QUOTE(misiki @ 2007 01 07, 23:54)
O gal kam teko kepti dideli balandi?As tai darau retkarciais kai laukiu sveciu, nes labai jau graziai atrodo.Verdaciam vandeny isardau kopusta iki maziausios guztes.Idara pradzioje padarau rutuliuka ir apgaubiu maziausiais lapais po to lapus pabarstau miltais truputi ir vel aplink lipinu farsa ir vel lapus aplink ir taip toliau, kol turiu farso, gale apsuku balandi lapais ir aprisu kelis kart.Gaunasi kaip arbuzas.Dedu i orkaite ipilu sultinio iki trecdalio balandzio ir kepu kol graziai parausta.Iskepta dedu i lekste ir supjaustau kaip torta.Padaza gaminu atskirai , panaudojus sultini kur kepe balandis.Siulau paabandyti
Rumšiškėse valgaiu kažką panašaus, tik pats balandis buvo kepamas tešloje. Tikrai geras receptas