Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! Balandėliai

Dariau įdarą : lengvai troškintos morkos-svogunai- grybai. Labai skanu, dietinis ir vegetariškas maistas. Tik nereikia kepinti keptuvėje, kam to cholesterolio? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
niekaip nerandu balandeliu su grybais.kai nereikejo tai daznai rasdavau,o dabar verysad.gif gal kas dare ir zino ka deti?labai reikia ir skubiai verysad.gif buciau labai dekinga.
Atsakyti
Nu siaip esu tik viena karta darius su grybais, bet gal pades blush2.gif

pakepinau svoguniuka, sudejau vakuotas voveraites, dar truputi pakepinau. Tada ryzius, grybus, petrazoles, cesnako, priekonius sumaisiau i viena mase .Ant kospusto lapo uzdejau lasinuko juostele, sudejau grybu mase ir susukus uzstvirtindavau dantu krypstuku. Pakepintus ant svieso balandelius tusini apie 40 min.Sekmes

Zinoma, gali deti pakepintu morku i vidu ar i padaza. labai skanu thumbup.gif .As dariau siandien "normalius" balandelius. gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 14 rugsėjo 2007 - 18:16
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 23, 15:02)
Nu gal kas jau ir darot taip, bet aš nesikankinu prie to verdančio puodo su kopustu.
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko  ax.gif o ir ranku nenusiplikinu man tai  thumbup.gif pabandykit  4u.gif

Oi kaip didelis, didelis tau aciu uz tokia nuostabia ideja 4u.gif Man kazkaip nedasilo, taip sumastyti blush2.gif O dabar pabandziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 23, 16:02)
Nu gal kas jau ir darot taip, bet aš nesikankinu prie to verdančio puodo su kopustu.
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko  ax.gif o ir ranku nenusiplikinu man tai  thumbup.gif pabandykit  4u.gif

aciuks.gif labai dėkui, visada nervuodavo prie verdančio puodo stovėt ir lapus plėšyt. Išbandžiau - veikia thumbup.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Papasakosiu iš teisybės ką aš darau kai pati tingiu daryti balandėlius. Nueinu į prekybos centrą, paperku porą pakuočių užšaldytų balandėlių, mikrobangėje atitirpinu, apkepu keptuvėje, į puodą įkloju keletą kopūsto lapų, pritarkuoju morkyte, įdedu lauro lapelių, pipiriukų (nemaltų), sudedu apkeptus balandėlius ir troškinu apie 20 min.Baigiant troškinti sudedu aliejuje pakepintus miltus ir pomidorų padažą. Patiekiant, kas nori užsideda grietinės. Va taip va. Ir jokio vargo.
Atsakyti
QUOTE(Braškytė 1 @ 2007 10 03, 20:39)
Sveikos. Papasakosiu iš teisybės ką aš darau kai pati tingiu daryti balandėlius. Nueinu į prekybos centrą, paperku porą pakuočių užšaldytų balandėlių, mikrobangėje atitirpinu, apkepu keptuvėje, į puodą įkloju keletą kopūsto lapų, pritarkuoju morkyte, įdedu lauro lapelių, pipiriukų (nemaltų), sudedu apkeptus balandėlius ir troškinu apie 20 min.Baigiant troškinti sudedu aliejuje pakepintus miltus ir pomidorų padažą. Patiekiant, kas nori užsideda grietinės. Va taip va. Ir jokio vargo.

