Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

Su naujais metais mergaites wink.gif
Atsakyti
Su naujais 4u.gif
Atsakyti
Noreciau jusu mergaites kai ko paklausti.. 4u.gif

Kazin ar man detu breketus,jei pas mane vienas iltinukas labai atsikises ir truputi kreivas sakandis,taciau pas mane beveik puse dantuku yra plombuota,o man tik 20 metu...
Kazin ar dar yra vilties breketus uzsideti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2009 01 03, 00:22)

Kazin ar man detu breketus,jei pas mane vienas iltinukas labai atsikises ir truputi kreivas sakandis,taciau pas mane beveik puse dantuku yra plombuota,o man tik 20 metu...

Į šitą klausimą gali atsakyti tik ortodontas.
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2009 01 03, 00:22)

Nu aš manau, kad dėtu, juk breketai tam ir yra, kad sutvarkytu dantu anomalijas ir estetinį vaizdą g.gif
Atsakyti
Sveikos visos. mirksiukas.gif Gal galiu prie jūsų prisijungti.?
Aš taip pat turiu breketus. Tik ant viršaus.Nesakau,kad esu labai sužavėta,bet man jie netrukdo ir netgi daro mane išskirtine. biggrin.gif Aišku,nervina kad negaliu kąsti,ar valgyt kažko kieto,ir ,kad reik skalaut burną po valgio. doh.gif Tik vieno,ko aš bijau,tai kad kai man nuims breketus,gali dantys būt pageltę.. verysad.gif unsure.gif Man trylika metų.. ax.gif
Atsakyti
pagelte?nuo breketu? g.gif na nezinau,na jeigu ka tai galesi issibalinti smile.gif
Atsakyti
giedrut16>>na gal išsigandau ir be reikalo. ax.gif ax.gif

O kaip jūs manot,kurį dantų šepetėlį naudoti geriau.? Paprastą ar tą elektrinį? blush2.gif Aš dabar iš Anglijos parsivežiau kažkokį "pašūstrintą" specealiai breketams,tai jį naudoju. Bet gal būt elektrinis geriau būtų? g.gif Vis gundausi tuo elektriniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terrulka: 07 sausio 2009 - 20:40
na nezinau,gal elektrinis ir geriau,bet asmeniskai man jie nepatinka... smile.gif schmoll.gif
Atsakyti
Niu va, man jau breketus nuėmė smile.gif Dantukai gražiai "susirikiavę" smile.gif Aišku, dar laukia protezavimas ir kiti vargai, bet "pusė darbo" jau padaryta wink.gif Greitai galėsiu juoktis išsišiepusi smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
ryt einu i paveržimą, tada pasakys, kada dės apačioj man breketus.
Viršuj nešioju nuo liepos 26 d.
Viršuj vienas dantis tioks užsispyrę, nesitiesina kaip reik ir viskas doh.gif
Atsakyti
pas mane virsuje jau pati stipriausia viela uzdeta,apacioj dar vidutine,et kiekviena diena jauciu kaip traukia unsure.gif desine puse sake jau tvarkoj susitvarkius,kaire dar ne tiap susikanda,tai kai jau susikas kaip reikia,tada manau ant apacios irgi des stipriausia viela
Atsakyti