O mane pirmosiomis savaitemis buvo apemes liudesys....kadangi gyvename toli nuo artimuju, tai pirmosiomis dienomis labai mamos norejosi, atrodo ir vyras salia , kuri myliu ir vaikelis tik ka gimes, taciau taip norejosi ta laime su savo mama pasidalinti! Ilgai laukiau ir sulaukiau

Visoms mamytėms ,kurių mintis pinasi ir darosi sunku, pabandykti šį būdą kurį rekomenduoja tony robinsas
užsimerkit,
aiškiai matykit ir girdėkit tas blogas mintis, jas išdidinkite ir pagarsinktie, tada garsa staigiai užtildykite ir vaizda staigiai sumažinkite ir paleiskite jį tolyn į saulę ir stebėkite kaip gryžta jis saulės spinduliu kuris apšvičia ir sušildo žemę
pakartokite tai kelis kartus ir stebėkite kaip pasiketė jūsų busena.
Visoms semės.
užsimerkit,
aiškiai matykit ir girdėkit tas blogas mintis, jas išdidinkite ir pagarsinktie, tada garsa staigiai užtildykite ir vaizda staigiai sumažinkite ir paleiskite jį tolyn į saulę ir stebėkite kaip gryžta jis saulės spinduliu kuris apšvičia ir sušildo žemę
Visoms semės.
Lygonineje, atrode viskas gerai ir pati jauciaus neblogai, bet kai grizom namo viskas apvirto aukstyn kojom. Verkiua kartu su dukryte, atrode niekas negali man padeti, nakti miegodavau gal pora val, o ryte keldavausi kartu su vyru, pati nespedavau net i tualeta nueit, o apie pavalgyma net negalvodavau, bet po truputi viskas susitvarke, pirmas menesis tik sunkus buvo. Db jau eina trecias ir kartais kai dukryte miega, to laisvo laiko per daug buna

QUOTE(jonuxas @ 2008 12 11, 20:55)
Visoms mamytėms ,kurių mintis pinasi ir darosi sunku, pabandykti šį būdą kurį rekomenduoja tony robinsas
užsimerkit,
Visoms semės.
užsimerkit,
Visoms semės.
Įdomus variantas. Būtinai reikės pabandyti

Kažkaip turi įvykti stebuklas ir laiko bei darbų peridalinimas. žinau, kad tą stebuklą tik pati ir turiu susireguliuoti ( moteris gi vyrui kaklas, o ne atvirkščiai). Šiaip, sunku. Pradėjau labai dažnai verkti. Tai ir susimąsčiau: čia pogimdyvinė depresija prasideda, ar čia kaip

na man gal sunkiau buvo su pirmu vaiku ,kai vyro nera salia ,o dar mama zurzia salia diena is dienos kad B atseit niekam tikes ir vaiko tu auginti nemoki
tada ir uzejo liudesys ir pyktis ir visi negerumai
as pikta pienelis dingo ,vaikas piktas nes nori valgyti ,mama pikta kad vaikas daug verkia
kazkoks kosmaras pora menesiu paskui as nurimau ir issikeliau i antra auksta gyventi kad mama maziau girdetu ir matytu
tada viskas susitvarke

Man irgi nekas
isivaizdavau,kad tvarkysiuos gerai,bet deja deja....
Nieko nespeju,miego smarkiai truksta,nezmoniskas jautrumas,o kai abu mano maziukai vienu metu verkt pradeda,nuramint sunku ir as apsibliaunu.Jauciuos prasta motina

Nieko nespeju,miego smarkiai truksta,nezmoniskas jautrumas,o kai abu mano maziukai vienu metu verkt pradeda,nuramint sunku ir as apsibliaunu.Jauciuos prasta motina

As irgi gimdziau toli nuo namu ir artimuju, buvo labai sunku, labai norejau, kad mamyte butu salia, bet... Aciu Dievui MB gavo savaite atostogu gimus mazyliui, tad beveik nesikeliau is lovos, MB ir vaikuti man paduoavo, ir valgyt pagamindavo
Labai pergyvenau, kas bus, kai jam teks grizt i darba, apsizliumbdavau kiekviena diena, jau galvojau kad cia depresija, bet atejusi gydytoja paaiskino, kad cia tik hormonu perteklius ir su laiku viskas susitvarkys.
ir siaip galvojau man bus sunkiau, bet susitvarkau ir valgyt visada paruosta (gal tik viena karta kai mazius del diegliuku visa diena ant ranku prabuvo) ir kiekviena diena einam 1,5 val i lauka (tiesa apie popiecio miega jau senai esu pamirsus)
nesigiriu, tiesiog noriu pasakyti, kad neturiu laiko depresuotis
( nebent del 6 papildomu kg, kurie dar nenori istirpt
)

ir siaip galvojau man bus sunkiau, bet susitvarkau ir valgyt visada paruosta (gal tik viena karta kai mazius del diegliuku visa diena ant ranku prabuvo) ir kiekviena diena einam 1,5 val i lauka (tiesa apie popiecio miega jau senai esu pamirsus)

Manau nėra nei vienos, kurios nepaveiktų vaiko gimimas, ypač pirmojo, nes visas gyvenimas aukštyn kojom apsiverčia ir pradedi suvokti, kad kaip anksčiau niekada nebus, neisi kur nori, nedarysi ko tik tu nori ir kada nori ir t.t., aišku niekas nesako, kad nėra gražiosios pusės tame pervesme
bet nedamiegojimas mėnesių mėnesius padaro savo, bet reikia kažkaip pralaukti tą laikotarpį

bet nedamiegojimas mėnesių mėnesius padaro savo, bet reikia kažkaip pralaukti tą laikotarpį

QUOTE(prancė @ 2008 12 19, 14:12)
Manau nėra nei vienos, kurios nepaveiktų vaiko gimimas, ypač pirmojo, nes visas gyvenimas aukštyn kojom apsiverčia ir pradedi suvokti, kad kaip anksčiau niekada nebus, neisi kur nori, nedarysi ko tik tu nori ir kada nori ir t.t., aišku niekas nesako, kad nėra gražiosios pusės tame pervesme

100 proc.

QUOTE(aulodija @ 2008 12 05, 17:41)
mane irgi nukankino o po to tik cezari padare....tai nzn.ar rysiuos kada antram...
man lygiai tas pats