QUOTE(asfaltuota @ 2004 02 29, 16:48)
Sutarkuoju svogūną, sumaišau su faršu ir virtais ryžiais. Imušu vieną kiaušinį, įberiu druskos pipirų, maltų lauro lapų.
Viską sumaišau-štai ir įdaras.
Tuo tarpu dideliam puode apverdu kopūstą. Truputį apvirus nulupu viršutinius lapus, vėl apvrdu ir dar porą nuimu.Tai kartoju tiek, kiek plannuoju daryt balandėlių- tiek ir lapų. Paskui išpjaunu storus lapkočius lapo pradžioj, dedu faršą ir suvynioju. Lapo galus užlenkiu, perrišu siūlu. Dedu į puodą su pasūdytu vandeniu, per burokinę tarką sutarkuoju vieną morką, porą šaukštų kečiupo. Verdu apie pusvalandį, bet labai priklauso nuo kopūstų, kartais kietesni, kartais minkštesni pasitaiko...Žodžiu žiūriu, kiek reik.Tikrai nieko sunkaus...sekmės,...
QUOTE(jolitav @ 2004 02 29, 18:45)
troskindama, balandelius apkepu apvoliojus juos miltuose.O i puoda, kuriame troskinu dar idedu vistienos sultinio.Labai skanu buna.
QUOTE(inga888 @ 2005 07 25, 13:43)
mano vyrasdaro taip esmė padažiuke: pakepina truputyje aliejaus ar sviesto miltų , na tokia skysta košelė gelsvos spalvos gaunasi nes jei per daug paruduos tai bus degėsių skonis, po to po truputį maišydamas pila grietinę, pomidorų padažo maždaug 1:1 tokiu santykiu, na gal grietinės turputį daugiau, po to krapų, vegetos, mokrytę tarkuotą ir apkeptus balandėlius ir troškina ant mažos ugnies. su bulvėm gaunasi

patiekalas, aišku koloringas
oi, mamkos, super duper
vis savo trumpa gyvenima galvojau, kad moku balandelius daryti...padariau pora pakeitmu, kuriuos cia suraset ir blandeliai gavos tokie , apie kuriu skoni svajojau nuo savo mokykos laiku ir vis nepavykdavo isgauti.
ir kas galejo pagalvot, kad morkos, itarkuotas svogunas i farsa, apkepinimas keptuvej gali padaryt toki dideli skirtuma...
nuo siol mano meniu nuo pirmadienio iki sekmadienio bus verdami tik balandeliai....
aciu labai uz nuostabius patarimus