Tai va katik isviriau balandeliu visa puoda,isejo super
Kai man tokiai
tai net 1,5 sukapojau,seniai bevalgiau. O kai klausiau apie balandeliu padaza tai niekas neatsiliepe, bet paskambinus mamai ir pasiguodus kad nezinau koki tu balandeliu padaza daryti jinai man isdave savo balandeliu padazo paslapti
Tai jei kam reikia gero balandeliu padazo galiu patarti. Paimkite maza puodeli idekite siek tiek svieto,istirpinkite ji,idekite 1 sauksta miltu ir verdant ant silpnos ugnies viska gerai ismaisyti, paimami keli samciai skysciu is isvirtu balandeliu ir vel viska gerai maisyti nes kuo ilgiau virs tuo tirstesni padaza gausim ir ant galo 2 saukstus kecupo ar pomidoru tyres ideti ir viska atgal i puoda su balandeliais,uzdengti puoda ir dar 5 min. patroskinti. Nu tikrai
balandeliai gavosi, buvau jau pasiilgusi ju skonio. mano vyras kad ir ne lietuvis ir jisai isgyre as buvau
QUOTE(Mege @ 2006 03 22, 17:01)
Na su siulais tai tikrai nereikia apsukti suvyniojus i kopusto lapa
.Kaip isivaizduojat galutini rezultata
Sedi seima prie stalo ir tampo siulus is lekstes.Tikrai neverta.Dekit i puoda uzpilkit ,kad apsemtu vos ir troskinkit.Pabandykit ,tikrai niekas neissiskleis
.
o as vat pagal vienos mamos patarimus surisau juos su siulu. rezultatas buvo tikrai kitoks nei paprastai iviniojus. jie ten taip graziai issitroskino savo sultyse, nei vienas neisiro. vienu zodziu isitikau, kad labai verta juos apvynioti..
ir kas sako, kad juos seimai i lekstes det su siulais
QUOTE(supermergele @ 2006 03 25, 20:01)
Tai jei kam reikia gero balandeliu padazo galiu patarti. Paimkite maza puodeli idekite siek tiek svieto,istirpinkite ji,idekite 1 sauksta miltu ir verdant ant silpnos ugnies viska gerai ismaisyti, paimami keli samciai skysciu is isvirtu balandeliu ir vel viska gerai maisyti nes kuo ilgiau virs tuo tirstesni padaza gausim ir ant galo 2 saukstus kecupo ar pomidoru tyres ideti ir viska atgal i puoda su balandeliais,uzdengti puoda ir dar 5 min. patroskinti.
Nu va, uzsukau cia paieskoti ideju - kita savaite kaip tik turesiu sveciu, tai galvoju, kaip cia skaniai ir nebrangiai visus pamaitinti.
QUOTE(supermergele @ 2006 03 25, 19:01)
...Tai jei kam reikia gero balandeliu padazo galiu patarti. Paimkite maza puodeli idekite siek tiek svieto,istirpinkite ji,idekite 1 sauksta miltu ir verdant ant silpnos ugnies viska gerai ismaisyti, paimami keli samciai skysciu is isvirtu balandeliu ir vel viska gerai maisyti nes kuo ilgiau virs tuo tirstesni padaza gausim ir ant galo 2 saukstus kecupo ar pomidoru tyres ideti ir viska atgal i puoda su balandeliais,uzdengti puoda ir dar 5 min. patroskinti.....
Aš dar įdedų šaukštą kitą grietinės
O kur jūs randat balandėliams tinkamų kopūstų?Kai pasižiūri parduotuvėj-tai kieti kaip akmenys
Kaip tokius išlukštent?
Bet balandėlių taip norėtųsi
Bet balandėlių taip norėtųsi
QUOTE(Papugele @ 2006 03 26, 17:53)
O kur jūs randat balandėliams tinkamų kopūstų?Kai pasižiūri parduotuvėj-tai kieti kaip akmenys
Kaip tokius išlukštent?
Bet balandėlių taip norėtųsi
Bet balandėlių taip norėtųsi
o tu ji visa imerk i puoda ir virink ir po truputi nuiminek lapus. pries dedant i puoda taip pat gali ispjauti kota, tada galesi lengviau tuos lapus lusktenti
O man ishkilo klausimas, kaip reikia virti shviezhiu kopustu balandelius? Ar ji apvirti pries nuimant lapus?
o ir troshkinti tikriausiai reikia trumpesni laika? Juk jie tokie minkshtuchiai.. prashome patyrusiu pasidalinti ishmintimi
QUOTE(Nendrytė @ 2006 07 08, 23:13)
O man ishkilo klausimas, kaip reikia virti shviezhiu kopustu balandelius? Ar ji apvirti pries nuimant lapus?
o ir troshkinti tikriausiai reikia trumpesni laika? Juk jie tokie minkshtuchiai.. prashome patyrusiu pasidalinti ishmintimi 
na tiesa paskius as tai darau, kaip ir su nesvieziais
QUOTE(Elena @ 2004 03 01, 12:32)
Šiaip viska darau kaip jus rašet, tik balandėlius troškinu orkaitėje.Pabandykit kada, tikrai labai skanu, viršus toks apskrudes buna, liuks Į formą dedu sluoksnį morkų su svogūnais, tada sudedu balandelius apvoliuotus miltuose, vel morkų, įpylu sultinio ir troškinu...Prieš pabaiga idedu pimidorų padažo, žalumynais pabarstau ir dar kokiu 10 min. patroškinu. Tada jau skanaus
O kartais kai tingiu darau supaprastintus balandelius:
Į faršą sutarkuoju morką , kopūstą su burokinę tarką, pridedu daug visokių prieskonių, česnako, džiovintų petražolių, krapų ir tt.,,Apvoliuoju džiuveseliuose ir troškinų kaip ir normalius balandėlius, skanu, svarbiausia vaikai valgo, o tai maniškiai virtų kopūstų nilabai
Į faršą sutarkuoju morką , kopūstą su burokinę tarką, pridedu daug visokių prieskonių, česnako, džiovintų petražolių, krapų ir tt.,,Apvoliuoju džiuveseliuose ir troškinų kaip ir normalius balandėlius, skanu, svarbiausia vaikai valgo, o tai maniškiai virtų kopūstų nilabai
Tikrai labai skanūs gaunasi. Bandžiau taip gaminti.
gal kuri daret balandzius is vynuogiu lapu , kaip juos reikia parusti ar tiesiog i zaliu vynioti ir viskas ar tvirtinti siulu
pirma karta gyvenime padariau balandelius
!!! gavosi taip skaniai, kad dabar turbut darysiu ir darysiu
. tik gaila, kad su ju darymu uztrukau visa diena...
kadangi dariau pirma karta, tai truputi neapskaiciavau - baisiai daug pridariau. tai vienus troskinau puode, kitus orkaitej. atvirai pasakysiu jokio skirtumo nepajutau. ir tie , ir tie skaniai gavosi.
kadangi dariau pirma karta, tai truputi neapskaiciavau - baisiai daug pridariau. tai vienus troskinau puode, kitus orkaitej. atvirai pasakysiu jokio skirtumo nepajutau. ir tie , ir tie skaniai gavosi.












