Tai va katik isviriau balandeliu visa puoda,isejo super

Kai man tokiai

tai net 1,5 sukapojau,seniai bevalgiau. O kai klausiau apie balandeliu padaza tai niekas neatsiliepe, bet paskambinus mamai ir pasiguodus kad nezinau koki tu balandeliu padaza daryti jinai man isdave savo balandeliu padazo paslapti

Tai jei kam reikia gero balandeliu padazo galiu patarti. Paimkite maza puodeli idekite siek tiek svieto,istirpinkite ji,idekite 1 sauksta miltu ir verdant ant silpnos ugnies viska gerai ismaisyti, paimami keli samciai skysciu is isvirtu balandeliu ir vel viska gerai maisyti nes kuo ilgiau virs tuo tirstesni padaza gausim ir ant galo 2 saukstus kecupo ar pomidoru tyres ideti ir viska atgal i puoda su balandeliais,uzdengti puoda ir dar 5 min. patroskinti. Nu tikrai

balandeliai gavosi, buvau jau pasiilgusi ju skonio. mano vyras kad ir ne lietuvis ir jisai isgyre as buvau