Na, naminis maistas yra naminis.... ax.gif
Atsakyti
Na, bandysiu ir as pirma karta pasigaminti balandelius, visada mama gamindavo, tai ziuresim ar iseis. patiko ideja ikisti kopusta i mikrobange. tik va man uzkliuvo kodel dauguma balandelius pries apkepant dar apvolioja miltuose g.gif man atrodo as tokiu su miltais dar nesu valgius ax.gif ir mama gamina be miltu, ir restoranuose kazkaip man jie tokie legvi pasitaikydavo, su skystu padazu, be jokiu miltu, be jokiu tirstu padazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 10 19, 15:19)
Na, bandysiu ir as pirma karta pasigaminti balandelius, visada mama gamindavo, tai ziuresim ar iseis. patiko ideja ikisti kopusta i mikrobange. tik va man uzkliuvo kodel dauguma balandelius pries apkepant dar apvolioja miltuose g.gif man atrodo as tokiu su miltais dar nesu valgius ax.gif ir mama gamina be miltu, ir restoranuose kazkaip man jie tokie legvi pasitaikydavo, su skystu padazu, be jokiu miltu, be jokiu tirstu padazu  rolleyes.gif

Aš irgi neįsivaizduoju balandėlių su miltais doh.gif Ir nesuprantu kam juos kept, man jie tiesiog virti/ troškinti patys skaniausi essen.gif
Atsakyti
seimininkes, bukit malonios, parasykit koki farsa pasirinkti balandeliams: jautiena ar kialiena? ar maisyta? blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
g.gif pirma kart ir as gaminau labai skaniai gavosi,tik turiu kelis klausymus,turejau kelis nesklandumus biggrin.gif
1.as dejau kopusta i mikrobange 15min,tikria labai gerai luposi labai,bet kuo toliau tuo labiau jie pplyso,ar reikejo dar pakaitint<>?bet cia tik jau gerokai nulupus daug lapu....

2>kopusta perkat didely<>?

3.kept man pavoliojus miltuose nelabai gavosi,i alieju ikaitinta dejau,bet jie man gerokai pajodavo,tai toliau nekepiau dejau i puoda,kas manote blogai,atrodo ir silpna ugnis ir alejaus nepagailejau g.gif

4.mesa ant lapo deti kur,kur kotas rpasideda<>?

5.bandziau be siuliu tikria ne vienas neistizo,tiesiog abu sonus sukisau i vidu..ar pasemti reikia kopustus visus ar tik daly ,ir ar juos apsemti saltu ar kokiu verdanciu vandeniu<>?ar juos reikia maisyti<>?man isejo tusint juos kokia 50min g.gif cia su visu padazu...
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 10 25, 00:26)
seimininkes, bukit malonios, parasykit koki farsa pasirinkti balandeliams: jautiena ar kialiena? ar maisyta?  blush2.gif
aciu  4u.gif

Tokį kokį mėgsti wink.gif

QUOTE(gvidaa @ 2007 10 25, 19:35)
1.as dejau kopusta i mikrobange 15min,tikria labai gerai luposi labai,bet kuo toliau tuo labiau jie pplyso,ar reikejo dar pakaitint<>?bet cia tik jau gerokai nulupus daug lapu....

2>kopusta perkat didely<>?

4.mesa ant lapo deti kur,kur kotas rpasideda<>?

5.bandziau be siuliu tikria ne vienas neistizo,tiesiog abu sonus sukisau i vidu..ar pasemti reikia kopustus visus ar tik daly ,ir ar juos apsemti saltu ar kokiu verdanciu vandeniu<>?ar juos reikia maisyti<>?man isejo tusint juos kokia 50min g.gif cia su visu padazu...

1. Manau, kad reikėjo dar įdėt į mikrobangę g.gif Nes kai vandenį apverdu tai nuimu tiek lapų kiek nusiima, tada toliau apverdu, vėl nuimu ir taip kol nebelieka biggrin.gif
2. Įvairiai ax.gif Paskutinį kartą pirkom du po 2 kg ax.gif Kuo mažesnis tuo sunkiau susukt ax.gif
4. Aš taip dedu, tada lengviau sukasi ax.gif
5. Šonų niekada nerišu schmoll.gif Užpilu, kad viskas būtų apsemta verdančiu vandeniu, kad greičiau užvirtų smile.gif Maišyti tikrai negalima, nes nieko iš jų neliks tokiu atveju biggrin.gif O tušinasi valandą-pusantros g.gif
Atsakyti