Su naujais metais mergaites

Su naujais

Noreciau jusu mergaites kai ko paklausti..
Kazin ar man detu breketus,jei pas mane vienas iltinukas labai atsikises ir truputi kreivas sakandis,taciau pas mane beveik puse dantuku yra plombuota,o man tik 20 metu...
Kazin ar dar yra vilties breketus uzsideti?

Kazin ar man detu breketus,jei pas mane vienas iltinukas labai atsikises ir truputi kreivas sakandis,taciau pas mane beveik puse dantuku yra plombuota,o man tik 20 metu...

QUOTE(Maat`e @ 2009 01 03, 00:22)

Į šitą klausimą gali atsakyti tik ortodontas.
QUOTE(Maat`e @ 2009 01 03, 00:22)

Nu aš manau, kad dėtu, juk breketai tam ir yra, kad sutvarkytu dantu anomalijas ir estetinį vaizdą

Sveikos visos.
Gal galiu prie jūsų prisijungti.?
Aš taip pat turiu breketus. Tik ant viršaus.Nesakau,kad esu labai sužavėta,bet man jie netrukdo ir netgi daro mane išskirtine.
Aišku,nervina kad negaliu kąsti,ar valgyt kažko kieto,ir ,kad reik skalaut burną po valgio.
Tik vieno,ko aš bijau,tai kad kai man nuims breketus,gali dantys būt pageltę..
Man trylika metų..

Aš taip pat turiu breketus. Tik ant viršaus.Nesakau,kad esu labai sužavėta,bet man jie netrukdo ir netgi daro mane išskirtine.

pagelte?nuo breketu?
na nezinau,na jeigu ka tai galesi issibalinti

na nezinau,gal elektrinis ir geriau,bet asmeniskai man jie nepatinka...

Niu va, man jau breketus nuėmė
Dantukai gražiai "susirikiavę"
Aišku, dar laukia protezavimas ir kiti vargai, bet "pusė darbo" jau padaryta
Greitai galėsiu juoktis išsišiepusi

Labukas
ryt einu i paveržimą, tada pasakys, kada dės apačioj man breketus.
Viršuj nešioju nuo liepos 26 d.
Viršuj vienas dantis tioks užsispyrę, nesitiesina kaip reik ir viskas

ryt einu i paveržimą, tada pasakys, kada dės apačioj man breketus.
Viršuj nešioju nuo liepos 26 d.
Viršuj vienas dantis tioks užsispyrę, nesitiesina kaip reik ir viskas

pas mane virsuje jau pati stipriausia viela uzdeta,apacioj dar vidutine,et kiekviena diena jauciu kaip traukia
desine puse sake jau tvarkoj susitvarkius,kaire dar ne tiap susikanda,tai kai jau susikas kaip reikia,tada manau ant apacios irgi des stipriausia viela