Įkraunama...
Įkraunama...

Pogimdyvinė depresija?

Perskaiciau viska atidziai ir radau llabai daug sutapimu su savo padetimi. Bet mano mazajam jau 1.4 metu .... Kazi ar tai gali buti ta pogoimdyvine depresija? Is pradziu to nebuvo, prasidejo neperseniausiai.... Gal man koks rimtesnis psichikos sutrikimas? verysad.gif
Atsakyti
Laikykimes mamytes,turim buti stiprios.Man irgi buvo sunkiu akimirku,dabar vaikutis praaugo ir jauciu palaima.O buvo tikrai sunkiu akimirku.Laikykimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 05 29, 21:07)
Perskaiciau viska atidziai ir radau llabai daug sutapimu su savo padetimi. Bet mano mazajam jau 1.4 metu ....  Kazi ar tai gali buti ta pogoimdyvine depresija? Is pradziu to nebuvo, prasidejo neperseniausiai.... Gal man koks rimtesnis psichikos sutrikimas? verysad.gif

Aš manau, kad gali būti ir pogimdybinė g.gif
O kokios būtent mintys puola?
Atsakyti
Man dabar jau zymiai lengviau. Nebesinori vaiko pro langa ismesti doh.gif Nors kartais prarandu kantrybe jam verkiant, bet kas kart jau trumpesniam laikui. Tiesa euforijos vis dar nepatiriu, ir mano vyrui mane isleidus is namu pasizmonet begu neatsigrezdama ir nelaukdama grizimo akimirkos, bet po biski pradedu pasiilgti savo zuikio kai nesu salia... Gal as is tu mamu kurioms meile uzgimsta pamazu...
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 05 30, 15:03)
Man dabar jau zymiai lengviau. Nebesinori vaiko pro langa ismesti  doh.gif Nors kartais prarandu kantrybe jam verkiant, bet kas kart jau trumpesniam laikui. Tiesa euforijos vis dar nepatiriu, ir mano vyrui mane isleidus is namu pasizmonet begu neatsigrezdama ir nelaukdama grizimo akimirkos, bet po biski pradedu pasiilgti savo zuikio kai nesu salia... Gal as is tu mamu kurioms meile uzgimsta pamazu...

Na svarbu viskas į gera eina thumbup.gif

O aš užsirašiau antradieniui pas psichiatrą, nes nebesusitvarkau verysad.gif gal duos kokių bendro pobūdžio patarimų, tai parašysiu ir tau mirksiukas.gif

Beje ir man yra toks (jei gerai supratau, ir tau) reikalas, kad išėjus iš namų be vaiko bėgu tekina visur, nu negaliu atsipalaiduot, skuodžiu kaip beprotė pvz, nusiperku ko reikia ir minu atgal beveik bėgom g.gif negaliu pvz. ramiai pasėdėt ant suoliuko ar pan.
Nu žiūrėsim...
Atsakyti
Man pirmąjį mėnsį buvo labau sunku verysad.gif Verkiau ir verkiau verysad.gif Nei aš to vaikelio norėjau, ir apskritai nieko nesinorėjo doh.gif Bet po truputi po truputi ir 7 mėn. jau viskas thumbup.gif Dziaugiuosi dukryte, o ji ir pati jau pradeda noreti pasimyluoti, tad esu labai laiminga. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 05 30, 15:03)
Gal as is tu mamu kurioms meile uzgimsta pamazu...
labai to linkiu mirksiukas.gif

QUOTE(Grigė @ 2008 05 31, 16:24)
  thumbup.gif Dziaugiuosi dukryte, o ji ir pati jau pradeda noreti pasimyluoti, tad esu labai laiminga. Sėkmės visoms  4u.gif

super, kad pajudejo i gera . dziaukites savo vaikuciais kol dar galite, nepajusite kaip jie uzaugs ir paliks namus
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 05 30, 14:03)
Man dabar jau zymiai lengviau. Nebesinori vaiko pro langa ismesti  doh.gif Nors kartais prarandu kantrybe jam verkiant, bet kas kart jau trumpesniam laikui. Tiesa euforijos vis dar nepatiriu, ir mano vyrui mane isleidus is namu pasizmonet begu neatsigrezdama ir nelaukdama grizimo akimirkos, bet po biski pradedu pasiilgti savo zuikio kai nesu salia... Gal as is tu mamu kurioms meile uzgimsta pamazu...

jei kada bus sunku ir noresi pasneketi parasyk man,paskambinsiu tau.kartais padeda pakalbeti su zmogum kuris irgi buvo panasioj situacijoj.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 05 30, 18:03)

