tai jau tikrai........... stipri gi Tu, saunuole
Baisu
Varksiuke
Na nei as nei mano vyras (tuo labiau) nebutume leide tokiem gydytojam dirbti tokioj istaigoj.Teismas 100% ju lauktu.
NU saunuole tu.Stiprybes ir sveikatos Jums!
Na nei as nei mano vyras (tuo labiau) nebutume leide tokiem gydytojam dirbti tokioj istaigoj.Teismas 100% ju lauktu.
NU saunuole tu.Stiprybes ir sveikatos Jums!
SIAUBAS , sundaktariai, antzmogiai ,brudai...nerandu kito zodzio
Sveikateles
Ir gerai, kad turi mylincius ir supratingus artimuosius
Viena mano drauge po panasaus gimdymo ryzosi gimdyti antra po 13 metu ir tai cezari daresi ...
Sveikateles
Viena mano drauge po panasaus gimdymo ryzosi gimdyti antra po 13 metu ir tai cezari daresi ...
Oj stiprumuke esi.
QUOTE(iewuxi @ 2008 09 16, 15:56)
SIAUBAS , sundaktariai, antzmogiai ,brudai...
Ziauri istorija. Bet kad tuoj jau jos bebestebins. Ir baisiausia kai pagalvoji , kad jie irgi zmones- negi zmones gali buti toookie abejingi. Kaip ju nevadinsi antzmogiais.
Blogai ir tas kad jie taip ir lieka nieko nesuprate, kad butent jie gadina gydytojo varda. Ir man visai nenuostabu, kad mes paskui visu ju bijom- juk niekad nezinai ant ko uztaikei!!!
Blogai ir tas kad jie taip ir lieka nieko nesuprate, kad butent jie gadina gydytojo varda. Ir man visai nenuostabu, kad mes paskui visu ju bijom- juk niekad nezinai ant ko uztaikei!!!
Net siurpu pasidare...
O gydytoju abejingumas
Man net keista, kad paciai teko iki palatos kulniuoti po gimdymo
O gydytoju abejingumas
Man net keista, kad paciai teko iki palatos kulniuoti po gimdymo
skaičiau ir verkiau, kad tokių gydytojų esama
o tu esi šaunuole MAMA, gali drąsiai savimi didžiuotis...linkiu kad jums ateityje vien tik geri žmonės būtų kelyje
o tu esi šaunuole MAMA, gali drąsiai savimi didžiuotis...linkiu kad jums ateityje vien tik geri žmonės būtų kelyje
Nu bet kokiu sundaktariu yra, is vis kaip galima sitaip elgtis su pacientu
Nereikejo jums tyleti, reikejo i teisma paduoti ar galu gale spaudai pranesti, padaryti viska, kad kaltieji nebeturetu galimybes taip siaubingai pasielgti su kitom gimdyvem
Mamytei ir dukrytei linkiu stiprybes
Mamytei ir dukrytei linkiu stiprybes
QUOTE(tasha @ 2008 09 16, 18:23)
Nereikejo jums tyleti, reikejo i teisma paduoti ar galu gale spaudai pranesti, padaryti viska, kad kaltieji nebeturetu galimybes taip siaubingai pasielgti su kitom gimdyvem
Ačiū už gerus žodžius visoms.
O dėl teismų - kad taip siūlot teistis ir stengtis dėl kitų - vadinas, nesuvokėt, kokia buvo mano sveikatos būklė. Aš pradžioj du mėnesius net nevaikščiojau, o po to dar kol atsigavau... Ne teisybės, o sveikatos paieškos tada rūpėjo.
Ir jokių ten įrodymų, kaip jau užsiminiau anksčiau, popieriuose nebūčiau radus. Jos mane išleisdamos tiek skiedė, kad supratau, jog viskas ten patvarkyta kaip joms reikia. Bijojo jau pačios ir tikėjosi nemalonumų. Tai nebenorėjau suteikti progos dar reikštis. Manau, kad jos pačios, būdamos protingais žmonėmis (na, turėjo gi aukštąją kažkaip pabaigt...), pasidarė sau išvadas.