė tuoj gryš g.gif kartais būna geriau kai kur nors palikdama pabėgu, bet kartais būna labai gerai kai paaiškinu kad mamytė tuoj gryš ax.gif  o kartais prikalbinu kur nors likti tik tokiu atveju, kai pasakau kad važiuoju parvešti jai saldainės blush2.gif  . Galvoju gal galit duoti kokių patarimų, kaip jūs vedėt savo vaikučius pirmas dieneles į daržiuką ax.gif

Aš tai tik už sąžiningumą su vaiku ir jokių pabėgimų. Nors atrodo, kad geriau, jeigu pabėgi ir neverkia, nereikia graudžiai atsisveikint, bet kaip vaikutis jaučiasi, kai supranta, kad mama dingo, ir nežino, ar sugrįš ir kada tai bus g.gif

P.S. Aš saviškei įtariu tridienę karštinę wink.gif 2 dienas tempas laikosi 37,5-39, tik dabar atrodo, kad jau nebėra ar labai mažai. Daugiau jokių požymių, nei kosulio, nei slogos. Esam sirgę prieš metus, pagal visą scenarijų turėtų išbert ryt ar poryt g.gif Šian su 39 nėjo net paguldyt vaiko, dūko lovytėj, jokių miegų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 13 spalio 2008 - 00:58
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 13, 01:56)
Aš tai tik už sąžiningumą su vaiku ir jokių pabėgimų. Nors atrodo, kad geriau, jeigu pabėgi ir neverkia, nereikia graudžiai atsisveikint, bet kaip vaikutis jaučiasi, kai supranta, kad mama dingo, ir nežino, ar sugrįš ir kada tai bus  g.gif
P.S. Aš saviškei įtariu tridienę karštinę wink.gif 2 dienas tempas laikosi 37,5-39, tik dabar atrodo, kad jau nebėra ar labai mažai. Daugiau jokių požymių, nei kosulio, nei slogos. Esam sirgę prieš metus, pagal visą scenarijų turėtų išbert ryt ar poryt  g.gif  Šian su 39 nėjo net paguldyt vaiko, dūko lovytėj, jokių miegų  doh.gif

As irgi Jums pritariu, tegul geriau vaikas verkia, bet zino, kad mama pasake ate, vadinasi taip reikia, o jei pabegi, jis nezino kur isejote, koks jausis nevykes, kad net mama paliko, nors pasaulis ir siaip neteisingas. unsure.gif Mano Kajus verke apie 2sav, o paskui nuvedziau, o jis man parode ate ate ir nuejo su aukletoja blink.gif O as kaip visada galvojau kad verks doh.gif Visada visada paskyk ate. 4u.gif
Atsakyti