Sėkmės tau Evi 4u.gif
Man su pirma dukra būdavo, kad palieki pusei val su mama ar vyru, ir lekiu, nors tikrai gerai prižiūrima, kartais grįžus ramiai pūsdavo į akį lotuliukas.gif
Su antra jaučiu labiau pasitikinti, kažkaip gal patirtis didesnėax.gif
Žiemą su mažaja sėdint namie kaip ir apatija buvo apėmusi, ne kasdien išeidavau, ne kasdien kas išleisdavo doh.gif Bet dabar viskas gerai - saulė už lango , šilta - kieme blogos mintys tiesiog dingsta thumbup.gif
Beje, ne į temą - tavo vaikelio gimimo dienos data sutampa su mūsų vestuvių data, 10 metų blush2.gif
Atsakyti
Man vel pablogejo sad.gif Savaitei aplanke mane sesuo, pavadavo mane su vaikeliu, buvo super. Is toli vaikutis toks mielas ir nekaltas atrodo... Bet... isvaziavo, tai atrodo verkia ir verkia, o as bliaunu kartu su juo... ir aprekiu kartais ir vel verkiu... sad.gif prarandu savikontrole ir vel.... Nezinau kas darosi sad.gif Lyg tai verkia del pilvuko skausmu, bet man atrodo, kad verkia del to, kad nenori guleti (nori buti stacias, tai turi nuolat laikyt ant ranku), ir dar atrodo kad jis manes nekencia ar bijo, nes mano supavimai jam nemieli, t.y. nelabai padeda nusiraminti ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 04 birželio 2008 - 20:41
QUOTE(Evi @ 2008 06 04, 22:39)
Man vel pablogejo sad.gif Savaitei aplanke mane sesuo, pavadavo mane su vaikeliu, buvo super. Is toli vaikutis toks mielas ir nekaltas atrodo... Bet... isvaziavo, tai atrodo verkia ir verkia, o as bliaunu kartu su juo... ir aprekiu kartais ir vel verkiu... sad.gif prarandu savikontrole ir vel....  Nezinau kas darosi sad.gif Lyg tai verkia del pilvuko skausmu, bet man atrodo, kad verkia del to, kad nenori guleti (nori buti stacias, tai turi nuolat laikyt ant ranku), ir dar atrodo kad jis manes nekencia ar bijo, nes mano supavimai jam nemieli, t.y. nelabai padeda nusiraminti ....

Oi ne ,ne ,ne....nepyk ,bet del vaikucio labai klysti,myli jisai tave ir labai tave jaucia,bet jam labai persiduoda tavo prasta nuotaika.Laikykis ir neiskysk,juk tu uz ji stipresne,susiimk i rankas,gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 04 birželio 2008 - 20:51
QUOTE(Evi @ 2008 06 04, 19:39)
Man vel pablogejo sad.gif Savaitei aplanke mane sesuo, pavadavo mane su vaikeliu, buvo super. Is toli vaikutis toks mielas ir nekaltas atrodo... Bet... isvaziavo, tai atrodo verkia ir verkia, o as bliaunu kartu su juo... ir aprekiu kartais ir vel verkiu... sad.gif prarandu savikontrole ir vel....  Nezinau kas darosi sad.gif Lyg tai verkia del pilvuko skausmu, bet man atrodo, kad verkia del to, kad nenori guleti (nori buti stacias, tai turi nuolat laikyt ant ranku), ir dar atrodo kad jis manes nekencia ar bijo, nes mano supavimai jam nemieli, t.y. nelabai padeda nusiraminti ....

pirmiausia tai linkiu daug kantrybes 4u.gif amzinai nesites tie pilvo skausmai, poto bus tik dziaugsmas vaika auginti 4u.gif
as tai galvoju, kodel tau nesusiradus kokios merginos gyvenancios netoliese ir auginancios panasaus amziaus mazyli, turetum daugiau veiklos, prasiblaskytum , tu butum linksmesne ir mazylis kartu su tavim 4u.gif o tu jam ciulptuka duodi?maniskis tai labai nusiramina, kai soske paduodu, tada lengviau uzmiega mirksiukas.gif dar pagalvojau, jei megsta buti stacias, tai nusipirk nesykle, idek ji i vidu ir nesiok po kambary, tau nebus sunku ir vaikas patenkintas mirksiukas.gif nzn, ka ir patarti, tikrai laikykis 4u.gif vaikas tikrai taves nekencia ir nebijo, jis tiesiog dar labai mazas ir nieko nesupranta, as pamenu, kai mano tik gime ir reikdavo sauskelnes keisti, tai siaubas budavo blink.gif rekdavo, nes mazyliai neprate , kad juos rengtu, o dabar tik keisk,vartaliojasi, vienas sau zaidzia, bendrauja, nu, zodziu, fainai, ir taviskis toks bus, tik reikia islaukti 4u.gif
Atsakyti