Daznai darau, tai visaip isbandzius esu

bandziau apkeptus, bet visai nesuzavejo, tik papildomas darbas ir
bezobrazija 
Visai nezavi mikrobange

,nes labai jau puode paprasta.Pirmiausia tai ispjaunu visa storaja serdi kopusto gan placiai.Kai vanduo paverda su kopustu, tai nuimu puode(neisemus, kai kazkuri rase)kiek nusiima lapus su mediniu saukstu ir medine mentele(viena apacioj lapo, kita virsuj laikau, labai patogu, neslysta ir kopusto nesupleso).Taip per kelias virimo min viska nusiimu.
Ryzius tik virtus dedu,pakepta svoguna,kario,druskos, pipiru.Mesa pasirinkta susimalu parduotuvej.Jei liesesne,gerai ipilti truputi sultinio(ar virinto vandens).Kad mesa butu skanesne,puresne - tiesiog paimu visa mase ir kelis kart padauzau(i dubeni metu).I puodo dugna pripjaustau kopusto virto likuciu su morkom.Toliau sluoksni balanduku, paberiu morku ir vel tas pats,druskos ir uzpilu vandenio, kad tik iki balandeliu.Kur vire kopustas vandens nenaudoju.Jeigu liesesni padaziuka,tai pabaigoj pakepinu keptuvej svoguna, morka,kecupo,grietines ,l lapai ir i puoda.Sv.krapu

Jei tirstesni, tai su miltais sutirstinu ta pati.Balandeliai visada skanesni, kai
isistovi isvire(bent pusvalanduka)
Kartais is vakaro pasidarau lapus ir atverdu ryzius,kita dien is vis greita
Niam-valgom skaniai