
As siandien gaminau balandziukus.
1. Farsas: kiauliena+jautiena (per puse); ryziai; svogunas; kapotos petrazoles; tarkuota morka (saujele); prieskoniai (druska, pipirai). Jokio kiausinio.
2. Kopusta apviriau, nuo lapu nupjauciau kietaja dali (ta storaja gysla), pabarsciau druska.
3. Susukau farsa i lapus; kad neatsisuktu atgal, mediniu pagaliuku prismeigiau lapo galiuka.
4. Apvoliojau miltuose ir apkepiau kepimo margarine; isemiau pagaliukus;
5. Puodo dugna iskolau lapais, del visa ko (jei pritrauktu); sudejau balandelius, uzmeciau lauro lapu, ipyliau pomidoru padazo, imeciau kubeli sultinio ir truputi druskos. Uzpylus vandeniu, troskinau 30 min.
6. Padazui pakepinau tarkuota morka, svoguna, paprika; imaisiau sauksta miltu. Visa tai supyliau ant kunkuliuojanciu balanduku ir dar pakaitinau apie 15 min.
Kas megsta, uzbalina grietine. Man nereikia

Pasitroskinusius isjungiau, palaikiau uzdengtam puode apie 10 min., patiekiau apibarscius svogunu laiskais, salia - bulvytes

