Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

o man jau po 2 menesiuku nuims breketus tai labai labai laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as taip pat su breketais,tad norejau pasiteirauti,gal kamnors yra tokia situacija,kaip kad foto pavaizduota,kad vienoj pusej dantenu daugiau matosi,o kitoj - maziau,tai reiskia,kad kaulas yra ne vienodo aukscio,ir dantys vienoj pusej atrodo ,kad is auksciau auga.tai kaip jus gyde?Man dabar bando tempti dantis su elastikais,atsistatineja viskas,bet dar ne idealu..Idomi kitu patirtis.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 19 sausio 2009 - 00:34
QUOTE(Maserati @ 2009 01 19, 00:27)
Sveikos 4u.gif  as taip pat su breketais,tad norejau pasiteirauti,gal kamnors yra tokia situacija,kaip kad foto pavaizduota,kad vienoj pusej dantenu daugiau matosi,o kitoj - maziau,tai reiskia,kad kaulas yra ne vienodo aukscio,ir dantys vienoj pusej atrodo ,kad is auksciau auga.tai kaip jus gyde?Man dabar bando tempti dantis su elastikais,atsistatineja viskas,bet dar ne idealu..Idomi kitu patirtis.

Dar galima daryti dantenų apipjaustymą.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 01 19, 01:45)
Dar galima daryti dantenų apipjaustymą.

ar tai labai kenksminga?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 19, 00:27)
Sveikos 4u.gif  as taip pat su breketais,tad norejau pasiteirauti,gal kamnors yra tokia situacija,kaip kad foto pavaizduota,kad vienoj pusej dantenu daugiau matosi,o kitoj - maziau

Aš visą laiką galvojau, kad pas jas visas kreivos lūpos.. doh.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai manau pagelbėtų tikrai dantenų apipjaustymas, ar atstumdymas ten kažkoks.. g.gif

Bet gi odontologas geriau žino.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrut16 @ 2009 01 18, 14:26)
o man jau po 2 menesiuku nuims breketus tai labai labai laukiu  thumbup.gif

net baltai užpavydėjau 4u.gif wub.gif blush2.gif
man dabar jau sudėtos gumytės apačioje, skauda verysad.gif

Kam iš jūsų teko ištaukt dantis dėl breketų?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 01 20, 09:55)
net baltai užpavydėjau  4u.gif  wub.gif  blush2.gif
man dabar jau sudėtos gumytės apačioje, skauda verysad.gif

Kam iš jūsų teko ištaukt dantis dėl breketų?

man teko danti traukti bet tik viena.. o gal kam uzdetos gumytes ant abieju zandikauliu kazkur esu macius kad sunku net issizioti. Kokiu tikslu jas deda?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 01 20, 15:26)
man teko danti traukti bet tik viena.. o gal kam uzdetos gumytes ant abieju zandikauliu kazkur esu macius kad sunku net issizioti. Kokiu tikslu jas deda?

Sąkandžio "suvedimo" tikslu.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 01 20, 16:36)
Sąkandžio "suvedimo" tikslu.

tai kuriuo metu cia uzdeda?? ar visiems deda jas??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 01 20, 15:58)
tai kuriuo metu cia uzdeda?? ar visiems deda jas??smile.gif

Nežinau, ar 100% visiems, bet tikrai daugumai, o deda į gydymo pabaigą tam, kad sutvarkytų sąkandį.
Atsakyti
Man dėl breketų du dantis rovė ir vieną operavo, o elastikus ištisai nešioju nuo pirmos breketų uždėjimo dienos jau pusantrų metų. Vienu atveju jie padėjo perstumti iltis, dabar jau suvedimui jie reikalingi. Aš viena iš tų kur turiu elastikų džiaugsmą labai ilgam doh.gif Bet ką daryt, pripranti žmogus prie visko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as jau nuo sausio 14 nesioju virsuje breketus..apacioje des veliau...
Noriu Jusu paklaust: kaip jus susitvarkot su breketais..turiu omeny kaip valote..As turiu el. sepeteli ir irigatatori..man atrodo, kad tarpdantu yra maisto likuciu...nezinau kaip valyt.. g.gif su siulu nesigauna...
reikia vaistineje nusipirkti tos tokius spec tarpdanciu sepetelius..bet ju yra visokiu (visokiu ismatavimu)..nebezinau kokiu pirkt.
siaip pas mane kur breketai dantu nerove..turiu visus 16..tarpu tarp dantu kaip ir nebera...patarkit, koki dydi imt..busiu labai dekinga..
O kas netingi gal galite parasyti kaip pas jus pvz rytine dantu valymo procedura vyksta? ir kaip issivalot po kiekvieno valgio..
busiu labai labai dekinga. galima ir i az
dekui
Atsakyti