o as manau kad mus po gimdymo pradeda valdyt hormonai ir ne mes pacios galim kontroliuot savo kuna...mane pvz.vkzk.veikdavo taip stipriai kad kunas net drebedavo,viska skaudedavo kai verkdavau...kad ir kaip noretum atsiriboti nuo baisiu sapnu,minciu tu negali valdyt savo kuno...na,nekalbu apie tuos kurie uzsiima tais dalykais kaip joga,,,savo kuno valdymas ir t.t....bet kas to meno neismano tai tikrai saves valdyt praktiskai neimanoma..
Oj buvo ir man ta depresija
jausmas nekoks, nieko nebenori, niekas nebeįdomu, viskas nervina, jaučiausi tada tragiškai

na, nepasakyciau, kad mane kamavo a kamuoja labai stipriai, bet buna, kartais uzeina kazkoks niurumas.. cia gal ta pogimdyvine kazkaip pasireiskia

QUOTE(Olinda @ 2008 11 28, 12:29)
Oj buvo ir man ta depresija
jausmas nekoks, nieko nebenori, niekas nebeįdomu, viskas nervina, jaučiausi tada tragiškai 

man kartais dar pasitikejimas kazkaip dingsta

na man tai is vis baisu pagalvot jei mane uzklups po gimdimo depresija
nes siaip esu sirgus depresija,veliau ir atakavo panikos atakos
vienu zodziu isgyvenau baisu kosmara,nesakau ir dabar nestumo metu uzeina visi negerumai,sirdis padazneja plakti,galva svaigti,bet stengiuos susimt save i rankas del savo vaikelio
tik labai baugina kas bus toliau,kaip gimdimas praeis,ar neuzpanikuosiu,ar nenumirsiu ir ttt... dabar karts nuo karto isgeriu valerijono,o siaip du metus gydziausi antidepresantais,bet kai pastojau nutraukiau visus tuos vaistus ir tikrai labai buvo sunku

labutis visoms pas mane iki siol dipresija nors vaikui ja 1m bet nzn ar kada nors gimdysiu antra labai baisu man po pirmo gimdimo, bejau kad neistversiu to skausmo dar karta,

QUOTE(katiusa20 @ 2008 11 30, 18:09)
labutis visoms pas mane iki siol dipresija nors vaikui ja 1m bet nzn ar kada nors gimdysiu antra labai baisu man po pirmo gimdimo, bejau kad neistversiu to skausmo dar karta, 

bet zinok antra karta lengviau ir greiciau gimdosi

QUOTE(Yyy @ 2008 11 30, 20:28)
nu nzn pirma karta tai mane kankino ir tik kai jau nieko nepadejo jokie vaoistai padare cezaripjuvi tai nzn ar antra karta tieks paciai gimdyti

niekada nereik pasiduot baimei 
o ir siaip, praeis dar biskis laiko, susibres reikalas antram vaikui ir baime isbles
nebutinai reikes pjauti ir antra karta

o ir siaip, praeis dar biskis laiko, susibres reikalas antram vaikui ir baime isbles

QUOTE(Yyy @ 2008 11 30, 21:26)
niekada nereik pasiduot baimei 

tai as jus nuosirdziai sveikinu nesenei pagimdiet rugseji a ne?maniskis irgi rugsejo men gme

QUOTE(Yyy @ 2008 11 30, 19:28)

o ta paskudna depresija uzpuola netikeciausiu momentu ir pavidalu

Na man buvo pirmas dienas baime kazkokia...bet manau cia buvo adaptacijos laikas